Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het wordt een goede week voor Netflix-abonnementhouders. De streamingdienst stort een hele lading goeie titels over ons uit. Wat te denken van ZeroZeroZero en The Harder They Fall? En dat is nog maar het begin. 

Maandag 1 november 

ZeroZeroZero

ZeroZeroZero is gebaseerd op een boek van Roberto Saviano die ook al het indrukwekkende Gomorra op zijn naam heeft staan. Het drama gaat over een Amerikaanse familie die haar geld verdient met de internationale transport van cocaïne. Hoofd van het familiebedrijf is Edward Lynwood (Gabriel Byrne) en zijn twee kinderen. Maar het schip vol met het witte goud loopt nogal wat vertraging op en dat heeft veel gevolgen. In de serie zien we ook hoe het eraan toe gaat met de Mexicaanse producenten en de Italiaanse kopers.

Zet ZeroZeroZero op je kijklijst

Woensdag 3 november

The Harder They Fall

Een wraakfilm over Rufus Black (Idris Elba) die door zijn handlangers uit een zwaarbewaakte trein wordt bevrijd. Zijn rivaal outlaw Nat Love (Jonathan Majors) is daar ontstemd over en doet er van alles aan om Rufus een kopje kleiner te maken. Dat leidt tot flink wat vuurgevechten.

Zet The Harder They Fall op je kijklijst

Woensdag 3 november 

Dita von Teese: Crazy Horse Paris

In maart trad de koningin van Burlesque 33 keer op in het Crazy Horse theater. 

Zet Dita von Teese: Crazy Horse Paris op je kijklijst

Donderdag 4 november

Catching Killers

In de serie Catching Killers vertellen de rechercheurs zelf hoe de zaken hen persoonlijk raakten en hoe lastig het is om geestelijk gezond te blijven wanneer je je 24 uur per dag bezighoudt met monsters. Zelfs decennia na de moorden, hebben de politiemensen in kwestie het er nog moeilijk mee. De seriemoordenaars die o.a. aan bod komen zijn The Happy Face killer, oftewel Keith Hunter Jesperson, die acht vrouwen doodde en Gary Ridgway, The Green River killer die waarschijnlijk 48 slachtoffers maakte. 

Zet Catching Killers op je kijklijst

Vrijdag 5 november

The Unlikely Murderer

In 1986 werd Olof Palme bij het verlaten van de bioscoop doodgeschoten. Hoewel er in 1988 een vermeende dader werd gearresteerd en veroordeeld, was de moordzaak daarmee niet opgelost. De eerder wegens moord veroordeelde Christer Petterson was voor de Zweedse justitie een handige verdachte, maar in een nieuw proces werd hij onschuldig bevonden. Eerder dit jaar verklaarde de hoofdonderzoeker in de zaak-Palme dat Stig Engström, een ooggetuige van de moord, de waarschijnlijke dader is. Maar omdat Engström in 2000 overleed, kan dat niet meer met zekerheid worden vastgesteld. De theorie dat Engström de moordenaar van Palme is wordt uitgewerkt in de vijfdelige serie The Unlikely Murderer.

Zet The Unlikely Murderer op je kijklijst

Vrijdag 5 november 

Gunpowder Milkshake

Wraakfilm waarin Sam pas 12 jaar oud was toen haar moeder Scarlet, een huurmoordenaar, haar noodgedwongen moest verlaten. Opgevangen door 'the Firm', het instituut waar Scarlet voor werkte, treedt ze in de voetsporen van haar moeder en werkt ze zich op tot huurmoordenaar. Wanneer Sam vervolgens een jong meisje onder haar hoede neemt, worden alle zaken echter op zijn kop gegooid en moet ze zich tegen 'the Firm' keren. Karen Gillan, Lena Headey en Carla Gugino spelen de hoofdrollen. 

Zet Gunpowder Milkshake op je kijklijst

Vrijdag 5 november 

Yara

Op 26 november 20210 verdween de 13-jarige Yara Gambirasio terwijl ze op straat liep. Hierop volgde het meest ingewikkelde politie-onderzoek uit de Italiaanse geschiedenis. En dat wordt verteld in de speelfilm Yara.

Vrijdag 5 november 

Glória

João Vidal is in dit waargebeurde verhaal (en de eerste Portugese original) een ingenieur die wordt gerekruteerd door de KGB. Het is de taak van Vidal om missies van de CIA te frustreren door middel van zeer riskante missies. En hij moet ook nog een verdwenen Russische spionne zien te vinden.

Vrijdag 5 november

Love Hard

Nina Dobrev, vooral bekend van The Vampire Diaries, speelt Natalie, een hopeloze romanticus die nogal ongelukkig in de liefde is. Maar wanneer ze via een datingapp gematched wordt met de knappe Tag (Darren Barnet uit Never Have I Ever), besluit ze naar de andere kant van het land te vliegen om hem te verrassen. Daar aangekomen ontdekt Natalie dat ze is ge-catfished door de minder knappe vriend van Taga, Josh (Jimmy O. Yang).

Zet Love Hard op je kijklijst

 

The Harder They Fall

Western | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Catching Killers

Misdaad | informatief | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie