Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Ziggo

Series | 18 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Amazon Prime Video pakt deze week uit met misschien wel zijn grootste première van het jaar: het fantasy-epos The Wheel of Time. Daarmee krijg je het druk, want de andere streamingdiensten komen met nieuwe seizoenen van onder meer Love Life, Tiger King en Undercover.

Woensdag 17 november 

Tiger King 2 op Netflix

Is het terecht dat Joe Exotic is veroordeeld? Is hij erin geluisd en eigenlijk onschuldig? Hoe heeft Tiger King de levens van de hoofdrolspelers veranderd? Hoe is het met Carole Baskin en komen we eindelijk te weten wat er met haar man Don is gebeurd? In nieuwe afleveringen van Tiger King zien we hoe het de belangrijkste personages is vergaan in de periode na het krankzinnige succes van de Netflix-serie. Ben je vergeten wie iedereen ook alweer was? Fris dan hier je geheugen op.

Zet Tiger King op je kijklijst

 

Woensdag 17 november 

Riverdale seizoen 6 op Netflix

Na de explosieve finale van seizoen 5 is alles totaal anders in Riverdale. Of moeten we zeggen RiverVale? Niets lijkt meer op hoe het was, en hoe hebben Archie en Betty de ramp kunnen overleven? De fans van de serie zullen smullen van deze nieuwe plottwist, zeker omdat de trailer verklapt dat er een oude bekende op bezoek komt. Tienerheks Sabrina kreeg een eigen spin-off, maar nu The Chilling Adventures of Sabrina is afgerond komt ze weer langs bij haar vrienden in Riverdale. Sorry, RiverVale. 

Zet Riverdale op je kijklijst

Donderdag 18 november 

Leonardo op Ziggo Movies & Series

Goed nieuws voor de fans van Poldark: hoofdrolspeler Aidan Turner is vanaf deze week te zien in Leonardo, een historische dramaserie over uitvinder en kunstenaar Leonardo da Vinci. Deze internationale coproductie staat stil bij de hoogtepunten in Da Vinci's leven en vertelt over de minder bekende hoofdstukken in zijn leven.

Zet Leonardo op je kijklijst

Donderdag 18 november

The Princess Switch 3: Romancing the Star op Netflix

Driemaal is scheepsrecht, en daarom keert Vanessa Hudgens in het derde deel van deze populaire kerstcomedy-filmreeks terug in een driedubbelrol. Prinses Stacy en koningin Margaret ontmoeten elkaar weer op de traditionele kerstviering in Montenaro. Dit jaar wordt  er een kostbare kunstschat uit het Vaticaan tentoongesteld. Als die wordt gestolen, moeten Stacy en Margaret de handen ineenslaan met hun oude aartsrivaal Lady Fiona.

Zet The Princess Switch 3 op je kijklijst

 

Donderdag 18 november

Love Life seizoen 2 op Videoland

In het tweede seizoen van Love Life, een comedyserie over de liefdeslevens van een groep jonge mensen in New York, vraagt Marcus Watkins zich af of hij nog wel zo gelukkig is in zijn huwelijk. Hij begint een unieke en betekenisvolle vriendschap met de betoverende Mia Hines. Met onder anderen Anna Kendrick, William Jackson Harper en Jessica Williams. 

Zet Love Life op je kijklijst

Vrijdag 19 november 

Cowboy Bebop op Netflix

De Japanse animatieserie Cowboy Bebop was een anarchistische achtbaanrit met leuke personages en meesterlijke grappen, die een hit werd in Oost en West. De serie krijgt op Netflix een live action-versie, dus met acteurs van vlees en bloed. De premiejagers aan boord van ruimteschip Bebop worden gespeeld door John Cho, Mustafa Shakir en Daniella Pineda. Deze week zie je of de makers en spelers de juiste toon weten te raken. De originele anime kun je trouwens ook op Netflix zien.

Zet Cowboy Bebop op je kijklijst

Vrijdag 19 november 

Hellbound op Netflix

Van de ene dag op de anderen horen schijnbaar doodgewone mensen onheilspellende boodschappen die het moment van hun overlijden voorspellen. En als dat moment is aangebroken, worden ze door angstaanjagende wezens om het leven gebracht. Wat is er aan de hand, en wat heeft de leider van een geheimzinnige sekte met het fenomeen te maken? Deze nieuwe Zuid-Koreaanse serie vult het gat dat Squid Game heeft achtergelaten.

Zet Hellbound op je kijklijst

Vrijdag 19 november 

The Wheel of Time op Amazon Prime Video

Voor de productie van deze epische serie naar de boeken van Robert Jordan werden kosten noch moeite gespaard. The Wheel of Time gaat over een wereld waar magie bestaat. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de machtige magische organisatie Aes Sedai. Ze begint een gevaarlijke reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de mensheid zal redden of vernietigen. Met een hoofdrol voor de Nederlandse acteur Josha Stradowski.

Zet The Wheel of Time op je kijklijst

Zaterdag 20 november 

Tick, Tick... Boom! op Netflix

Deze muzikale dramafilm volgt een jonge musicalcomponist die vreest dat hij zijn grote ambities niet kan waarmaken. Het is de verfilming van de autobiografische musical van Jonathan Larson, met een hoofdrol voor Andrew Garfield. Tick, Tick... Boom! is het regiedebuut van Lin-Manuel Miranda, die zelf een heel grote naam is in de musicalwereld dankzij hits als In the Hights en Hamilton

Zet Tick, Tick... Boom! op je kijklijst

Zondag 21 november 

Undercover seizoen 3 op Netflix

Drugsbaron Ferry (Frank Lammers) zat het hele tweede seizoen van Undercover achter de tralies, en merkt nu dat zijn handel is overgenomen door een Turkse bende. Ondertussen wacht de ontslagen agent Bob (Tom Waes) een strafzaak, maar omdat niemand zo geschikt is voor een gewaagde undercoverklus, komt hij toch weer in actie. Vanaf zondag zie je elke week een nieuwe aflevering van het derde seizoen van Undercover, rond 21.10 uur op Netflix.

Zet Undercover op je kijklijst

 

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie