Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland en Ziggo

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: BBC
©
Foto: BBC

Deze week wordt je op alle streamingdiensten weer overstelpt met nieuwe films en series. Wij maakten een overzicht met de leukste titels.

Maandag 29 maart

H3L seizoen 3 op Videoland

De serie H3L volgt een nogal rebelse derdejaars klas met o.a. de complexe Tess (Romy van de Put), haar populaire tweelingbroer Thomas (Levy Jansen), de uitbundige Roos (Serah Meijboom), de rebelse Olivier (Davey Driessen) en zijn beste vriend Faiz (Hamza Othman). In het nieuwe seizoen zitten de leerlingen in hun laatste jaar op de havo en is er een nieuwe brugklas die nog recalcitranter is dan de kinders van H3L

Zet H3L op je kijklijst

 

Donderdag 1 april

War of the Worlds seizoen 1 op Ziggo

De wereld krijgt te maken met een invasie van buitenaardse wezens die bijna iedereen uitroeien. De overlevenden, onder wie Gabriel Byrne en Elizabeth McGovern gaan op zoek naar de vraag waarom die aliens van ons af willen. 

Zet War of the worlds op je kijklijst

Vrijdag 2 april

Just Say Yes op Netflix

Yolanthe Cabau speelt in deze romantische komedie Lotte die gedumpt wordt door haar irritante verloofde Alex (Juvat Westendorp). Er zit niets anders op dan in te trekken bij haar vervelende zus (Noortje Herlaar) die ook nog eens haar eigen verloving met Lotte’s Baas John (Edwin Jonker) aankondigt en de bruiloftsplannen van Lotte kaapt. Het enige lichtpuntje is haar collega Chris (Jim Bakkum). 

Zet Jest Say Yes op je kijklijst

Vrijdag 2 april

Concrete Cowboy op Netflix

Idris Elda als cowboy in New York. Waarom niet? Idris speelt Harp, een lid van de Fletcher Street Urban Riding Club, een groep mensen die paard rijdt in Philadelphia. Harp heeft ook nog een zoon van wie hij vervreemd is. En Cole (Lucas uit Stranger things) komt bij hem inwonen. Maar echt klikken doet het niet tussen vader en zoon. 

Zet Concrete Cowboy op je kijklijst

Vrijdag 2 april 

The Serpent op Netflix

The Serpent gaat over de Frans/Vietnamese seriemoordenaar Charles Sobhraj die in de jaren zeventig minstens 10 en misschien wel 24 backpackers in Zuid-Oost Azië vermoordde. Ook een Nederlands stel werd slachtoffer van Sobhraj. Mede dankzij de Nederlandse diplomaat in Thailand, Herman Knippenberg, liep Sobhraj uiteindelijk tegen de lamp. Maar ook na zijn arrestatie was de wereld nog lang niet af van deze seriemoordenaar.

Zet The Serpent op je kijklijst

Vrijdag 2 april

Resident Alien seizoen 1 op Ziggo

In deze comedyserie maakt een alien een noodlanding op aarde. Daarbij komt een lokale arts om het leven. Hij neemt de identiteit van deze Harry Vanderspeigle aan om meer te leren over mensen. De geheime missie van de alien is om alle mensen te vermoorden maar voordat hij daar aan toekomt, moet hij eerst een moord oplossen in zijn nieuwe woonplaats. En hij moet zich voordoen als een echt mens, maar dat valt nog niet mee. 

Maandag 5 april

Castle seizoen 1 t/m 8 op Videoland

Acht seizoenen lang moorden oplossen met misdaadauteur Richard Castle (Nathan Fillion) en rechercheur Kate Beckett. In het begin is het water en vuur tussen de twee, maar zoals dat gaat in tv-series, slaat de vonk uiteindelijk toch over. 

Zet Castle op je kijklijst

Woensdag 7 april 

Snabba Cash op Netflix

Snabba cash (snel geld) gaat over Leya, een ambitieuze alleenstaande moeder die geld nodig heeft om haar bedrijf succesvol te maken. Omdat ze vlot 1,5 miljoen nodig heeft, maakt Leya de fatale fout het geld te lenen in de onderwereld van Stockholm.

Zet Snabba Cash op je kijklijst

Castle

Misdaad | serie | 2012

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie