Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week is de hoeveelheid nieuwe films, series en documentaires die Netflix uitbrengt nog indrukwekkender dan gewoonlijk. En er zitten een paar pareltjes bij. 

Dinsdag 25 januari

Neymar - The Perfect Chaos

Driedelige documentaire over de Braziliaanse voetballer Neymar. De docu laat beelden zien van Neymar als jonge voetballer bij de Braziliaanse club Santos. Daarna volgt zijn toptijd bij FC Barcelona, zijn prestaties bij het Braziliaanse nationale elftal en Paris Saint-Germain. Oud-voetballers en collega's David Beckham, Lionel Messi en Kylian Mbappé vertellen wat zij van de 29-jarige Neymar da Silva Santos, Jr. vinden.

Dinsdag 25 januari

Snowpiercer seizoen 3

Seizoen 2 van de serie eindigde met een explosie die de trein met overlevenden in tweeën scheurde. Melanie werd vervolgens gered door de piratentrein van Layton. Alleen had de arme Melanie haar verblijf in een afgelegen onderzoekscentrum helaas niet overleefd. Of toch wel? Jennifer Connelly, die Melanie speelt, zal ook in het derde seizoen te zien zijn, dus blijkbaar is ze er toch nog. Nieuw dit seizoen is Archie Panjabi als Asha. 

Woensdag 26 januari

The Sinner seizoen 4

In het vierde en laatste seizoen raakt rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) tijdens een vakantie op een eiland betrokken bij de mysterieuze verdwijning van Percy Muldoon (Alice Kremelberg), een jonge vrouw uit een rijke familie van vissers. Harry helpt de kleine lokale politieafdeling met het onderzoek en ontdekt dat het kleine plaatsje grote geheimen verbergt.

Donderdag 27 januari

Chosen

Het onopvallende Deense plaatsje Middelbo komt opeens op de kaart te staan als er een meteoriet neerstort. Toeristen stromen toe en er wordt een speciaal meteorietmuseum ingericht. De tieners van Middelbo merken echter dat er iets vreemds aan de hand is. Was het inderdaad een ruimtesteen die destijds is ingeslagen, of een buitenaards ruimteschip?

Vrijdag 28 januari

Framed! A Sicilian Murder Mystery seizoen 1

Italiaanse comedyserie waarin twee tv-technici tot hun schrik een moord ontdekken. Natuurlijk willen ze voorkomen dat de politie denkt dat zij de daders zijn. Daarom doen ze er alles aan om dat te voorkomen. Maar dat brengt ze alleen maar meer in de problemen.  

Vrijdag 28 januari

Feria: La Luz Maz Oscura seizoen 1

Duistere Spaanse serie die zich afspeelt in de jaren negentig. De Spaanse zussen Eva en Sofia krijgen een vreselijk bericht van de politie. In een oude lokale mijn zijn 23 dode lichamen aangetroffen. Het lijkt erop dat de leden van een sekte massaal zelfmoord hebben gepleegd en dat de spoorloos verdwenen ouders van de meisjes aan het hoofd stonden van deze groep. Is het echt mogelijk dat de ouders van Eva en Sofia al die tijd monsters zijn geweest? 

Vrijdag 28 januari

Home Team

Sean Payton (Kevin James) was een van de best betaalde coaches in de NFL, maar door het 'New Orleans Saints bounty scandal', waarin werd betaald om spelers van concurrerende footbalteams te blesseren, raakte hij zijn baan kwijt. Daarop gaat Payton het abominabele team van zijn 12-jarige zoon in Texas coachen. En misschien was de schorsing een geluk bij een ongeluk, want zo kan hij de relatie met zijn zoon wat opvijzelen. Rob Schneider, Taylor Lautner en Isaiah Mustafa doen ook mee in de film Home Team.

Vrijdag 28 januari

In From the Cold seizoen 1

Margarita Levieva speelt alleenstaande moeder Jenny Franklin uit New Jersey. Alleen is Jenny niet zo gewoon als ze eruit ziet. Ze was ooit een Russische spion en een product van een experimenteel programma van de KGB dat haar speciale krachten gaf. Na een mysterieuze reeks moorden op onschuldige mensen, die wijst op iemand met dezelfde vaardigheden van Jenny, lijkt zij de enige die de moordenaar kan stoppen.

Vrijdag 28 januari

All of Us Are Dead seizoen 1

De Zuid-Koreaanse serie All of Us Are Dead is gebaseerd op een online comic en gaat over een groep middelbare scholieren die vastzit op hun school tijdens een zombie-uitbraak. De leerlingen doen er alles aan om te voorkomen dat ze ook zombies worden en ze proberen te ontsnappen. 

Vrijdag 28 januari

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window

De vrouw voor het raam is in dit geval Anna (Kirsten Bell) die een saai leven leidt waarin iedere dag zo'n beetje hetzelfde is. Iets wat voor ons allemaal wel zo'n beetje geldt. Afijn, iedere dag drinkt ze een wijntje, terwijl ze uit het raam staart waar ze ziet hoe het leven door gaat zonder haar. Het leven wordt leuker en spannender wanneer een knappe man (Tom Riley) met zijn schattige dochtertje tegenover haar komt wonen. Anna knapt er helemaal van op. Totdat ze een gruwelijke moord ziet. Of heeft ze zich vergist?

Vrijdag 28 januari

Getting Curious with Jonathan von Ness seizoen 1

In deze reeks onderzoekt Von Ness (die ene met het lange haar van Queer Eye) zaken die hem interesseren en dat kan van alles zijn: wolkenkrabbers, insecten, snacks en nog veel meer. Het is de tv-versie van de gelijknamige podcast van Jonathan. De presentator praat met experts over de onderwerpen die hem fascineren om antwoorden te krijgen op alle vragen die hij heeft. En dat doet hij natuurlijk op dezelfde uitbundige wijze als in Queer Eye. Daar moet je dus wel een beetje van houden.

The Sinner

Drama | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Snowpiercer

Sciencefiction | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie