Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Apple TV+

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Zin in het nieuwe seizoen van Star Trek: Picard of een docuserie over de beste surfers ter wereld? En wat te denken van de gloednieuwe Nederlandse thrillerserie Incognito op Videoland? De streamingdiensten zijn goed bezig deze week.

Maandag 13 februari

Young Sheldon seizoen 5 op Videoland

In het vijfde seizoen van Young Sheldon is Sheldon 12 en zit hij op de universiteit. In de eerste aflevering lopen Sheldon en zijn zus Missy allebei weg van huis. 

Dinsdag 14 februari

Todas las Veces que Nos Enamoramos op Netflix

In september 2003 arriveert de 20-jarige Irene in Madrid. Haar plan is om filmregisseur te worden en zo de wereld te veroveren. Daar ontmoet ze de eveneens 20-jarige Julio die perfect lijkt als hoofdrolspeler in haar films en haar leven. Maar het leven kan ook in de weg zitten en terwijl Irene studeert en nieuwe vrienden leert kennen, is het de vraag of de liefde overwint. Georgina Amorós (Élite) en Franco Masini (Rebelde) spelen de hoofdrollen. 

Dinsdag 14 februari

H4Z4RD op Videoland

Noah houdt zielsveel van zijn vriendin en hun dochtertje, maar net zo veel van zijn gepimpte auto. Tijdens een eenvoudige klus als chauffeur worden Noah en zijn neef door hun passagier meegetrokken in de beroving van een Nederlandse drugsbarones. Dit ontaardt in een zenuwslopende race door Antwerpen. Frank Lammers speelt een bijrolletje. 

Dinsdag 14 februari

Perfect Match op Netflix 

Deelnemers van andere Netflix-datingshows zoals Love is Blind, Too Hot too Handle en The Circle, krijgen een nieuwe kans op de liefde (of seks) in Perfect Match

Woensdag 15 februari

Red Rose op Netflix

Het is zomervakantie in Groot-Brittannië en tiener Rochelle Jones besluit de Red Rose-app te downloaden. Al snel blijkt dat de app bestuurd wordt door een kwaadaardige entiteit die Rochelle opdraagt vreselijke dingen te doen. Als zij en haar vrienden niet gehoorzamen, zal ze iets vreselijks overkomen. 

Woensdag 15 februari

Full Swing op Netflix

Full Swing volgt de beste golfers op het professionele circuit. De serie belooft een kijkje achter de schermen dat laat zien wat er voor nodig is om te winnen op het hoogste niveau. O.a kampioen Justin Thomas werkt mee aan de serie. Net als Rory McIlroy, Collin Morikawa, Justin Thomas, Scottie Scheffler, Brooks Koepka, Ian Poulter, Joel Dahmen, Matt Fitzpatrick, Dustin Johnson, Tony Finau, Sahith Theegala, Mito Pereira en Joaquin Niemann. Toernooien die aan bod komen zijn St. Andrews in Scotland, The Players, het Masters toernooi, de PGA kampioenschappen, de U.S. Open en de playoffs van de FedExCup.

Woensdag 15 februari

La Legge Lidia Poet op Netflix

Het waargebeurde verhaal van Lidia Poët, de eerste vrouwelijke advocaat van Italië. Eind negentiende eeuw verklaart de rechtbank van Turijn de inschrijving van Lidia in het register van advocaten als onwettig. Ze kan haar beroep niet uitvoeren omdat ze een vrouw is. Lidia geeft niet op. In dit zesdelige historische drama onderzoekt ze moorden terwijl ze vecht om jurist te mogen worden

Woensdag 15 februari

African Queens Njinga op Netflix

Actrice Jada Pinkett Smith verkent de levens van bekende en iconische Afrikaanse koninginnen. Ze begint met Njinga, een 17e-eeuwse strijderkoningin van Ndongo en Matamba in het huidige Angola.

Vrijdag 17 februari

Carnival Row seizoen 2 op Prime Video

Dramaserie over mythologische wezens die moeten zien te overleven als onderdrukte vluchtelingen in de menselijke wereld. Een rechercheur werkt intussen aan een stel moordzaken die iets te maken hebben met de wezens. De hoofdrollen zijn voor Orlando Bloom en Cara Delevingne.  

Vrijdag 17 februari

Incognito op Videoland

Deze dramaserie draait om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix (Dragan Bakema) doet dat om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize (Melody Klaver) juist om diezelfde waarheid koste wat het kost verborgen te houden. Felix infiltreert in het leven van Lize en vanaf dat moment wordt er voortdurend gespeeld met de vraag: wat is echt en wat niet? Felix’ zoektocht naar de waarheid mondt uit in een bloedstollende strijd op leven en dood, waarbij Felix steeds meer wordt geteisterd door demonen uit zijn verleden.

Vrijdag 17 februari

Make or Break op Apple TV+

Make or Break volgt mannelijke en vrouwelijke surfers bij hun wedstrijden over de hele wereld. De docu concentreert zich niet alleen op de wedstrijden maar ook op de uitdagingen en problemen die ze tegenkomen en op hun persoonlijke leven. En als kers op de taart komt de camera ook op de mooiste plekjes op aarde. 

Vrijdag 17 februari

Star Trek: Picard seizoen 3 op Prime Video

Captain Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) begint aan zijn laatste avontuur als de legendarische admiraal. Hij krijgt een wanhopig bericht van een oude vriend die hem naar een van de meest gedurfde missies van zijn leven zal sturen. 

Vrijdag 17 februari

A Girl and an Astronaut op Netflix

Twee vrienden, Nikodem en Bogdan strijden om het hart van de mooie Marta en om een plekje in een ruimtevaartmissie. Niko wint, maar om onverklaarbare redenen komt hij pas dertig jaar na zijn missie terug op aarde. En wat het nog gekker maakt, hij is geen dag ouder geworden. Terwijl Niko alleen aan Marta denkt, wil de wereld het geheim van zijn eeuwige jeugd weten.

Vrijdag 17 februari

Unlocked

Na-mi verliest haar mobiele telefoon. Jun-yeong vindt de telefoon en geeft 'm ook terug, maar niet voordat hij er spyware op heeft geplaatst. En nu weet hij dus alles van Na-mi. Intussen vindt politieman Ji-man sporen van zijn zoon Jun-yeong op een plek waar een moord is gepleegd. Hij gaat op onderzoek uit.  

Incognito

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Star Trek: Picard

Actie | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie