Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Disney+

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Dinsdag 8 december

Mr. Iglesias seizoen 3 op Netflix 

In het derde seizoen van deze comedyserie speelt Gabriel Iglesias opnieuw de titelrol. Als leraar op zijn eigen oude middelbare school heeft Mr. Iglesias vooral oog voor leerlingen die het niet zo gemakkelijk hebben. 

Zet Mr. Iglesias op je kijklijst

Woensdag 9 december

Alice in borderland op Netflix

De Japanse mangaserie Imawa no kuni no Arisu werd al eens verfilmd als animatie, en is deze maand op Netflix te zien in een versie met echte acteurs. In Alice in borderland doen drie ontspoorde en verveelde scholieren de wens dat ze worden verplaatst naar een andere, meer opwindende wereld. Als die wens uitkomt krijgen ze heel wat voor hun kiezen.

Vrijdag 11 december

The prom op Netflix

In een plaatsje in Indiana wil Emma haar vriendin meenemen naar het eindejaarsbal van school, maar ze krijgt geen toestemming. Als enkele zelfingenomen theatersterren hiervan lucht krijgen, proberen ze er een slaatje uit te slaan. Ryan Murphy regisseerde deze musical met onder meer Meryl Streep, Nicole Kidman en James Corden.

Zet The prom op je kijklijst

I'm your woman op Amazon Prime Video

Rachel Brosnahan (de hoofdrolspeelster uit The marvelous Mrs. Maisel) speelt Jean, een huisvrouw wier leven op z'n kop komt te staan wanneer haar criminele man zijn collega's verraadt en deze achter hem aan komen.

Zet I'm your woman op je kijklijst

The wilds op Amazon Prime Video

Nadat hun vliegtuig neerstort op een onbewoond eiland moeten acht meiden zien te overleven in de natuur en onder de open hemel. Langzaam leren ze elkaar beter kennen en vormen ze een hechte groep. Maar dan ontdekken ze dat het geen toeval was dat ze op het eiland zijn beland. The wilds is een kruising tussen Lost en de literatuurklassieker Lord of the flies.

Zaterdag 12 december

The mule op Netflix

Earl Stone is negentig jaar, vocht in Korea en heeft zijn hele leven hard gewerkt. Maar als zijn plantenkwekerij op de fles dreigt te gaan, ziet hij geen andere mogelijkheid: hij wordt drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Het verhaal van The mule klinkt onwaarschijnlijk, maar is waargebeurd. Clint Eastwood regisseerde en speelt zelf de hoofdrol.

Zet The mule op je kijklijst

Zondag 13 december

Vier Jurassic park-films op Videoland

Op Netflix verdwijnen deze maand verschillende grote filmseries, zoals The lord of the rings, maar gelukkig komt er op Videoland wat bij om je tijdens de kerstdagen doorheen te werken. De Jurassic park-films kun je keer op keer kijken en gaan nooit vervelen. De eerste vier in de reeks staan voor je klaar op Videoland.

Zet Jurassic park op je kijklijst

Zet The lost world: Jurassic park op je kijklijst

Zet Jurassic park III op je kijklijst

Zet Jurassic world op je kijklijst

Maandag 14 december

Tiny pretty things op Netflix

Sommige recensenten verwachten dat Tiny pretty things na The queen's gambit en The crown de volgende grote hit wordt voor Netflix. De serie volgt drie getalenteerde jonge danseressen op een exclusieve dansschool. De concurrentie is moordend en de meiden laten geen enkele vuile streek onbenut om de top te bereiken. 

Zet Tiny pretty things op je kijklijst

Woensdag 16 december

Fast & Furious 8 op Netflix

Op Netflix kon je de eerste zeven delen uit de Fast & furious-serie al een tijdje streamen, maar het achtste deel ontbrak nog. Dat is vanaf woensdag voorbij. De achtste en vooralsnog laatste Fast & furious-film introduceert de mysterieuze cyberterroriste Cypher (Charlize Theron). Zij dwingt Dom (Vin Diesel) zich te keren tegen Letty (Michelle Rodriguez) en de rest van het team. Er volgt een spectaculaire strijd met vette voertuigen op exotische locaties.

Zet Fast & furious 8 op je kijklijst

The expanse seizoen 5 op Amazon Prime Video

Sinds Amazon The expanse van de ondergang redde, is de sciencefictionserie flink opgewaardeerd. Na de eerste expeditie naar een van de werelden achter de Ring staat de mensheid in het vijfde seizoen te trappelen om de talloze andere aardachtige planeten te verkennen. In tegenstelling tot seizoen vier plaatst Prime Video het nieuwe seizoen niet in één keer in de catalogus, maar moet je elke week wachten op een nieuwe aflevering.

Zet The expanse op je kijklijst

Donderdag 17 december

Rundfunk: Jachterwachter op Netflix

De wachtopzichter op de aftandse Camping NIVO heeft waarschijnlijk de meest treurige baan ter wereld, maar houdt de moed erin. Als kindster Ronnie op de camping arriveert raakt iedereen door het dolle heen. Vanaf dat moment wordt deze comedy van Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde - de heren van Rundfunk - absurder en absurder.

Zet Rundfunk: Jachterwachter op je kijklijst

Vrijdag 18 december

Ma Rainey's black bottom op Netflix

Een van de laatste grote films die Netflix voor 2020 op stapel heeft staan is Ma Rainey's black bottom. Blueszangeres Ma Rainey (Viola Davis) maakt furore in het Chicago van de jaren twintig. Dan belandt de eigengereide dame in een juridisch gevecht over het eigendom van haar muziek. Dit was de laatste film die Chadwick Boseman (Black panther) voor zijn dood maakte.

Zet Ma Rainey's black bottom op je kijklijst

The grand tour: A massive hunt op Amazon Prime Video

In een nieuwe special van The grand tour gaan de presentatoren op avontuur in Madagaskar. Richard Hammond, Jeremy Clakson en James May houden er een schattenjacht, en natuurlijk verplaatsen ze zich daarbij weer in de nodige spectaculaire voertuigen. 

Zet The grand tour op je kijklijst

Ma Rainey's Black Bottom

drama | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Prom

musical | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie