Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, HBO MAX, HBO MAX en Disney+

Series | 14 dagen geleden | Irma Tomas

Maandag 6 maart

The Blacklist seizoen 10 op Videoland

In het laatste seizoen van deze ongelooflijk langlopende serie krijgt Red het wel nog even zwaar. Zijn rol als FBI-informant lekt uit en voormalige criminelen die op de beruchte Blacklist stonden, spannen samen om wraak te nemen. 

Dinsdag 7 maart 

Rain Dogs op HBO MAX

Aan het begin van de dramady Rain Dogs wordt Costello Jones (Daisy May Cooper) uit haar huis gezet waardoor zij en haar tienjarige dochter Iris dakloos zijn. Ze krijgt hulp van haar extravagante vriend Selby (Jack Farthing) die welgesteld is. De droom van Costello is om een bestseller te schrijven maar tot die tijd moet ze haar geld verdienen in een stripclub. De schrijfster van Rain Dogs is Cash Carraway die ooit in dezelfde positie verkeerde als Costello en daadwerkelijk een bestseller schreef. 

Dinsdag 7 maart 

Outlander seizoen 6

Jessica Reynolds speelt Malva Christie, die in de boekenreeks bij Fraser Ridge aankomt met haar vader en broer. Malva wordt door Claire als een dochter behandeld. De twee krijgen een goede band maar de liefde is snel voorbij wanneer Malva zegt dat ze zwanger is en dat Jamie de vader van de baby is! Heel lang om daarover na te denken is er niet, omdat Claire een vermoorde Malva vindt. Zij wordt daarop aangeklaagd voor moord, maar Tom Christie neemt de schuld op zich, terwijl ook hij onschuldig is. 

Woensdag 8 maart 

Bodies Bodies Bodies op Netflix

Bee (Maria Bakalova) gaat de vrienden van haar nieuwe vriendin Sophie (Amandla Stenberg) ontmoeten op een leuk tripje naar het enorme huis van de ouders van Sophie's jeugdvriend David (Pete Davidson). Ze worden niet echt hartelijk ontvangen door de groep omdat Sophie nu niet echt betrouwbaar is. Maar omdat er een orkaan onderweg is, moet iedereen blijven en de vrienden besluiten dan maar een potje 'bodies bodies bodies' te spelen, een spel waarin iemand zogenaamd een moordenaar is en de rest hem moet zien te ontmaskeren. Een overvloed aan drank en drugs helpt de stemming aardig op weg. Maar het duurt niet lang voordat de eerste slachtoffers vallen. De eerste Hollywoodfilm van Halina Reijn gooide hoge ogen. 

Woensdag 8 maart 

De Jacht op de Mocro-Maffia op Videoland

John van den Heuvel vertelt in het nieuwe seizoen van deze documentaireserie over de connectie tussen de Poolse moordcommandoleider Krystian M. en een aantal getrouwen – onder wie familieleden –van Taghi. Justitie ziet deze Krystian M. als de aanstuurder van de moord op Peter R. de Vries. Hij zou degene zijn die sms'jes met aanwijzingen stuurde naar de uiteindelijke moordenaars, Delano G. en Kamil E.

Woensdag 8 maart 

MH370: The Plane That Disappeared op Netflix

Op 8 maart 2014 gebeurde er iets heel raars met Malaysian Airlines-vlucht 370. Het vliegtuig met 239 passagiers en crew aan boord verdween van de radar en niemand kon verklaren waarom dat gebeurde. Aan de vluchtgegevens valt af te leiden dat de Boeing 777 nog minstens 7 uur heeft doorgevlogen waardoor onderzoekers vermoeden dat piloot Zaharie Ahmad Shah misschien op zelfmoordmissie was. Er is ook een kleine kas dat het vliegtuig gekaapt was. Deze driedelige docuserie probeert antwoorden te vinden. 

Woensdag 8 maart

Faraway op Netflix

Zeynep is een vrouw van middelbare leeftijd en helemaal niet gelukkig met hoe haar leven tot nu toe heeft uitgepakt. Om zichzelf opnieuw uit te vinden, reist ze naar het huis in Kroatië dat ze van haar net overleden moeder heeft geërfd. Ter plekke wacht haar een enorme verrassing. Ze is niet de enige bewoner van het huis, de ruige Josip is ook van de partij. In het begin botst het tussen de twee maar na een tijdje went Zeynep aardig aan haar nieuwe huisgenoot in deze romantische komedie.

Donderdag 9 maart 

You seizoen 4 deel 2 op Netflix

In het eerste deel van het vierde seizoen was Joe heel druk met uit te zoeken wie er toch achter al die moorden op zijn rijke Londense kennissen zat. En hij werd ook weer verliefd. De 'gelukkige' was dit keer Rachel, die het er tot nu toe levend vanaf bracht. In de trailer is te zien dat Joe zich in het tweede deel vooral bezig houdt met schrijver Rhys (Ed Speleers) die graag vrienden wil worden met onze seriemoordenaar. Alleen heeft Joe daar weinig oren naar. Maar Rhys is vasthoudend en het ziet ernaar uit dat Joe wordt gedwongen dingen te doen waar hij helemaal niks voor voelt. 

 

Vrijdag 10 maart

UnPrisoned op Disney+

Comedyserie over een alleenstaande moeder die tevens relatietherapeut is. Haar leven staat op z'n kop wanneer haar vader uit de gevangenis komt en bij haar en haar tienerzoon intrekt. 

 

Vrijdag 10 maart 

Outlast op Netflix

Expeditie Robinson is pittig, maar de overlevingswedstrijd Outlast is andere koek. 16 deelnemers moeten zien te overleven in de wilde natuur van Alaska. Daar staat wel een pittige geldprijs tegenover. De kandidaten in Outlast zijn eenlingen maar om de hoofdprijs van 1 miljoen dollar te winnen, moeten ze samenwerken in een team, anders krijgen ze niets.

Vrijdag 10 maart 

Luther: The Fallen Sun op Netflix

Londen wordt geplaagd door een gruwelijke seriemoordenaar, en dat terwijl de gevallen rechercheur Luther (Idris Elba) achter de tralies zit. Hij besluit uit te breken en de psychopaat koste wat het kost een halt toe te roepen.