Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Wat kunnen we deze week kijken? Het derde seizoen van Sex Education natuurlijk. Joehoe! En er is ook nog een interessante documentaire over Michael Schumacher.

Dinsdag 14 september

Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5

Comedian jack Whitehall en zijn vader Michael maakten al vier seizoenen een reisprogramma om te lachen en na een jaar van lockdowns waren ze wel weer toe aan een trip. Het wordt de laatste. En deze keer blijven ze iets dichter bij huis dan gebruikelijk: in het Verenigd Koninkrijk. 

Woensdag 15 september

Schumacher 

Corinna, de vrouw van Michael laat van zich horen, net als zijn kinderen Gina, Mick (die nu in de Formule I rijdt) en Ralf (die een paar jaar geleden in de Formule I reed). Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone zal te zien zijn, net zoals  F1-gezichten Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, Damon Hill, David Coulthard, Luca di Montezemolo en Flavio Briatore.

Woensdag 15 september 

Boeken van de Nacht (Nightbooks)

De jonge Alex wordt gevangen genomen door een heks in haar magische labyrinth apartment. De heks wil Alex vermoorden maar omdat hij belooft haar iedere avond een eng verhaal te vertellen, laat ze hem toch leven. Wanneer Alex de bediende Yazmin ontmoet, proberen ze samen te ontsnappen.  

Donderdag 16 september

My Heroes Were Cowboys

Documentaire over Robin Wiltshiredie een moeilijke jeugd had die alleen dragelijk werd door westerns. Hij liet zich door dit filmgenre inspireren. Nu leidt hij praktisch een droomleven en traint hij zijn geliefde paarden voor films.

Vrijdag 17 september 

Sex Education seizoen 3

Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Intussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Zet Sex Education op je kijklijst

Vrijdag 17 september

Bac Nord 

Franse actiefilm waarin politieagenten uit Marseille de kans krijgen om een groot drugsnetwerk op te rollen, maar de grenzen vervagen als een belangrijke informant een lastige eis stelt.

Maandag 20 september 

Superstore seizoen 1 t/m 5

Een van de populairste comedyseries van de laatste jaren over de werknemers van een grote winkel in St. Louis die samen een behoorlijk zooitje ongeregeld vormen. We hebben opzichter Amy (America Ferrera), de gesjeesde student Jonah (Ben Feldman), de eeuwige optimistische, maar ongelooflijk sukkelige manager Glenn (Mark McKinney), tienermoeder Cheyenne (Nichole Sakura) en de illegale (Nico Santos). 

Zet Superstore op je kijklijst

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Schumacher

Portret | informatief | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie