Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 24 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft flink wat moois op het programma staan voor deze week. De mysterieuze Duitse serie 1899, The Wonder met Florence Pugh, de avonturenfilm Slumberland met Jason Momoa, de volgende kerstfilm en het langverwachte derde seizoen van Dead to Me

Woensdag 16 november

The Wonder

The Wonder is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emma Donoghue en speelt zich af op het platteland van Ierland in 1859. Verpleegster Lib Wright (Florence Pugh) wordt naar een klein dorpje gestuurd om daar naar een medisch wonder te kijken. Het gaat om een meisje van 11 dat beweert al maanden niet gegeten te hebben. Lib is niet de enige geïnteresseerde, het huisje waar het meisje woont, wordt overspoeld door toeristen en er is ook een journalist. Hij en Lib zullen elkaars leven veranderen.  

Woensdag 16 november

In Her Hands

Documentaire over Zarifa Ghafari, die op 26-jarige leeftijd een van de eerste vrouwelijke burgemeesters van Afghanistan werd en de jongste die ooit de functie bekleedde. Deze documentaire vertelt haar strijd om te overleven tegen de achtergrond van de versnelde ontrafeling van haar land. Terwijl westerse troepen hun terugtocht aankondigen en de Taliban hun terugkeer naar de macht beginnen, worden Zarifa en vrouwen in het hele land geconfronteerd met een nieuwe realiteit. Te midden van deze grote veranderingen moet Zarifa de moeilijkste beslissing van haar leven nemen.

Donderdag 17 november

1899

Eind 19de eeuw is een migrantenschip vanuit Europa op weg naar New York. De opvarenden zijn afkomstig uit allerlei verschillende landen en hopen op een mooie toekomst in de nog nieuwe, onbekende wereld. Maar voordat ze daar aankomen belanden ze in een duister mysterie. Ze komen een ander schip tegen dat maanden geleden verdween en wat ze aan boord aantreffen verandert hun reis in een nachtmerrie. 

Donderdag 17 november

Dead to Me seizoen 3

Aan het einde van seizoen 2 werden Jen en Judy (Christina Applegate en Linda Cardellini) aangereden in hun auto door de dronken Ben, die ertussenuit kneep. En nu, na twee jaar kunnen fans eindelijk zien hoe dat afloopt.

Donderdag 17 november

Pepsi Where's My Jet?

Pepsi adverteerde in 1996 met een spaaractie waarbij je een straaljager kon winnen. Als grapje. Maar student John Leonard nam de actie bloedserieus en spaarde zoveel punten bij elkaar dat hij recht had op het vliegtuig. Dat vond Pepsi niet grappig. Deze vierdelige documentaire vertelt het hele verhaal. 

Donderdag 17 november 

Christmas With You

Aimee Garcia speelt muzikante Angelina die probeert een kersthit te schrijven, maar ze heeft last van een burnout. Voor de nodige afleiding regelt ze een ontmoeting met een jonge fan, Christina (Deja Monique Cruz). Christina heeft ook een vader (Freddie Prinze Jr.) die op zoek is naar een nieuwe liefde, en tot nu toe weinig geluk heeft op dat gebied. Dus wanneer Angelina naar een klein stadje in de staat New York reist om Christina te verrassen, zou ze zomaar ook wel eens zichzelf kunnen verrassen. Met inspiratie voor een liedje en liefdesgeluk. 

Vrijdag 18 november 

Slumberland 

Als de vader van het meisje Nemo vermist raakt op zee, moet ze bij haar oom gaan wonen. Via een geheime kaart belandt ze in Slumberland, waar ze de ruige rover Flip ontmoet. Samen gaan ze op zoek naar Nemo's vader. Jason Momoa speelt Flip in deze fantasyfilm. Aan de trailer hieronder te zien wordt het een avontuur vol vaart en special effects, geschikt voor het hele gezin.

Vrijdag 18 november 

Élite seizoen 6

Na de dood van Samuel doet Las Encinas er alles aan om de gebeurtenissen in de doofpot te stoppen, maar ook dit jaar stikt het weer van het seksisme, racisme, huiselijk geweld en LHGTBI-problemen. En als degenen die de leiding hebben niets doen, dan nemen de leerlingen zelf het heft in handen. Dat is zo ongeveer de samenvatting van het nieuwe seizoen.

Slumberland

Avontuur | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

1899

Drama | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie