Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix en Ziggo

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Ook deze week verschijnen er weer vele topfilms- en series op de streamingdiensten en wij weten welke. Wat dacht je van News of the world of Red dot of Capitani of Homeland?

Dinsdag 9 februari 

A Teacher op Ziggo

De 32-jarige lerares Claire Wilson (Kate Mara), begint in een klein stadje in Texas met haar nieuwe baan als lerares Engels. Ze is niet erg gelukkig in haar huwelijk en begint daarom een affaire met haar 17-jarige leerling Eric (Nick Robinson). En dat kan natuurijk niet zonder gevolgen blijven. 
 
 
 
Woensdag 10 februari

News of the World op Netflix

News of the world speelt zich af na de Amerikaanse burgeroorlog. Tom Hanks is Jefferson Kyle Kidd, een kapitein uit het Zuiden van de Verenigde Staten. Hij vindt een 10-jarig Duits meisje dat is opgevoed door Indianen en probeert haar terug te brengen naar haar familie. Maar onderweg komen ze nogal wat obstakels tegen. 

 
Woensdag 10 februari
 
Crime scene: the vanishing at the Cecil Hotel
 
Het Cecil Hotel is een budget hotel in Los Angeles, en eentje waarbij je wel twee keer nadenkt voordat je incheckt. Het hotel heeft namelijk 1 probleem: er gaan de hele tijd gasten dood. Het zijn er zoveel dat hotel Cecil de bijnaam Hotel Death kreeg. Deze vier afleveringen gaan over Elisa Lam, een Canadese studente die onder nogal vreemde omstandigheden in februari 2013 verdween in het hotel. Zou deze docu dan eindelijk uitsluitsel geven?
 
 
Donderdag 11 februari

Red Dot op Netflix

Zweedse actiethriller waarin Nadja en haar partner David besluiten om hun huwelijk nog een kans te geven wanneer Nadja zwanger blijkt te zijn. Ze maken een trektocht door het noorden van Zweden. De romantische bedoelde vakantie verandert al snel in een ijskoude nachtmerrie als een onzichtbare schutter het op hen gemunt blijkt te hebben.

 
 
Donderdag 11 februari

Capitani op Netflix

De allereerste Luxemburgse serie op Netflix! Luc Capitani is een rechercheur die naar het noorden van Luxemburg wordt gestuurd om daar de verdwijning van een meisje en de moord op haar tweelingzus te onderzoeken. Maar omdat hij niet uit de buurt komt, wordt hij door de lokale bevolking met argusogen bekeken. Gelukkig is een plaatselijke agente bereid hem te helpen.
 
 
 
Vrijdag 12 februari

To All the Boys: Always and Forever op Netflix

Het laatste deel van de succesvolle trilogie over Lara Jean en haar liefdesleven. De tiener zit in het laatste jaar van de middelbare school. Haar relatie krijgt een knauw wanneer Lara Jean en haar vriendje Peter allebei op een andere universiteit worden aangenomen. Zal de liefde tussen de twee sterk genoeg zijn? Er is gelukkig ook goed nieuws op liefdesgebied: Lara Jean's vader (John Corbett uit Sex and the city) gaat trouwen met de buurvrouw.
 
 
 
Vrijdag 12 februari

Homeland seizoen 8 op Netflix

In het vorige seizoen kwam Carrie Mathison, gespeeld door Claire Danes, na zeven maanden opsluiting in Rusland eindelijk vrij kwam dankzij een gevangenenruil. Omdat ze al die tijd zonder medicijnen zat, was ze er mentaal bijzonder beroerd aan toe. Toch stuurt Saul Berenson (Mandy Patinkin) haar in het nieuwe seizoen opnieuw op een missie. Carrie moet naar Afghanistan voor vredesonderhandelingen met de Taliban. Maar is ze daar mentaal wel klaar voor? Het achtste seizoen van Homeland is tevens het laatste.
 
 
 
Maandag 15 februari

The Crew seizoen 1 op Netflix

Sitcoms worden steeds schaarser, maar Netflix heeft toch een gloednieuwe op stapel staan. En wel eentje met sitcomkoning Kevin James. James kreeg jarenlang de lachers op zijn hand met de succesvolle serie The king of Queens. In The crew speelt hij Kevin Gibson, het hoofd van een NASCAR-raceteam dat niet zoveel wint. Als de eigenaar van het team stopt, neemt zijn dochter het over en zij wil zo'n beetje alles veranderen. En dat is tegen het zere been van Kevin en de rest van het team.   

News of the World

western | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Homeland

actie | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie