Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 14 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vorige week was een wat mager weekje voor Netflix-begrippen maar deze week komt er een aantal veelbelovende nieuwe titels naar de streamingdienst. Wat dacht je bijvoorbeeld van het derde seizoen van After Life?

Woensdag 12 januari

Brazen

Als misdaadschrijfster Grace Miller(Alyssa Milano) van de politie hoort dat haar zus Kathleen is vermoord, kan ze haar oren niet geloven. Wie zou nou haar brave zus, een gewaardeerde docent, van het leven willen beroven? De politie weet echter te vertellen dat Kathleen een sexy dubbelleven leidde als webcamsterretje, en er een bijzondere clientèle op nahield. Grace slaat de handen ineen met rechercheur Ed om de dader op te sporen. Brazen is de verfilming van het boek 'Brazen Virtue' van Nora Roberts, een veelschrijfster met 200 boeken op haar naam.

Woensdag 12 januari 

Cheer seizoen 2

In de nieuwe afleveringen van Cheer zien we hoe de cheerleaders en hun coaches omgaan met het succes van seizoen 1, waardoor ze opeens beroemdheden zijn geworden. Ook zijn er de voorbereidingen op de nieuwe kampioenschappen, waar Navarro een zware dobber aan krijgt. Verder kregen de teamleden een zware schok te verwerken toen een van hen werd gearresteerd. Jerry Harris werd opgepakt wegens het uitlokken van kinderporno en kan voor vijftien jaar de bak indraaien.

Donderdag 13 januari

The Journalist

Ryôko Yonekura speelt Anna Matsuda, een gerespecteerde journalist die op het spoor komt van misdaden en politieke schandalen. Anna zet alles op alles om de onderste steen boven te krijgen. 

Vrijdag 14 januari

After Life seizoen 3

In seizoen 2 ging het eindelijk wat beter met de depressieve Tony (Rickey Gervais), maar de dood van zijn demente vader was een nieuwe tegenslag. En dan is er ook nog de plaatselijke krant waar Tony en zijn zwager werken. Die staat op het punt van omvallen en dat zou doodzonde zijn want Tony en fotograaf Lenny maken hilarische verhalen. Tony heeft ook nog een flirt lopen met verpleegster Emma. Het zou leuk zijn wanneer die twee elkaar elkaar vinden in het slot van de serie die goed is voor een lach en een traan. 

Vrijdag 14 januari

Archive 81

Horrorserie waarin Dan Turner een collectie beschadigde videobanden uit 1994 restaureert. Het gaat om het werk van filmmaker Melody Pendras. Dan wordt meegezogen in haar onderzoek naar een gevaarlijke sekte in het Visser gebouw. Dan raakt langzamerhand geobsedeerd door Melody en wil weten wat er met haar is gebeurd. Wanneer hij en Melody een mysterieuze connectie krijgen, raakt Dan ervan overtuigd dat hij Melody kan redden van het vreselijke lot dat haar 25 geleden ten deel viel.

Vrijdag 14 januari

The House

De zwarte komedie The House vertelt drie verschillende verhalen van bewoners van een en hetzelfde huis. De eerste bewoners zijn een gezin in de 19de eeuw, het tweede een rat in de 21ste eeuw, die van beroep vastgoedontwikkelaar is en het derde een kat die in de toekomst probeert het huis in haar oude glorie te herstellen. De film ziet er anders uit dan we gewend zijn omdat de stop-motion techniek is gebruikt. Daarbij wordt ieder beeldje apart opgenomen. De stemmen van de personages zijn van Matthew Goode, Helena Bonham Carter, Miranda Richardson, Will Sharpe en Mia Goth.

After Life

Komedie | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Brazen

Misdaad | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie