Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een echt grote knaller ontbreekt deze week op Netflix, maar toch hoef je je niet te vervelen. Check bijvoorbeeld de nieuwe spionageserie The Night Manager, de docuserie Waco: American Apocalypse of de Vietnamese vechtfilm Furies.

Woensdag 22 maart

Cidade invisível seizoen 2

In het eerste seizoen van Cidade invisível ontdekte de Braziliaanse detective Eric tijdens een moordonderzoek dat er een wereld bestaat van mythische wezens die gewoonlijk niet door mensen worden opgemerkt. In dit tweede seizoen stuit hij op nog meer mysterie en wezens die hij nog niet kende.

Woensdag 22 maart

El reino seizoen 2

In het tweede seizoen van deze Argentijnse politieke thrillerserie komt het tot een heftige confrontatie tussen pastor Emilio Vázquez Pena en Tadeo Vázquez. Er volgt een epische strijd tussen goed en kwaad.

Woensdag 22 maart

Waco: American Apocalypse

In 1993 ontstond er een bloederig vuurgevecht tussen de Amerikaanse autoriteiten en de sekte van David Koresh. Koresh runde jarenlang de sekte Branch Davidians in Texas en vond dat hij de enige echte messias was. Nadat de politie wilde onderzoeken of er illegale wapens op het terrein van de sekte waren, ging het volledig mis. Er volgde een 51 dagen durende belegering, met een dramatische afloop. Waco: American Apocalypse maakt gebruik van niet eerder getoonde FBI-opnames en getuigenissen van de sekteleden.

Woensdag 22 maart

Lauchhammer - Tod in der Lausitz

In de ARD-serie Lauchhammer - Tod in der Lausitz wordt het lichaam van het zeventienjarige schoolmeisje Ramona gevonden. Het is aan rechercheur Mark Briegand om de zaak op te lossen. Hij gaat terug naar zijn geboortedorp in de regio Lausitz - een gebied op de grens van Duitsland, Polen en Tsjechië - waar hij geconfronteerd wordt met zijn eigen verleden.

Donderdag 23 maart

Furies

We zien niet zo vaak Vietnamese series of films voorbij komen op Netflix, maar deze martial arts actiefilm klinkt veelbelovend. Furies is een prequel van het Vietnamese bioscoopsucces Furie (Hai phuong) en volgt een taaie martial arts-wreekster die een drietal vrouwen traint voor een oorlog met een bende vrouwenhandelaren in het Saigon van de jaren 90.  De trailer belooft flink veel actie en geweld.

Donderdag 23 maart

The Night Agent

Peter Sutherland is een onbeduidende FBI-agent met een geestdodende baan in een kelder van het Witte Huis. Hij bemant een telefoon voor spionnen die nooit rinkelt, totdat hij op een nacht de doodsbange Rose Larkin aan de lijn krijgt. Ze is geen spion maar een burger die voor een techbedrijf werkt en wier oom en tante zijn vermoord. Peter en Rose ontdekken een complot en moeten samen op de vlucht. Naast Gabriel Basso en Luciane Buchanan in de hoofdrollen zie je in deze actieserie ook de voor een Oscar genomineerde Hong Chau (The Whale) in een kleinere rol. 

Vrijdag 24 maart

Biz kimden kaciyorduk Anne?

Onder valse namen leiden een moeder en dochter een leven op de vlucht. Ze zien iedereen als een mogelijke bedreiging en verkassen van het ene hotel naar het andere, maar waarvoor zijn ze op de loop? Sommige vragen kunnen maar beter niet worden gesteld in deze spannende Turkse miniserie naar het boek van Peridan Hagden, met een hoofdrol voor Melisa Sözen.

Vrijdag 24 maart

Soy Georgina seizoen 2

Georgina Rodriguez dankt haar beroemdheid aan haar relatie met voetballer Cristiano Ronaldo en aan haar achterwerk, dat haar op Instagram miljoenen volgers opleverde. In de serie Soy Georgina probeert ze te laten zien dat ze eigenlijk ook maar gewoon een mens is. Na een traumatisch jaar voor Georgina moest er nog een tweede seizoen komen, dat je deze week op Netflix kunt zien. 

Vrijdag 24 maart

Love Is Blind seizoen 4

In Love is Blind proberen mannen en vrouwen verliefd te worden en doen ze een aanzoek zonder dat ze elkaar hebben gezien. Het gaat in deze datingshow strikt om persoonlijkheid. Niet echt natuurlijk, want alle deelnemers zijn knap, maar het idee is leuk. Bovendien leverden de vorige seizoenen toch al wat gelukkige stellen op. Seizoen 4 zie je deze week.

The Night Agent

Actie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Waco: American Apocalypse

Geschiedenis | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie