Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 29 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de laatste week voor kerst tovert Netflix een nieuw, superromantisch seizoen van Emily in Paris op je scherm. Verder zijn er natuurlijk nog wat kerstfilms, een spectaculaire Koreaanse sf-serie en op kerstavond de satire Don't Look Up met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence.

Woensdag 22 december

Emily in Paris - seizoen 2

Emily is terug voor nieuwe romantische avonturen in de modehoofdstad Parijs. De losbol besluit dat het toch wel verstandig is om Frans te leren en natuurlijk blijft de driehoeksrelatie van Emily, Gabriel en Camille voor ongemakkelijke momenten zorgen. Maar er hangt nog meer romantiek in de lucht, want Emily's aandacht wordt getrokken door de aantrekkelijke Brit Alfie, die net zoals zij in Frankrijk werkt. Ook staan er uitstapjes op het programma, onder andere naar St. Tropez.

Lees alles over het tweede seizoen van Emily in Paris

Woensdag 22 december

Una Navidad no tan padre

Deze Spaanse kerstcomedy is het vervolg op Un padre no tan padre. Don Servando en zijn familie gaan naar het strand om kerst te vieren met Alma's tante Alicia, die al snel Servando's aartsvijand wordt. Hij besluit om koste wat het kost te bewijzen wat voor een vreselijk mens Alicia is, zelfs als hij daardoor de kerst voor iedereen dreigt te verzieken.

Kijk hier voor nog meer nieuwe kerstfilms op Netflix

Donderdag 23 december

Vilsen

Als er in de Zweedse stad Göteborg de nodige lijken opduiken, moet rechercheur Goran Lidman de dader zien te vinden. Het spoor leidt naar de betrokkenheid van een occulte sekte en daarom is de hulp van voormalige geestelijke Gabriella wel handig. Er zit voor Lidman niets anders op: hij zal zich moeten onderdompelen in de wereld van het occultisme. Vilsen is een spannende Zweedse film met duistere trekjes.

Dit zijn de beste Scandinavische misdaadseries van dit moment op Netflix

Vrijdag 24 december

The Silent Sea

Terwijl de aarde in de nabije toekomst langzaam uitdroogt, wordt een team astronauten naar de maan gestuurd voor een speciale missie. Op een verlaten maanbasis bevindt zich een sample dat naar aarde teruggebracht moet worden. De reis naar de maan loopt niet vlekkeloos en de kans dat de astronauten het overleven is klein, zeker als ze op de maan op vreemde zaken stuiten. Wat is hun allemaal niet verteld voordat ze op pad werden gestuurd? Deze nieuwe Zuid-Koreaanse sf-serie klinkt veelbelovend en heeft hoofdrollen van enkele van de grootste sterren van het land.

Vrijdag 24 december

Don't Look Up

Astronomiestudent Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) en haar professor dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet. Het probleem? De 'planetendoder' ligt op directe ramkoers met de aarde. Een groter probleem is dat het niemand ook maar iets lijkt te interesseren. Regisseur Adam McKay stelt de apathie van de politiek en het publiek aan de kaak in Don't Look Up, een satire met een vette knipoog naar onze reactie op de klimaatproblemen.

Alles over de Netflix-sterrencomedy Don't Look Up

Vrijdag 24 december

A 1000 km de la Navidad

Om de een of andere reden overkomen belastingcontroleur Raúl (Tamar Niovas) altijd de meest vreselijke dingen met Kerstmis. Daarom heeft hij een hartgrondige hekel aan alles wat ook maar enigszins met kerst te maken heeft en brengt hij de dagen het liefst door op het strand in de Caraïben. Zijn baas heeft echter een ander plan: Raúl moet met kerst een fabriek inspecteren in het koude Valverde, een plaatsje waar iedereen het hele jaar naar het kerstfeest toeleeft.

Kijk hier voor nog meer nieuwe kerstfilms op Netflix

Zondag 26 december

Lulli

Nadat de slimme maar egocentrische geneeskundestudent Lulli (Larissa Manoela) een schok krijgt van een MRI-apparaat, verandert haar leven volledig. Opeens kan ze de gedachten van anderen horen en dat geeft haar een heel nieuwe kijk op de dingen in deze luchtige Braziliaanse romcom.

Check ook deze fijne romantische komedies op Netflix

Don't Look Up

Komedie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Emily in Paris

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie