Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix

Series | 25 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft deze week een paar topseries en een topfilm klaarstaan. Wij verheugen ons vooral op de serie Midnight Mass

Woensdag 22 september

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Eind jaren zeventig wordt Billy Milligan opgepakt voor een aantal verkrachtingen, maar volgens de advocaten van de Amerikaan heeft niet hij de misdaden begaan, maar een van zijn andere 23 persoonlijkheden. In deze documentaire praat de regisseur met Milligan's familie, vrienden, doktoren en rechtsgeleerden om de waarheid te achterhalen.

Zet Monsters Inside op je kijklijst

Woensdag 22 september

Jaguar seizoen 1

Isabel Garrido (Blanca Suárez uitLas Chicas del Cable) is een jonge Spaanse vrouw die het vernietigingskamp Mauthausen (dat echt heeft bestaan) overleefde. Zij is op zoek naar een van de beulen van dat kamp genaamd Skorzeny. Maar Isabel ontdekt dat zij niet de enige is die jacht maakt op nazi's in Spanje. Samen met een groep agenten gaat ze op zoek naar gerechtigheid onder de codenaam Jaguar.

Zet Jaguar op je kijklijst

Woensdag 22 september

Intrusion

Meera (Freida Pinto) heeft net borstkanker overleefd. Om een nieuwe start in het leven te maken, verhuist ze met haar echtgenoot Henry naar een prachtige maar afgelegen villa. Wanneer er in twee dagen tijd twee keer wordt ingebroken, raakt Meera behoorlijk van slag en is ze achterdochtig tegenover iedereen. Heeft ze gelijk? Doen de mensen om haar heen zich anders voor dan ze werkelijk zijn?

Zet Intrusion op je kijklijst

Donderdag 23 september

Pose seizoen 3

Het laatste seizoen van de serie waarin het inmiddels 1994 is. De Aids-epidemie kost duizenden levens en de hoofdpersonen gaan daar heel verschillend mee om. Blanca wil verpleegster worden terwijl ballroom mc MC Pray Tell aan de drank gaat. Dat betekent trouwens niet dat dit seizoen van Pose een deprimerende bedoening wordt. 

Zet Pose op je kijklijstVrijdag 24 september

The Starling

Lilly (Melissa McCarthy) en Jack Maynard (Chris O'Dowd) maken in deze komedie een moeilijke tijd door en dan krijgt Lily ook nog te maken met een agressieve spreeuw in haar achtertuin. Lily raakt geobsedeerd door de vogel en heeft psycholoog Larry (Kevin Kline) nodig om alles op een rijtje te krijgen.

Zet The Starling op je kijklijst

Vrijdag 24 september

Midnight Mass

Horrorserie waarin de bewoners van een afgelegen plaatsje krijgen te maken met zaken die je alleen als wonderen kunt beschrijven. En er zitten ook een paar angstaanjagende voortekens bij. Dit gebeurt allemaal nadat een charismatische jonge priester is gearriveerd op het eiland.

Zet Midnight Mass op je kijklijst

Vrijdag 24 september

Braqueurs, la Serie

Hoofdpersonen in deze spin-off van de Franse film Braqueurs zijn Medhi en Liana. De eerste is een doorgewinterde overvaller, terwijl de laatste nieuw is in het overvalvak. Toch zullen ze moeten samenwerken om te overleven in het midden van drugsoorlog.

 

Midnight Mass

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Starling

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie