Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Disney+

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Dinsdag 1 december 

The walking dead 10 op Netflix

Eindelijk komt dan het eerste deel van het tiende seizoen op Netflix. Begin 2021 worden de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen uitgezonden bij FOX, maar of die afleveringen dan ook meteen op Netflix komen, is niet bekend. 
 
 
 
Vrijdag 4 december 

Mank op Netflix

Voor de filmfanaten is dit een van de grote knallers op Netflix dit jaar. Mank vertelt het verhaal van Herman J. Mankiewicz, de scenarist van Citizen Kane. Deze klassieker wordt in kennerskringen wel gezien als de beste film aller tijden. Gary Oldman (Darkest hour) speelt de titelrol en de David Fincher (The social Network) regisseerde deze filmbiografie.
 
 
 
Vrijdag 4 december 

Selena op Netflix

De Mexicaans-Amerikaanse zangeres Selena heeft grote dromen en zet alles op alles om een ster te worden. Daarvoor moet ze moeilijke keuzes maken, maar dankzij de steun van haar familie slaat ze zich overal doorheen. Selena is een hartverwarmende serie, gebaseerd op het levensverhaal van de jong gestorven Selena Quintanilla, hier gespeeld door Christian Serratos (Rosita uit The walking dead).
 
 
 
 
Vrijdag 4 december 

Godmothered op Disney+

Kerstkomedie waarin Eleanor (Jillian Bell) een jonge, onervaren fee in opleiding besluit om de wereld te laten zien dat mensen nog steeds feeën nodig hebben. Eleanor vindt een oude zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood, spoort haar op en ontdekt dat deze Mackenzie (Isla Fisher), nu een 40-jarige alleenstaande moeder is die een paar jaar geleden haar man heeft verloren. Eleanor besluit om Mackenzie een geluks-make-over te geven, of ze daar nu zin in heeft of niet. 
 
 
 
Zondag 6 december

Meisje van Plezier seizoen 3 op Videoland

In seizoen drie is Nadine (Angela Schijf) nog steeds de baas van een luxe escort-bureau en de zaken gaan heel goed. Al wordt ze nog steeds achtervolgd door 'het schoolplein-incident' van vorig seizoen toen Sander werd neergeschoten door Meryem. De daaropvolgende rechtszaak houdt iedereen bezig en Nadine blijft ontkennen dat ze er iets mee te maken heeft. 
 
 
 
 
Maandag 7 december 

De familie Claus op Netflix

Jawel, het is een Nederlandse (en een beetje Vlaams, maar daar hebben we het verder niet over) kerstfilm op Netflix. En de trailer ziet er goed uit. Daarin zien we dat Jules Claus helemaal niet van Kerstmis houdt, maar dat verandert wanneer hij op een dag een magische sneeuwbol vindt die hem op naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij ook nog eens dat zijn eigen grootvader de kerstman is.
 
 
 
Maandag 7 december 

Good trouble op Videoland

Spin-off van het lhtb-drama The Fosters die een paar jaar na het einde van die serie begint: kinderen Callie en Mariana hebben zijn uit huis en proberen in Los Angeles hun leven op te bouwen. Callie krijgt een baan bij een rechter en Mariana gaat aan de slag in de IT-wereld. 
 
 
 
Dinsdag 8 december

Mr. Iglesias seizoen 3 op Netflix 

Alweer het derde seizoen van de comedyserie Mr. Iglesias met komiek Gabriel Iglesias in de titelrol als leraar op zijn eigen oude middelbare school. Mr. Iglesias heeft vooral oog voor leerlingen die het niet zo gemakkelijk hebben.
 
 
 
Vrijdag 11 december

I'm your woman op Prime Video

 Rachel Brosnahan (de hoofdrolspeelster uit The marvelous Mrs. Maisel) speelt Jean, een huisvrouw wier leven op z'n kop komt te staan wanneer haar criminele man zijn collega's verraadt en die achter hem aan komen.