Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, HBO MAX, Disney+, Prime Video en SkyShowtime

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

De stalker van ABBA's Agnetha, Roemeense spionnen en echte huisvrouwen uit Beverly Hills komen deze week allen naar een streamingdienst. Wij verheugen ons het meest op de serie Yellowjackets dat een 100% score op de recensie-site Rotten Tomatoes heeft. 

Maandag 15 mei

Made in Chelsea seizoen 20 op Netflix

Tot nu toe was het voor Nederlanders moeilijk om de populaire Britse realityserie Made in Chelsea te zien, maar Netflix heeft ineens interesse getoond dus kunnen we weizoen 20! vanaf vandaag bekijken op die streamingdienst. In de gescripte realityserie worden rijke jongeren gevolgd en is er veel drama. 

Dinsdag 16 mei 

Ex on the Beach: Double Dutch

Acht singles uit Nederland en België naar Gran Canaria waar ze 24 uur in een luxe villa kunnen genieten. Daarna slaat de tablet of terror toe die een leger aan exen produceert en dan wordt de vakantie een stuk minder leuk. 

Dinsdag 16 mei 

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me op Netflix

In 2007 kwam er een einde aan het ongelooflijke leven van Playboy-model Anna Nicole Smith. De documentaire van regisseur Ursula Macfarlane bevat nooit eerder vertoond filmmateriaal van de blonde Anna Nicole die op haar 26ste met de 89-jarige miljardair J. Howard Marshall trouwde. 

Woensdag 17 mei 

High Desert op Apple TV+

In het verleden is Peggy (Patricia Arquette) herhaaldelijk behoorlijk aan de drugs geweest en daardoor heeft ze weinig gemaakt van het leven. Ze woont met haar moeder in het kleine woestijnplaatsje Yucca Valley in Californië, maar als moederlief overlijdt verandert haar leven ingrijpend. Peggy besluit iets van zichzelf te maken en gaat aan de slag als privédetective. Matt Dillon speelt ook mee in deze zwarte komedieserie. 

Woensdag 17 mei 

Angel City op HBO MAX

Driedelige documentaireserie over de Angel City Football Club, een Amerikaans vrouwen-voetbalteam opgezet door o.a. Natalie Portman en hun eerste seizoen in de National Women's Soccer League.

Woensdag 17 mei

Faithfully Yours op Netflix

Bodil (Bracha van Doesburgh) en haar vriendin Isabel (Elise Schaap) hebben beiden een leuke relatie, maar af en toe hebben ze toch zin om lekker los te gaan met een ander. Daarom reizen ze samen een paar keer per jaar een weekendje naar de Belgische kust om daar elkaars alibi te zijn wanneer ze vreemdgaan. Dat mooie plan valt in duigen wanneer Isabel vermist raakt.

Woensdag 17 mei

McGregor Forever op Netflix

Documentaire over over de vreselijke beenbreuk die kooivechter Conor McGregor opliep tegen Dustin Porier in juli 2021. Sindsdien is flamboyante Ier aan het revalideren. In augustus keert hij terug in de ring tegen Michael Chandler.Woensdag 17 mei

Working: What We do all Day op Netflix

Sommige mensen werken voor het geld, andere hebben een roeping. Deze documentaireserie onderzoekt de betekenis van werk voor Amerikanen in een snel veranderende tijd. 

Donderdag 18 mei

XO, Kitty op Netflix

De 16-jarige Kitty volgt in haar overleden moeders voetsporen door te gaan studeren op een internationale school in Zuid-Korea. Heel toevallig zit haar lange afstandsvriendje Dae daar ook op school. Ideaal dus. Maar Kitty ontdekt al snel dat de relaties behoorlijk ingewikkeld kunnen zijn.

Vrijdag 19 mei 

White Men Can't Jump op Disney+

Remake van komedie uit 1992. Destijds speelden Wesley Snipes en Woody Harrelson de hoofdrollen. Nu zijn dat Sinqua Walls en rapper Jack Harlow die opnieuw twee basketbal-hustlers spelen. Jack Harlow daagt mensen uit om een potje te spelen voor geld. Omdat ie blank is, gaan zijn slachtoffers er blind van uit dat hij er niks van kan. 

Vrijdag 19 mei 

Spy/Master op HBO MAX

Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog is KGB-spion Victor Godeanu de rechterhand van de adviseur van Nicolae Ceausescu, de dictator van Roemenië. Als hij besluit over te lopen naar het Westen stort hij zich in een zenuwslopend avontuur.

Vrijdag 19 mei

Take a Chance op Prime Video

Gert van der Graaf werd verliefd op Agneta Fältskog toen hij haar als achtjarige het Eurovisie Songfestival zag winnen met ABBA. Naar eigen zeggen liet Agneta hem daarna nooit meer los en had hij nog maar een doel in zijn leven: samen zijn met Agneta. De heftruckchauffeur stalkte de blondine jaren, tot hij uiteindelijk nog een relatie met haar kreeg ook. In deze documentaire komt Gert aan het woord. 

Vrijdag 19 mei 

El Silencio op Netflix

Sergio Cicsar is een jongen de zes jaar geleden de bak indraaide omdat hij zijn ouders van het balkon had geduwd. De vraag is waarom, maar daar geeft Sergio geen antwoord op. Hij heeft sinds zijn arrestatie nooit meer woord meer gezegd, zelfs niet tijdens zijn rechtszaak. Noppes, nada, helemaal niks. Sergio komt na zes jaar gevangenisstraf in aanmerking voor een terugkeer in de maatschappij. Maar is dat wel verantwoord? De jonge, knappe psychiater Ana Dussel moet Sergio aan het praten zien te krijgen.

Vrijdag 19 mei

Selling Sunset seizoen 6 op Netflix

De knappe vrouwen die hele dure huizen in Los Angeles verkopen en de rest van de tijd ruzie maken, zijn alweer terug met een zesde seizoen. 

Vrijdag 19 mei

Young, Famous & African seizoen 2 op Netflix

Zuid-Afrikaanse muziek-, mode-, media- en Instagram-sterren laten zien hoe goed ze het hebben. 

Zaterdag 20 mei 

Yellowjackets seizoen 2 op SkyShowtime

Het eerste seizoen van Yellowjackets was origineel alleen te zien bij Ziggo maar SkyShowtime heeft de reeks overgenomen en vanaf 20 kun je seizoen 1 daar zien en begint seizoen 2. De serie gaat over een voetbalteam met tienermeisjes dat neerstort in onbewoond gebied. Om te overleven moeten de tieners vreselijke dingen doen en dat naderhand geheim houden. Yellowjackets heeft een 100% score op Rotte Tomatoes en dat is vrij uniek. 

Zondag 21 mei

The Real Housewives of Beverly Hills op Videoland

De cast van dit twaalfde seizoen bestaat uit miljonairsvrouwen Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Jayne, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Crystal Kung Minkoff, Sutton Stracke en Diana Jenkins. 

Take a Chance

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Yellowjackets

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie