Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Apple TV+

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Het stikt deze week van de nieuwe films en series op de streamingdiensten. Wij maakten een handig lijstje met alles wat de moeite waard is. Wat dacht je bijvoorbeeld van de film Finch met Tom Hanks? 

Maandag 1 november 

ZeroZeroZero op Netflix

ZeroZeroZero is gebaseerd op een boek van Roberto Saviano die ook al het indrukwekkende Gomorra op zijn naam heeft staan. Het drama gaat over een Amerikaanse familie die haar geld verdient met de internationale transport van cocaïne. Hoofd van het familiebedrijf is Edward Lynwood (Gabriel Byrne) en zijn twee kinderen. Maar het schip vol met het witte goud loopt nogal wat vertraging op en dat heeft veel gevolgen. In de serie zien we ook hoe het eraan toe gaat met de Mexicaanse producenten en de Italiaanse kopers.

Zet ZeroZeroZero op je kijklijst

Maandag 1 november 

Mistresses seizoen 1 t/m 4 op Videoland

De vier vriendinnen Savannah (Alyssa Milano), Josslyn (Jes Macallan), April (Rochelle Aytes) en Karen (Yunjin Kim) geven elkaar steun en advies terwijl ze nogal wat meemaken.

Woensdag 3 november

The Harder They Fall op Netflix

Een wraakfilm over Rufus Black (Idris Elba) die door zijn handlangers uit een zwaarbewaakte trein wordt bevrijd. Zijn rivaal outlaw Nat Love (Jonathan Majors) is daar ontstemd over en doet er van alles aan om Rufus een kopje kleiner te maken. Dat leidt tot flink wat vuurgevechten.

Zet The Harder They Fall op je kijklijst

Woensdag 3 november 

Dita von Teese: Crazy Horse Paris op Netflix

In maart trad de koningin van Burlesque 33 keer op in het Crazy Horse theater. 

Zet Dita von Teese: Crazy Horse Paris op je kijklijst

Donderdag 4 november

Catching Killers op Netflix

In de serie Catching Killers vertellen de rechercheurs zelf hoe de zaken hen persoonlijk raakten en hoe lastig het is om geestelijk gezond te blijven wanneer je je 24 uur per dag bezighoudt met monsters. Zelfs decennia na de moorden, hebben de politiemensen in kwestie het er nog moeilijk mee. De seriemoordenaars die o.a. aan bod komen zijn The Happy Face killer, oftewel Keith Hunter Jesperson, die acht vrouwen doodde en Gary Ridgway, The Green River killer die waarschijnlijk 48 slachtoffers maakte. 

Zet Catching Killers op je kijklijst

Donderdag 4 november

Bonnie & Clyde 

Esra Kaplan (Dilan Yurdakul) zit in de gevangenis. Ze heeft nog een paar maanden detentie te gaan, maar besluit na een dramatisch verlofbezoek aan haar Turkse familie niet terug te keren naar de gevangenis. In plaats daarvan slaat ze samen met haar vriend, de getraumatiseerde getaway driver Greg Driessen (Yannick Jozefzoon), op de vlucht.

Zet Bonnie & Clyde op je kijklijst

Vrijdag 5 november

The Unlikely Murderer op Netflix

In 1986 werd Olof Palme bij het verlaten van de bioscoop doodgeschoten. Hoewel er in 1988 een vermeende dader werd gearresteerd en veroordeeld, was de moordzaak daarmee niet opgelost. De eerder wegens moord veroordeelde Christer Petterson was voor de Zweedse justitie een handige verdachte, maar in een nieuw proces werd hij onschuldig bevonden. Eerder dit jaar verklaarde de hoofdonderzoeker in de zaak-Palme dat Stig Engström, een ooggetuige van de moord, de waarschijnlijke dader is. Maar omdat Engström in 2000 overleed, kan dat niet meer met zekerheid worden vastgesteld. De theorie dat Engström de moordenaar van Palme is wordt uitgewerkt in de vijfdelige serie The Unlikely Murderer.

Zet The Unlikely Murderer op je kijklijst

Vrijdag 5 november 

Gunpowder Milkshake op Prime Video

Wraakfilm waarin Sam pas 12 jaar oud was toen haar moeder Scarlet, een huurmoordenaar, haar noodgedwongen moest verlaten. Opgevangen door 'the Firm', het instituut waar Scarlet voor werkte, treedt ze in de voetsporen van haar moeder en werkt ze zich op tot huurmoordenaar. Wanneer Sam vervolgens een jong meisje onder haar hoede neemt, worden alle zaken echter op zijn kop gegooid en moet ze zich tegen 'the Firm' keren. Karen Gillan, Lena Headey en Carla Gugino spelen de hoofdrollen. 

Zet Gunpowder Milkshake op je kijklijst

Vrijdag 5 november 

Yara op Netflix

Op 26 november 20210 verdween de 13-jarige Yara Gambirasio terwijl ze op straat liep. Hierop volgde het meest ingewikkelde politie-onderzoek uit de Italiaanse geschiedenis. En dat wordt verteld in de speelfilm Yara.

Vrijdag 5 november 

Glória op Netflix

João Vidal is in dit waargebeurde verhaal (en de eerste Portugese original) een ingenieur die wordt gerekruteerd door de KGB. Het is de taak van Vidal om missies van de CIA te frustreren door middel van zeer riskante missies. En hij moet ook nog een verdwenen Russische spionne zien te vinden.

Vrijdag 5 november

Love Hard op Netflix

Nina Dobrev, vooral bekend van The Vampire Diaries, speelt Natalie, een hopeloze romanticus die nogal ongelukkig in de liefde is. Maar wanneer ze via een datingapp gematched wordt met de knappe Tag (Darren Barnet uit Never Have I Ever), besluit ze naar de andere kant van het land te vliegen om hem te verrassen. Daar aangekomen ontdekt Natalie dat ze is ge-catfished door de minder knappe vriend van Taga, Josh (Jimmy O. Yang).

Zet Love Hard op je kijklijst

Vrijdag 5 november 

Finch op Apple TV+

Tom Hanks speelt de titelrol als een robotica ingenieur en een van de weinige overlevers van een catastrofale zonnevlam die de wereld in een woestijn veranderde. Finch woonde de afgelopen tien jaar ondergronds, in een bunker die hij deelt met zijn hond Goodyear. Om te zorgen dat Goodyear niet alleen overblijft als hij er zelf niet meer is, bouwde Finch een robot om voor de hond te zorgen. 

Zet Finch op je kijklijst

Vrijdag 5 november

Dickinson seizoen 3 op Apple TV+

Het derde en laatste seizoen over het privé-leven en de gedichten van Emily Dickinson met Hailee Steinfeld in de hoofdrol. 

Zet Dickinson op je kijklijst

Vrijdag 5 november

A Million Little Things seizoen 3 op Videoland

De serie gaat over een groep vrienden die veel drama meemaakt. Het tweede seizoen van A Million Little Things eindigde met een cliffhanger van jewelste toen Eddie gewond raakte bij een verkeersongeluk. We gaan zien hoe dat afloopt en natuurlijk komt de onvermijdelijke corona-epidemie terug. En BLM komt ook aan bod. In totaal telt dit seizoen 18 afleveringen.

Zet A Million Little Things op je kijklijst

Finch

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Gunpowder Milkshake

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie