Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft deze week weer een volle agenda met nieuwe films en series. Je ziet Keri Russell als ambassadeur in de nieuwe serie The Diplomat en in de Zweedse film One More Time blijft de hoofdpersoon maar wakker worden op haar achttiende verjaardag. Verder is er spanning met de Turkse film Boga Boga en eindelijk het tweede seizoen van Bienvenidios a Edén.

Dinsdag 18 april

Longest Third Date

Matt en Khani uit New York ontmoetten elkaar op een dating-app en hun eerste twee dates liepen zo lekker dat ze besloten op hun derde afspraak iets geks te doen: vijf dagen op vakantie naar Costa Rica. Dat was in maart 2020, en toen het stel terug wilde vliegen was er ineens een wereldwijde pandemie. Zo ging hun date maanden duren en dat is best pittig in zo'n prille relatie. Longest Third Date werd voor een groot deel door Matt en Khani gefilmd met hun telefoons, en daarnaast zijn ze te zien in interviews. 

Dinsdag 18 april

How to Get Rich

Niet iedereen die rijk is heeft dat te danken aan een goed stel hersens. Wie veel geld heeft maar geen benul hoe je daarmee omgaat, kan aankloppen bij Ramit Sethi, een schrijver van financiële boeken die mensen helpt om op een verstandige manier om te gaan met hun vermogen. In de documentaireserie How to Get Rich leert Ramit enkele onnozele rijkaards om op een verantwoorde manier met hun fortuin om te gaan. 

Woensdag 19 april

Chimp Empire

De documentaireserie Chimp Empire neemt een kijkje in de grootste chimpansee-kolonie ooit ontdekt in het Ngogo woud in Oeganda. De apenkolonie wordt al twee decennia bestudeerd door wetenschappers die alle ingewikkelde familie- en hiërarchische banden in kaart brachten. Regisseur James Reed, van My Octopus Teacher, volgt de chimpansees op de voet. Verschillende groepen staan op voet van oorlog en zijn bereid elkaar af te maken om een stapje hogerop te komen. 

Woensdag 19 april

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

De oude Power Rangers trekken hun oude pakjes weer aan voor Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, een nieuwe live action-film op Netflix. De originele serie over de superhelden dateert alweer uit 1993 en het grappige is dat de acteurs uit de originele serie zich opnieuw zullen hullen in kleurrijke outfits. En ook dit keer nemen ze het op tegen aartsvijand Rita Repulsa (Barbara Goodson). Zij creëert een portaal waardoor ze terug in de tijd kan reizen om de Rangers voorgoed uit te schakelen. 

Woensdag 19 april

Pálpito seizoen 2

Het eerste seizoen van Pálpito stond vorig jaar wekenlang in de Netflix-hitlijsten, en het tweede seizoen pakt deze week de draad weer op. Pálpito ging over de rijke Zacarías, die de onschuldige Valeria liet vermoorden zodat zijn eigen doodzieke vrouw Camila haar hart kon krijgen. Dat liet de echtgenoot van Valeria natuurlijk niet op zich zitten. Deze Simón ging op zoek naar de daders, maar werd verliefd op Camila. Aan het eind van de veertien afleveringen waren de verhalen van Simón, Camila en Zacarias nog niet afgerond en daar gaat Pálpito in seizoen 2 vrolijk mee verder. 

Donderdag 20 april

The Diplomat

De achtdelige serie The Diplomat speelt in de wereld van internationale topdiplomatenen werd geschreven door Debora Cahn, die haar sporen verdiende met Homeland en The West Wing. Keri Russell speelt de hoofdrol van Kate Wyler, de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Eigenlijk had Wyler gehoopt op een positie in een brandhaard als Afghanistan en niet zo'n ingeslapen plek als Engeland, maar al snel krijgt ze in Londen genoeg op haar bord. Ondertussen moet Wyler ook nog haar huwelijk met echtgenoot en collega-diplomaat Hal (Rufus Sewell) op de rails zien te houden. The Diplomat belooft lekker veel internationale locaties, kleurrijke personages, pittige dialogen en explosieve actie. 

Vrijdag 21 april

A Tourist's Guide to Love

Scriptschrijver Eirene Tran Donohue zoog het verhaal van A Tourist's Guide to Love niet uit de duim, maar baseerde het op haar eigen ervaringen. Reisleidster Amanda (Rachel Leigh Cook) is al vijf jaar gelukkig met John (Ben Feldman), totdat hij haar meedeelt dat hij naar een andere staat verhuist. Gelukkig krijgt Amanda afleiding in de vorm van een opdracht in Vietnam. Haar Vietnamese gids Sinh (Scott Ly) blijkt nogal een hunk, en van het een komt het ander. 

Vrijdag 21 april

Boga Boga / Chokehold

Yalin en zijn vrouw verhuizen van de grote stad Istanboel naar een klein plaatsje aan de westkust, waar niemand ze kent. Hier hopen ze samen een nieuw, rustig leven op te bouwen, maar al snel blijkt het plaatsje enorm vijandig tegenover Yalin te staan. Blijkbaar denken ze dat hij iets op zijn kerfstok heeft. Terwijl de gespannen situatie escaleert vraagt Yalins vrouw zich af wat hij verbergt. De Turkse film Boga Boga is ook wel bekend als Chokehold en werd speciaal voor Netflix gemaakt.

Vrijdag 21 april

Bienvenidos a Edén seizoen 2

De Spaanse Netflix-thrillerserie Bienvenidos a Edén werd een wereldwijde hit die schreeuwde om een vervolg. In de acht afleveringen  van het eerste seizoen werden vijf influencers, allemaal jong en aantrekkelijk, online benaderd met de vraag: Ben je gelukkig? Daarna kregen ze een uitnodiging van een drankmerk voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis op een mysterieus eiland. In het tweede seizoen zijn er nieuwe bedreigingen en sturen de rebellen aan op een totale oorlog.

Vrijdag 21 april

One More Time

In de filmklassieker Groundhog Day wordt Bill Murray telkens op dezelfde dag wakker. Iets dergelijks overkomt ook Amelia in de Zweedse film One More Time , alleen gaat zij terug in de tijd. Ze wordt op haar veertigste verjaardag aangereden door een bus en wakker in 2002, op haar achttiende. Ze denkt dat dit haar dat de kans geeft om haar leven opnieuw in te richten en perfect te maken, totdat ze de volgende weer op haar verjaardag wakker wordt, en de dag erna weer. Hoofdrolspeelster Hedda Stiernstedt is bekend van de veelgeprezen serie The Restaurant en de komedie werd geschreven door Tove Forsman en Sofie Forsman die ook verantwoordelijk zijn voor Young Royals en The Playlist.

Vrijdag 21 april

Rough Diamonds

De familie Wolfson was lang een gerespecteerde naam in de diamantwereld van Antwerpen, maar die naam is door het slijk gehaald door een van de zoons van de familie die zaken deed met schimmige partners. In de Vlaams gesproken serie Rough Diamonds moet Noah Wolfson (Kevin Janssens) de eer van zijn familie redden en de schuld terug te betalen. Deze Vlams-Israëlische productie is gemaakt door Yuval Yefet en Rotem Shamiris die ook de topserie Fauda op hun cv hebben staan.

The Diplomat

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

One More Time

Komedie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie