Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 22 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft weer een bomvolle week met de langverwachte nieuwe seizoenen van Tiger King en Undercover, een stel kerstfilms en nog veel meer. Kijk snel welke films en series jij op je lijstje gaat zetten.

Woensdag 17 november 

Tiger King 2

Is het terecht dat Joe Exotic is veroordeeld? Is hij erin geluisd en eigenlijk onschuldig? Hoe heeft Tiger King de levens van de hoofdrolspelers veranderd? Hoe is het met Carole Baskin en komen we eindelijk te weten wat er met haar man Don is gebeurd? In nieuwe afleveringen van Tiger King zien we hoe het de belangrijkste personages is vergaan in de periode na het krankzinnige succes van de Netflix-serie. Ben je vergeten wie iedereen ook alweer was? Fris dan hier je geheugen op.

Zet Tiger King op je kijklijst

 

Woensdag 17 november 

Riverdale seizoen 6

Na de explosieve finale van seizoen 5 is alles totaal anders in Riverdale. Of moeten we zeggen RiverVale? Niets lijkt meer op hoe het was, en hoe hebben Archie en Betty de ramp kunnen overleven? De fans van de serie zullen smullen van deze nieuwe plottwist, zeker omdat de trailer verklapt dat er een oude bekende op bezoek komt. Tienerheks Sabrina kreeg een eigen spin-off, maar nu The Chilling Adventures of Sabrina is afgerond komt ze weer langs bij haar vrienden in Riverdale. Sorry, RiverVale. 

Zet Riverdale op je kijklijst

Donderdag 18 november 

Earwig and the Witch

De nieuwe film van de Japanse animatiestudio Ghibli krijgt zijn internationale release op Netflix. Regisseur Goro Miyazaki is de zoon van de legendarische Hayao Miyazaki, bekend van juweeltjes als My Neighbor Totoro en Spirited Away. Voor Earwig and the Witch baseerde junior zich op het gelijknamige kinderboek van Diane Wynne Jones, wiens 'Howl's Moving Castle' al eens door senior werd verfilmd. het verhaal gaat over een Engels weesmeisje dat wordt geadopteerd door een heks en zelf ook graag wil leren toveren. 

Zet Earwig and the Witch op je kijklijst

Donderdag 18 november

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Driemaal is scheepsrecht, en daarom keert Vanessa Hudgens in het derde deel van deze populaire kerstcomedy-filmreeks terug in een driedubbelrol. Prinses Stacy en koningin Margaret ontmoeten elkaar weer op de traditionele kerstviering in Montenaro. Dit jaar wordt  er een kostbare kunstschat uit het Vaticaan tentoongesteld. Als die wordt gestolen, moeten Stacy en Margaret de handen ineenslaan met hun oude aartsrivaal Lady Fiona.

Zet The Princess Switch 3 op je kijklijst

 

Vrijdag 19 november 

Cowboy Bebop

De Japanse animatieserie Cowboy Bebop was een anarchistische achtbaanrit met leuke personages en meesterlijke grappen, die een hit werd in Oost en West. De serie krijgt op Netflix een live action-versie, dus met acteurs van vlees en bloed. De premiejagers aan boord van ruimteschip Bebop worden gespeeld door John Cho, Mustafa Shakir en Daniella Pineda. Deze week zie je of de makers en spelers de juiste toon weten te raken. De originele anime kun je trouwens ook op Netflix zien.

Zet Cowboy Bebop op je kijklijst

Vrijdag 19 november 

Christmas Flow

Wil je een beetje hiphop bij je romantische kerstcomedy? In deze Franse serie spelen Shirine Boutella (Lupin) en R&B-zanger Tayc de hoofdrollen als een verbeten journaliste en een bekende rapper die met kerst een romance beginnen. Kan dat wel goed gaan, met hun enorme onderlinge verschillen? 

Zet Christmas Flow op je kijklijst

Vrijdag 19 november 

Hellbound

Van de ene dag op de anderen horen schijnbaar doodgewone mensen onheilspellende boodschappen die het moment van hun overlijden voorspellen. En als dat moment is aangebroken, worden ze door angstaanjagende wezens om het leven gebracht. Wat is er aan de hand, en wat heeft de leider van een geheimzinnige sekte met het fenomeen te maken? Deze nieuwe Zuid-Koreaanse serie vult het gat dat Squid Game heeft achtergelaten.

Zet Hellbound op je kijklijst

Vrijdag 19 november 

Procession

Het massale misbruik binnen de rooms-katholieke kerk heeft veel mensen beschadigd en levens vernietigd. In de documentaire Procession slaan zes Amerikaanse slachtoffers de handen ineen om door hun trauma te verwerken. Ze maken filmscènes gebaseerd op hun herinneringen en dromen, om zo de stilte te doorbreken en hun ervaringen een plek te geven.

Zet Procession op je kijklijst

Zaterdag 20 november 

Tick, Tick... Boom!

Deze muzikale dramafilm volgt een jonge musicalcomponist die vreest dat hij zijn grote ambities niet kan waarmaken. Het is de verfilming van de autobiografische musical van Jonathan Larson, met een hoofdrol voor Andrew Garfield. Tick, Tick... Boom! is het regiedebuut van Lin-Manuel Miranda, die zelf een heel grote naam is in de musicalwereld dankzij hits als In the Hights en Hamilton

Zet Tick, Tick... Boom! op je kijklijst

Zondag 21 november 

Undercover seizoen 3

Drugsbaron Ferry (Frank Lammers) zat het hele tweede seizoen van Undercover achter de tralies, en merkt nu dat zijn handel is overgenomen door een Turkse bende. Ondertussen wacht de ontslagen agent Bob (Tom Waes) een strafzaak, maar omdat niemand zo geschikt is voor een gewaagde undercoverklus, komt hij toch weer in actie. Vanaf zondag zie je elke week een nieuwe aflevering van het derde seizoen van Undercover, rond 21.10 uur op Netflix.

Zet Undercover op je kijklijst

 

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Tiger King

Portret | informatief | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie