Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Een fietsfilm, verschillende LHBT-series en een explosie van actie vol zombies en geweld. Netflix pakt weer stevig uit komende week!

Dinsdag 18 mei

The Racer

We zien niet zo heel veel Ierse titels voorbij komen op Netflix. In dit comedydrama maakt de onopvallende wielrenner Dom Chabol (Louis Talpe) opeens kans op een prominente positie in een team dat deelneemt aan de Tour de France.

Zet The Racer op mijn kijklijst

Woensdag 19 mei

¿Quién mató a Sara? - seizoen 2

Kijk, zo kan het dus ook. Het eerste seizoen van de Mexicaanse misdaadserie ¿Quién mató a Sara? is nog maar net verdwenen uit de Netflix Top 10, of er staat alweer een nieuwe lading afleveringen voor je klaar. Nadat hij achttien jaar onschuldig in de cel zat is Álex Guzmán (Manolo Cardona) erop gebrand om de echte moordenaar van zijn zus te vinden. Aan het eind van het eerste seizoen werden de omstandigheden van Sara's dood opgehelderd, kwamen we meer te weten over haar mentale problemen en deed Alex een lugubere ontdekking in zijn achtertuin. 

Zet ¿Quién mató a Sara? op je kijklijst

Donderdag 20 mei

Hating Peter Tatchell

De Britse mensen- en homorechtenactivist Peter Tatchell maakt nogal wat vijanden met zijn protesten. Hij trok van leer tegen de homo-onvriendelijke regimes in Zimbabwe, Iran en Rusland, maar levert ook flinke kritiek op het multiculturalisme en de islam. De documentaire 'Hating Peter Tatchell' schetst een portret van deze onvermoeibare pleitbezorger voor de vrijheid van meningsuiting. 

Special - seizoen 2

De homoseksuele Ryan Hayes (Ryan O'Connell) kampt met de gevolgen van hersenverlamming, maar laat zich daardoor niet stoppen om het uiterste uit zijn leven te halen. De comedy Special krijgt een tweede en laatste seizoen op Netflix, dat opnieuw gebaseerd is op de autobiografie van de hoofdrolspeler. Vorig seizoen duurden de afleveringen maar en kwartiertje, maar dit keer zijn ze langer.

Zet Special op je kijklijst

Vrijdag 21 mei

Army of the Dead

Scott Ward (Dave Bautista) wordt gevraagd voor een bijzondere klus. Een casino-eigenaar wil dat hij 200 miljoen dollar ophaalt uit een kluis in Las Vegas. Complicerende factor: Las Vegas kampt  met een zombie-uitbraak, waardoor bloeddorstige menseneters schouder aan schouders staan in de straten van de gokstad. Ward verzamelt een taaie crew om deze gevaarlijke missie tot een goed einde te brengen. Army of the Dead is de nieuwste film van Zack Snyder (Dawn of the Dead, 300)

Zet Army of the Dead op je kijklijst

El vecino - seizoen 2

In het eerste seizoen van El vecino (The Neighbor) kreeg Javier superkrachten van een buitenaards wezen dat neerstortte in zijn tuin en nam hij de identiteit aan van superheld Titan. De comedyserie krijgt deze week een tweede seizoen, waarin Javier te maken krijgt met een valse dubbelganger, een nieuwgierige alien en de argwanende journaliste Lola  (Clara Lago).

Zet El vecino op je kijklijst

Zondag 23 mei

Master of None - seizoen 3

Het derde seizoen van de bejubelde Netflix-serie Master of None kreeg de ondertitel Moments in Love. De afleveringen concentreren zich op Denise (Lena Waithe), haar relatie met Alicia en hun kinderwens. Aziz Ansari - de schrijver en hoofdrolspeler in de eerste twee seizoenen - schreef en regisseerde ook het derde seizoen, maar zijn personage Dev speelt dit keer geen grote rol.

Zet Master of None op je kijklijst

Army of the dead

Horror | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie