Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix brengt je deze week een Noorse oorlogsfilm, een Britse thrillerserie over spokenjagers en een Spaanse serie over een verdwenen meisje.

Maandag 23 januari 

Narvik

50.000 soldaten uit meerdere landen vechten bij de Noorse kustplaats Narvik in de lente van 1940 zij aan zij tegen de Duitsers. Het stadje kwam aan het begin van de oorlog onder vuur te liggen, omdat het veel ijzererts had. En laat Hitler nu net heel veel ijzererts nodig hebben om zijn wapens van de te fabriceren.  

Maandag 23 januari

Todo Dia a Mesma Noite

Portugese dramaserie over een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen. De ouders van de slachtoffers vechten voor gerechtigheid.

Vrijdag 27 januari

La Chica de Nieve

La Chica de Nieve speelt zich in het boek van Javier Castillo af tijdens de Thanksgiving-parade in New York in 1998. Maar voor deze Spaanse serie zijn tijd en plaats veranderd. We zijn nu beland in het  Málaga van 2010 tijdens de parade van de Drie Koningen. Aldaar verdwijnt Amaya, de dochter van de familie Martín spoorloos in de menigte. Vijf jaar lang is er geen spoor van Amaya, maar dan komen er ineens nieuwe aanwijzingen naar boven. Zoals een haarlok en een videoband. Miren (Milena Smit), een journalist in opleiding, begint een onderzoek, dat gelijk loopt aan dat van inspecteur Millán (Aixa Villagrán). Met de hulp van haar collega-journalist Eduardo (Jose Coronado) stopt Miren niet voordat ze het meisje vindt. 

Vrijdag 27 januari

Lockwood & Co

In deze Britse thrillerserie proberen talloze spokenjagers de straten van Londen veilig te houden. Daartussen valt één bedrijf met 'ghostbusters' op. Lockwood & Co. wordt namelijk gerund door een drietal tieners. De andere bedrijven die op de dodelijke geesten jagen bestaan uit volwassenen. Maar tieners Anthony Lockwood, George Karim en Lucy Carlyle zijn ook de bangste niet. De drie zijn voorbestemd om de loop van de geschiedenis te veranderen wanneer ze op een groot bovennatuurlijk mysterie stuiten. 

Vrijdag 27 januari

You People

Ezra Cohen (Jonah Hill) stapt in deze komedie per ongeluk in de auto bij Amira Mohammed (Lauren London) omdat hij denkt dat ze zijn deelauto-maatje is. Nadat Amira over de eerste schrik heen is, blijken de twee elkaar heel erg leuk te vinden. En dan is het tijd om de familie te ontmoeten. Bij Ezra vormt dat geen enkel probleem omdat hij in bezit is van twee progressieve en woke Joodse ouders, gespeeld door David Duchovny en Julia Louis-Dreyfus. Amira heeft bezorgde, zwarte moslimouders (gespeeld door Eddie Murphy en Nia Long) die hun twijfels hebben bij de nieuwe vriend van hun dochter.

Vrijdag 27 januari 

Where the Crawdads Sing

Het verhaal gaat over buitenbeentje Kya (Daisy Edgar-Jones). Een meisje dat nauwelijks naar school ging en opgroeide met een gewelddadige en alcoholverslaafde vader middenin in de natuur. Ze leeft van mosselen die ze verkoopt aan een kleine winkel. Haar grote liefde is Tate (Taylor John Smith) die haar zelfs leert lezen en schrijven. De volgende liefde van Kya is quarterback Chase (Harris Dickinson), een beetje naar type dat vreemdgaat en haar uiteindelijk zelfs verkracht. Wanneer hij dood wordt gevonden is Kya daarom verdachte nummer één. Of is er toch iets heel anders aan de hand? 

Where the Crawdads Sing

Drama | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

La chica de nieve

Misdaad | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie