Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Tjonge, wat heeft Netflix veel nieuws op het programma staan voor deze week. En een van de hoogtepunten wordt de film Love and Monsters.

Woensdag 14 april 

Love and Monsters

Monsterfilm met Dylan O'Brien als  Joel Dawson, een tiener die net de liefde van zijn leven gevonden heeft wanneer er een monster-apocalyps roet in het eten gooit. De twee worden gescheiden maar Joel belooft zijn vriendin Aimee er alles aan te doen haar na de apocalyps te vinden. Jaren later komt hij zijn belofte na.

Zet Love and Monsters op je kijklijst

Woensdag 14 april

Dad Stop Embarrassing Me!

Voor deze nieuwe sitcom baseerde Jamie Foxx zich op zijn eigen ervaringen als vader. De hoofdrol wordt gespeeld door Foxx zelf, die daarnaast te zien is als enkele andere personages. Gelukkig is de rol van dochter naar iemand anders gegaan: de jonge actrice Kyla-Drew. Het is een dolle comedyserie oude stijl geworden, inclusief lachband.

Zet Dad Stop Embarrassing Me! op je kijklijst

Woensdag 14 april

Why Did You Kill Me

Voor liefhebbers van true crime heeft Netflix weer een fijne. De documentairefilm Why Did You Kill Me? vertelt het verhaal van de moord op Crystal Theobald, een 24-jarige moeder uit Californië die werd neergeschoten door bendeleden. Haar moeder Belinda Lane zag het gebeuren. Ze besloot niet te rusten voordat ze de daders zou vinden en begon een speurtocht op social media.

Zet Why Did You Kill Me op je kijklijst

Woensdag 14 april

The Circle 2

The circle was de allereerste realityshow op Netflix en meteen een dikke hit. In het programma strijden acht deelnemers om 100.000 dollar. Daarvoor moeten ze wel uitzoeken wie van hen de boel bedriegt en zich voordoen als iemand anders. Om het moeilijk te maken, zien ze elkaar niet en mogen ze alleen communiceren via een speciale app.

Woensdag 14 april

Lizzie

Psychologische thriller gebaseerd op het verhaal van Lizzie Borden die werd vrijgesproken van de bijlmoorden op haar vader en stiefmoeder in 1892. De film gaat vooral over de gebeurtenissen voor de moorden. Chloë Sevigny en Kristen Stewart spelen de hoofdrollen. 

Zet Lizzie op je kijklijst

Donderdag 15 april

De Kinderen van Truus

Documentaire over Truus Wijsmuller, een vrouw die voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog zo'n 10.000 Joodse kinderen uit handen van de Duitsers wist te houden. De makers achterhaalden een paar van de 'kinderen' die werden gered door Truus.  

Vrijdag 16 april

Snelle: Zonder Jas naar Buiten

De carrière van Snelle nam de afgelopen jaren een enorme vlucht, maar het publiek kent de man achter de rapper nog niet zo goed. Dat moet veranderen met deze documentaire die is gemaakt door Anne de Clercq, die ook Soof 3 voor haar rekening nam. 

Zet Snelle: Zonder Jas naar Buiten op je kijklijst

Vrijdag 16 april

Why Are You Like This

Australische komedieserie over drie twintigers in Melbourne die de complexe sociale problemen van deze tijd proberen te overleven. 

Zet Why Are You Like This

Zondag 18 april

Six Minutes to midnight

Zeventien dagen voor de start van de Tweede Wereldoorlog verdwijnt een Engelse leraar van een privéschool met 20 Duitse tienermeisjes. Thomas Miller krijgt de opdracht om in het geheim uit te vinden wat er gebeurd is. Eddie Izzard en Dame Judi Dench spelen de hoofdrollen. 

Zet Six Minutes to Midnight op je kijklijst

Snelle: Zonder jas naar buiten

informatief | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie