Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Dit is waar we allemaal op hebben gewacht. Het derde seizoen van You staat deze week op Netflix! En we kunnen ook naar De Slag om de Schelde kijken.

Maandag 11 oktober

The Baby-Sitters Club seizoen 2

In The Baby-Sitters Club beginnen een groep ondernemende vriendinnen een oppasbureau in Stoneybrook. Ze leren omgaan met het leven op de middelbare school en het volwassen worden. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van schrijfster Ann M. Martin.

Zet The Baby-Sitters Club op je kijklijst

Dinsdag 12 oktober

The Movies that made Us seizoen 3

Documentaireserie met de verhalen achter de grootste filmhits ooit. Met dit seizoen: Robocop, Aliens, Friday the 13th, en Coming to America.

Zet The Movies That made Us op je kijklijst

Woensdag 13 oktober

Fever Dream

Een Chileense Netflix original komen we niet zo vaak tegen, maar Fever Dream is er eentje. De film begint met Amanda die door een bos wort gesleept terwijl ze in haar hoofd een gesprek voert met de stem van David, de zoon van haar vriendin Carola. Amanda heeft Carola ontmoet bij haar afgelegen zomerhuis in Argentinië. Carola vertelt Amanda over haar zieke zoon die ze mee heeft genomen naar een medium. Het medium vertelt dat de symptomen van Davids ziekte veel minder zullen worden wanneer de helft van zijn ziel naar een gezond lichaam wordt getransporteerd. Dat klinkt als een slecht idee, maar Carola probeert het toch. En daarna is David ineens een heel anders mens...

Zet Fever Dream op je kijklijst

Donderdag 14 oktober 

Another Life seizoen 2

Astronaut Niko Breckinridge leidt een team van astronauten in de ruimte op zoek naar intelligent leven. Hun missie is het zoeken van de bron van een mysterieus buitenaards verschijnsel dat plotseling op aarde verscheen. Die trip blijkt niet geheel zonder gevaar. 

Zet Another Life op je kijklijst

Vrijdag 15 oktober

De Slag om de Schelde

Vanuit de bios naar Netflix. In november 1944 vechten duizenden geallieerden op het onder water gelopen eiland Walcheren in Zeeland. Drie levens raken in die periode raken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat tegen wil en dank in het verzet betrokken raakt, komen voor cruciale keuzes te staan die niet alleen gaan over hun eigen vrijheid maar ook over de vrijheid van anderen.

Zet De Slag om de Schelde op je kijklijst

 

Vrijdag 15 oktober

You seizoen 3

Na de stormachtige ontwikkelingen aan het einde van seizoen twee is in het nieuwe seizoen van You alles mogelijk. Weet Joe Goldberg (Penn Badgley) zich als echtgenoot en vader een beetje in toom te houden, of gaat er weer bloed vloeien? Natuurlijk gaat weer bloed vloeien, en wij vrezen alvast voor het leven van Joes nieuwe buurvrouw.

Zet You op je kijklijst

Vrijdag 15 oktober

My Name

Koreaanse serie over Yoon Ji-Woo’s wiens vader wordt vermoord. Ze wil koste wat kost wraak nemen en gaat aan de slag voor de misdaadorganisatie Dongcheonpa. Met behulp van drugsbaas Choi Moo-Jin probeert Ji-Woo de reden van haar vaders moord te ontrafelen. Wanneer ze ontdekt dat een politieman verantwoordelijk is, gaat ze undercover bij de politie. Haar partner aldaar is rechercheur Jeon Pil-Do. 

Zet My Name op je kijklijst

Zaterdag 16 oktober

Mistfit: De Serie

De Misfits gaan een bijzonder jaar tegemoet. De vriendengroep werkt aan een musical. Terwijl ze druk bezig zijn met het maken van muziek en het verzinnen van de choreografieën, krijgen ze te horen dat de musical onverwacht wordt verboden. De nieuwe schooldirectrice Agnes wil dat de focus ligt op discipline, hoge cijfers en heel veel studeren. Maar daar laat Julia (Djamila) het niet bij zitten. Samen met de Misfits en nieuwe vrienden werken ze in het geheim aan de musical om het nieuwe schoolsysteem te saboteren. Gaat het de vriendengroep lukken om hun droom musical op te voeren en hun school terug te krijgen?

Zondag 17 oktober

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Harley Quinn (Margot Robbie) heeft een groot probleem in deze leuke film wanneer zij en Joker uit elkaar gaan. Hij was haar beschermheer en nu heeft iedere slechterik het op haar voorzien. Maar dan vindt ze onverwachte bondgenoten in drie dodelijke vrouwen: Huntress, Black Canary en Renee Montoya.

Zet Birds of Prey op je kijklijst

De Slag om de Schelde

Actie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Actie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie