Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 11 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix begint nu echt in kerststemming te komen met onder meer een fantasievolle kinderkerstfilm, een romantische kerstcomedy met Brooke Shields en zelfs een Deense kersthorrorserie! Daarnaast zie je deze week onder meer de nieuwe film van en met Halle Berry.

Maandag 22 november

Las leyes de la frontera

Deze Spaanse verfilming van het gelijknamige boek van Daniel Monzón werd al snel opgepikt door Netflix. Het verhaal zet de klok terug naar het Gerona van 1978, waar de zeventienjarige student Ignacio vriendschap stuit met twee jonge criminelen. Hij stort zich in een zomers avontuur van inbraken en overvallen, maar beleeft ook zijn eerste liefde.

Zet Las leyes de la frontera op je kijklijst

Woensdag 24 november

True Story

Komiek Kevin Hart kiest de laatste tijd vaak serieuze rollen. In de nieuwe miniserie True Story speelt hij een versie van zichzelf. De succesvolle stand-upkomiek Kid bezoekt zijn geboorteplaats Philadelphia en komt er weer in contact met zijn oudere broer (Wesley Snipes). Samen beleven ze een avond die behoorlijk uit de hand loopt, en als de politie erbij betrokken raakt kan dat grote gevolgen hebben voor Kids carrière.

Zet True Story op je kijklijst

Woensdag 24 november

A Boy Called Christmas / Een jongen met de naam Kerstmis

In een magisch land moet de jonge Nikolas (Henry Lawfull) met zijn pratende muis op zoek naar zijn vader. Deze kerstfilm naar het kinderboek van Matt Haig zit vol met bekende sterren, onder wie Jim Broadbent (Paddington), Sally Hawkins (The Shape of Water), Maggie Smith (Downton Abbey) en onze eigen Michiel Huisman. Het is een spektakel vol special effects, en geschikt voor het hele gezin.

Zet A Boy Called Christmas op je kijklijst

Woensdag 24 november

Bruised

MMA-vechter Jackie Justice (Halle Berry) heeft de sport jaren geleden verlaten, en niet op een prettige manier. Dan weet haar manager en vriend haar te boeken in een undergroundgevecht. Ze trekt ermee de aandacht van een bokspromotor die haar weer een leven in de ring belooft. Met Bruised maakt hoofdrolspeelster Barry ook haar debuut als regisseur.

Zet Bruised op je kijklijst

Woensdag 24 november

Robin Robin

Een roodborstje dat is opgevoed door een familie muizen weet niet beter dan dat ze zelf ook een muis is. Als ze een kerstster ziet en een wens doet, leert ze hoe het is om te vliegen. Deze korte stop-motion animatiefilm werd gemaakt door de Aardman-studio, bekend van de Wallace and Grommit-films en Shaun the Sheep.

Zet Robin Robin op je kijklijst

Vrijdag 26 november

A Castle for Christmas

Als dit geen hit gaat worden deze kerst, weten wij het ook niet meer. De Amerikaanse bestsellerauteur Sophie reist naar Schotland, waar ze het kasteel van een knorrige hertog wil kopen. Zoals dat gaat in romantische kerstkomedies is hun aanvankelijke ontmoeting nogal stroef, maar groeien de hoofdpersonen langzaam naar elkaar toe. De hoofdrollen zijn voor Brooke Shields (The Blue Lagoon) en Cary Elwes (The Princess Bride).

Zet A Castle for Christmas op je kijklijst

Vrijdag 26 november

Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier

Netflix heeft deze week ook weer een fijne true crime documentaire voor je. Nadat de Duitse Birgit Meier in 1989 spoorloos verdween, was de politie al gauw het spoor bijster. Jammer, want als de agenten net wat beter hun best hadden gedaan, hadden ze een seriemoordenaar kunnen stoppen voordat deze opnieuw zou toeslaan. Het is dankzij de inzet van Meiers broer Wolfgang Sielaff dat de waarheid uiteindelijk boven tafel kwam.

Zet Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier op je kijklijst

Zondag 28 november

Nisser

Om samen een knusse kerst te vieren huurt een gezin een huisje op een afgelegen Deens eiland. Daar blijkt een vreemde religieuze gemeenschap te wonen die heeft leren leven met de gevaarlijke wezens in het bos. Deze elfen zijn helemaal niet zo vriendelijk en onschuldig als de wezens uit de sprookjesboeken. Deze Deense tienerserie geeft een grimmige draai aan kerst.

Zet Nisser op je kijklijst

A Boy Called Christmas

Avontuur | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

A Castle for Christmas

Romantiek | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie