Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Fans van de historische dramaserie The Last Kingdom krijgen deze week een fijne toegift in de vorm van de film Seven Kings Must Die. Verder start Netflix met de serie Florida Man en de erotische thrillerserie Obsession en kun je er kijken naar de recente bioscoopfilm The Woman King.

Woensdag 12 april

American Manhunt: The Boston Marathon Bomber

Tien jaar geleden plaatsten de broers Dzhokhar en Tamerlan Tsarnaev, moslimterroristen met Tsjetsjeense wortels, twee zelfgemaakte bommen bij de finishlijn van de marathon van Boston. Er vielen drie doden en honderden gewonden. De politie en FBI begonnen een grootschalige klopjacht op de broers. De film Patriots Day met Mark Wahlberg gaf een gedramatiseerde versie van deze bomaanslag, en American Manhunt: The Boston Marathon Bomber is een nieuwe documentaireserie over dezelfde gebeurtenis.

Donderdag 13 april

Obsession

Ben je een beetje uitgekeken op Fifty Shades of Grey en Sex/Life? Dan heeft Netflix wat nieuws voor je. In de vierdelige erotische thrillerserie Obsession raakt een gerespecteerde Londense chirurg in de ban van Anna, de verloofde van zijn zoon. De twee beginnen een stomende relatie vol met kinky seks. Hoe gaat dat aflopen? Obsession is gebaseerd op Josephine Harts boek 'Damage', dat in de jaren negentig al eens werd verfilmd. Dit keer zijn de hoofdrollen voor Richard Armitage en Charlie Murphy.

Donderdag 13 april

Alex Schwazer: Running for my Truth / Il caso Alex Schwazer

In 2008 won de Italiaanse snelwandelaar goud op de Olympische Spelen, maar vier jaar later is hij niet van de partij omdat hij positief wordt  bevonden tijdens een dopingtest. De atleet bekent schuld en zet alles op alles om een comeback te maken, maar dat wordt hem niet gemakkelijk gemaakt. Deze documentaireserie vertelt Schwazers verhaal.

Donderdag 13 april

Florida Man

Voormalig politieagent Mike Valentine is aan lager wal geraakt en probeert zijn gokverslaving achter zich te laten. Dan wordt hij benaderd door de voormalige maffiabaas Moss, die wil dat Valentine zijn spoorloos verdwenen vriendin Delly voor hem opspoort. Voor deze klus moet de speurder terug naar zijn geboortestaat Florida, en dan blijkt dat in de 'sunshine state' de duisterste geheimen zijn verborgen. Édgar Ramírez speelt de hoofdrol in de luchtige misdaadserie Florida Man.

Donderdag 13 april

The Woman King

In de bioscoop werd het historische drama The Woman King een beetje overstemd door de grote blockbusters, en ook de Oscarnominaties gingen aan de film voorbij. Netflix geeft je deze week de kans om hem in te halen. The Woman King vertelt (een versie van) het waargebeurde verhaal van Nanisca (Viola Davis), de leider van de Agojie, een groep vrouwelijke krijgers uit het West-Afrikaanse Dahomey (wat tegenwoordig Benin is). In de 19de eeuw trekken de Agojie ten strijde tegen vijandige stammen en Franse kolonisten.

Vrijdag 14 april

Fenómenas

In het Madrid van de jaren negentig vormen Sagrario, Paz en Gloria een onderzoeksteam, gespecialiseerd in paranormale verschijnselen. De nieuwste klus van deze Hepta-groep is een antiekwinkel waar vreemde zaken gebeuren. Maar wat een zaak lijkt als alle andere wordt de moeilijkste van hun leven als hun leider, pater Pilón, spoorloos verdwijnt. 

Vrijdag 14 april

Fuga de reinas

Vier Mexicaanse vriendinnen zijn als sinds ze elkaar op de middelbare school leerden kennen van plan om samen een roadtrip te maken, Nu het daar eindelijk van komt, botsen ze in deze dolle actiecomedy op onverwachte zaken. Soms zelfs letterlijk. 

Vrijdag 14 april

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

De populaire serie The Last Kingdom bracht de strijd van de Engelse koninkrijken tegen de Deense veroveraars op een spectaculaire manier tot leven. De historische romanreeks 'The Saxon Stories' van Bernard Cornwell vormde de inspiratie voor vijf seizoenen, die in 2020 werden afgerond. De fans van de serie krijgen op Netflix nog een toegift, want de film Seven Kings Must Die pakt de draad weer op na de dood van koning Edward. Uthred (Alexander Dreymon) neemt nog één keer de wapens op om de strijdende partijen samen te smeden tot een verenigd Engeland.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Florida Man

Misdaad | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie