Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Apple TV+

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Met een spannende nieuwe tienerthriller, een comedydrama van Joseph Gordon-Levitt, een stel documentaires en een sprinkhanenhorrorfilm is je streamingagenda voor deze week weer goed gevuld.

Maandag 2 augustus

Grown-ish op Videoland

De makers van Black-ish maakten ook de spin-off Grown-ish, waarin de oudste dochter van de familie Johnson gaat studeren en moet leren op eigen benen te staan. Zoey (Yara Shahidi) ontdekt dat dit nog helemaal niet zo makkelijk is, maar ze maakt wel een boel vriendinnen in de collegebanken. De eerste drie seizoenen van de comedyserie zie je vanaf deze week op Videoland.

Zet Grown-ish op je kijklijst

Dinsdag 3 augustus

Top Secret UFO Projects: Declassified op Netflix

Door getuigenissen van luchtmachtpiloten staan ufo's weer volop in de belangstelling. De Amerikaanse overheid zegt dat ze ook niet alles kan verklaren, maar dat er geen reden is om te geloven in buitenaardse bezoekers. Speculeren mag natuurlijk altijd, en dat gebeurt dan ook volop in deze vierdelige documentaireserie.

Zet Top Secret UFO Projects: Declassified in je kijklijst

Dinsdag 3 augustus

Pray Away op Netflix

In de jaren zeventig worstelden vijf Amerikanen binnen de conservatieve evangelische kerk met hun homoseksuele geaardheid. Ze bedachten een programma om anderen te 'helpen' om hun homoseksualiteit af te zweren. Het was het begin van een beweging die zijn vernietigende werk tot de dag van vandaag voortzet. De documentaire Pray Away toont de geschiedenis en invloed van de beweging.

Zet Pray Away op je kijklijst

Woensdag 4 augustus

Control Z - seizoen 2 op Netflix

In het eerste seizoen van deze Mexicaanse tienerserie onthulde een mysterieuze hacker de zeer persoonlijke geheimen van de leerlingen op een middelbare school. Sofia besloot in actie te komen om de hacker te stoppen. Deze week zie je op Netflix het tweede seizoen, waarin een onbekende de dood van Luis wil wreken en het voorzien heeft op de leerlingen en docenten.

Zet Control Z op je kijklijst

Woensdag 4 augustus

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami op Netflix

De Cubaanse immigranten Willy en Sal leerden elkaar kennen op de middelbare school, waar ze er weinig van bakten. Ze hadden meer succes in de drugssmokkel, want de vrienden loodsten zo'n 75 ton cocaïne Zuid-Florida binnen. Deze zesdelige documentaireserie vertelt het verhaal van 'Los Muchachos', hun drugsimperium en hun uiteindelijke val.

Zet Cocaine Cowboys op je kijklijst

Vrijdag 6 augustus

Cruel Summer op Amazon Prime Video

Wie zich de gelijknamige hit van Bananarama nog kan herinneren is waarschijnlijk te oud voor de nieuwe thrillerserie Cruel Summer, die toch echt op tieners mikt. Het verhaal speelt in de jaren negentig (vandaar de titel) en volgt twee meisjes ineen plaatsje in Texas. De populaire Kate verdwijnt spoorloos, waarna buitenbeentje Jeanette opeens volop in de belangstelling staat. Toeval? Cruel Summer werd door de recensenten heel goed ontvangen.

Vrijdag 6 augustus

Hit & Run op Netflix

Het leven van de gelukkig getrouwde Segev komt op z'n kop te staan als zijn vrouw wordt vermoord. Hij gaat op zoek naar de daders en stuit op duistere zaken zie zich uitstrekken van Tel Aviv tot New York. In deze nieuwe Israëlische serie wordt de rol van Segev gespeeld door Lior Raz, de bikkelharde agent uit Fauda

Zet Hit & Run op je kijklijst

Vrijdag 6 augustus

Vivo op Netflix

Het grappige rolstaartbeertje Vivo verdient samen met zijn eigenaar Andrés de kost met zang en dans. Op een dag stuurt Andrés de kleine Vivo op een belangrijke muzikale missie naar Miami. Het wordt een avontuur waarbij Vivo onderweg nieuwe vrienden maakt. Een vrolijke animatiemusical met liedjes van Lin-Manuel Miranda (Hamilton).

Zet Vivo op je kijklijst

 

Vrijdag 6 augustus

Mr. Corman op Apple TV+

Josh Corman had grote plannen met zijn leven, maar werd leraar op een middelbare school. Zijn ex heeft hem verlaten en een oude vriend van school is bij hem ingetrokken. De zwarte comedyserie Mr. Corman volgt Josh tijdens zijn dagen en nachten in San Fernando. De hoofdrol wordt gespeeld door Joseph Gordon-Levitt, de sympathieke acteur uit Inception en (500) Days of Summer. Hij is tevens de bedenker, schrijver en regisseur van de serie.

Zet Mr. Corman op je kijklijst

Vrijdag 6 augustus

La nuée / The Swarm op Netflix

De alleenstaande moeder Virginie heeft het niet breed, maar ziet wel geld in de kweek van sprinkhanen, die een goede bron van eiwitten zijn. Als ze ontdekt dat de insecten extra goed gedijen op bloed, komt daar een hoop narigheid van in deze Franse horrorfilm.

Zet La nuée op je kijklijst

 

La Nuée

Horror | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie