Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Deze week keert Lucifer terug op Netflix voor de rest van het vijfde seizoen. Maar Netflix pakt ook weer uit met nieuwe series, films en een verse true crime documentaire.

Woensdag 26 mei

Nail Bomber: Manhunt

In 1999 werd Londen op drie achtereenvolgende weekends opgeschrikt door bomexplosies. De spijkerbommen gingen af op openbare plekken en maakten veel slachtoffers onder de beoogde doelwitten: zwarte Britten, immigranten uit Bangladesh en de homogemeenschap. Er vielen drie doden en meer dan 140 gewonden. De politie vermoedde een dader uit extreemrechtse hoek en begon een race tegen de klok om een volgende bomaanslag te voorkomen. In deze true crime documentaire komen slachtoffers, nabestaanden en rechercheurs aan het woord.

High on the Hog

Bij 'Amerikaanse keuken' denken we al snel aan McDonalds en KFC, maar er is meer te vertellen over de Amerikaanse manier van eten. De documentaireserie High on the Hog is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jessica B. Harris en vertelt hoe de Afro-Amerikaanse keuken het menu van Amerika heeft beïnvloed. In de miniserie reist chef-kok en schrijver Stephen Satterfield van Afrika naar Texas, waarbij hij proeft, kookt en vertelt hoe slaven hun recepten en gerechten meenamen naar de nieuw wereld.

Donderdag 27 mei

Blue Miracle

Om hun weeshuis te redden van de financiële afgrond besluit begeleider Omar (Jimmy Gonzales) met drie weesjongens mee te doen aan een viswedstrijd met een grote geldprijs. Ze hebben natuurlijk wel een boot nodig, en daarom gaan ze in zee met oude rot Wade (Dennis Quaid), de eigenaar van een aftandse visboot. Dit positieve drama is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Zou het goed aflopen?

Zet Blue Miracle op je kijklijst

Ragnarok - seizoen 2

In het eerste seizoen van de Noorse Netflix-original Ragnarok ontdekte de schijnbaar doodgewone scholier Magne (David Stakston) dat er een strijd gaande is tussen goden en reuzen, en dat het einde der tijden misschien wel nabij is. Magne heeft zelf een belangrijke rol te spelen in de uitkomst van de strijd, want alles wijst erop dat hij de reïncarnatie is van Thor. In seizoen twee gaat de strijd tegen de reuzen verder, en hoe zit het eigenlijk met Magnes broer Laurits?

Zet Ragnarok op je kijklijst

Vrijdag 28 mei

Lucifer - seizoen 5, deel 2

Eindelijk! Netflix besloot het vijfde seizoen van Lucifer in tweeën te hakken, maar deze week kun je zien hoe het verder gaat. In de acht laatste afleveringen van het seizoen laat God (Dennis Haysbert) van zich horen en keert Tom Ellis terug als de duivelse bareigenaar Lucifer en zijn tweelingbroer Michael. Aflevering tien belooft een heel speciale te worden: een zwart-wit musicalepisode die zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren veertig. Een zesde en laatste seizoen van Lucifer zit in de planning.

Zet Lucifer op je kijklijst

The Kominsky Method - seizoen 3

In het derde en laatste seizoen van The Kominsky Method moet acteercoach Sandy Kominsky (Michael Douglas) afscheid nemen van zijn beste vriend Norman (Alan Arkin). Daarmee valt er een groot gat in de serie, maar er staan nieuwe acteurs klaar om dat te vullen. Zo wordt de gastrol van Kathleen Turner als Sandy's ex-vrouw Roz uitgebreid en zijn er gastoptredens van Morgan Freeman en regisseur Barry Levinson.

Zet The Kominsky Method op je kijklijst

Zaterdag 29 mei

The Kitchen

The Kitchen was een van de films die door de coronacrisis een beetje onopgemerkt bleef. In deze misdaadfilm spelen Melissa McCarthy, Elisabeth Moss en Tiffany Haddish de vrouwen van Ierse gangsters die in de jaren zeventig de dienst uitmaken in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen. Als hun echtgenoten gearresteerd worden, moeten de dames de organisatie voortzetten. 

Zet The Kitchen op je kijklijst

Ragnarok

Fantasy | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie