Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zin in nieuwe Netflix films en -series? Geen nood, die zijn onderweg. Wij hebben de premières van de komende week voor je op een rijtje gezet. 

Woensdag 24 maart

Honest Thief

Liam Neeson speelt in deze actiefilm bankovervaller Tom die een nieuwe liefde gevonden heeft en met een schoon geweten verder wil. Daarom geeft geeft hij zichzelf aan en biedt aan om de 9 miljoen dollar die hij stal, netjes terug te geven en er nog voor te gaan zitten ook. Een nobel plan, maar je zult net zien dat Tom te maken krijgt met 2 corrupte FBI-agenten die uit zijn op de buit. En dan geven ze hem ook nog de schuld van de moord op hun baas. 

Woensdag 24 maart

Seaspiracy 

Nieuwe documentaire van de makers van de invloedrijke film Cowspiracy. Ditmaal duiken ze in de wereld van de visserij. De vissers vernielen ecosystemen en zorgen voor meer plastic in de oceanen. Bovendien blijkt duurzame visserij een illusie volgens deze docu. 

Donderdag 25 maart

Shtisel seizoen 3

De serie Shtisel speelt zich af in een ultra-orthodoxe wijk van Jaruzalem en gaat over leraar Akiva, de jongste zoon uit de familie Shtisel. Hij woont bij zijn vader Shulem die een rabbi is. Shulem wil dat zijn zoon eindelijk eens trouwt met een leuk meisje. Maar Akviva wordt verliefd op Elisheva, weduwe en moeder van één zijn studenten.

Zet Shtisel op je kijklijst

Woensdag 24 maart

Quién mató a Sara?

Mexicaanse thrillerserie over Alex die achttien jaar in de gevangenis zat voor de moord op zijn zus Sara. Nu hij vrij is, gaat hij op zoek naar de echte moordenaar. 

Vrijdag 26 maart 

The Irregulars

Een bende criminele straatkinderen die de straten van Londen onveilig maken in de Victoriaanse tijd krijgt van Sherlock Holmes en dr. Watson (die in de omschrijving van Netflix klinken als twee hele foute mannen) de opdracht om misdrijven op te lossen. En dan gaat het niet om gewone misdrijven, maar om activiteiten met een bovennatuurlijk randje.

Zet The irregulars op je kijklijst

Vrijdag 26 maart 

A Week Away

Christelijke musicalfilm over tiener Will Hawkins die op het verkeerde pad is geraakt. Hij mag als straf kiezen tussen de tralies of een zomerkamp. En niet zomaar een zomerkamp, maar een christelijk zomerkamp. Daar heeft de recalcitrante Kevin helemaal geen trek in, maar wanneer hij de dochter van de kampleider ontmoet, ziet alles er ineens een stuk zonniger uit.

Zet A week away op je kijklijst

Vrijdag 26 maart 

Bad Trip

Boezemvrienden Eric André en Lil Rel Howery gaan in deze film op een roadtrip naar New York. Onderweg halen ze de vreselijkste grappen uit met de verborgen camera. De film is van de hand van Jackass producer Jeff Tremaine.

Zet Bad trip op je kijklijst