Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Disney+. Prime Video en Apple TV+

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Het onbetwiste hoogtepunt deze week is de gloednieuwe Muppets-serie The Muppets Mayhem op Disney+, maar je kunt ook prima kijken naar de film AIR over de bekende Michael Jordan-schoenen of een hele persoonlijke documentaire over het leven van Michael J. Fox.

Maandag 8 mei

Echte Gooische Moeders op Videoland

In het nieuwe seizoen zijn de Echte Gooische Moeders weer compleet. Kimberly Bos ontbrak in de Moederdag-special van de realityserie in Disneyland Parijs en de Dolce Vita-special doordat ze het te druk had maar in het nieuwe seizoen maakt ze haar comeback om leuke dingen te doen met de anderen: Pauline, Bo, Leslie en Florine. 

Maandag 8 mei

Hart op de Juiste Plek op Videoland

De jonge en succesvolle Eve leeft haar droomleven. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea. Romkom met Jan Versteegh en Stijn Franssen in de hoofdrollen. 

Woensdag 10 mei 

The Muppets Mayhem op Disney+

Kijk nou toch eens, Disney+ heeft een heel nieuw seizoen met The Muppets gemaakt. En deze gaat over de Muppets huisband Dr. Teeth and the Electric Mayhem. Al decennialang tourt de band door heel Amerika waar ze allemaal beroemde vrienden hebben gemaakt en veel fans voor zich hebben gewonnen. Maar de band heeft nog nooit een album gemaakt en dat wil het nu eindelijk wel eens doen. Echte mensen Lil Nas X, Morgan Freeman, Kesha, Tommy Lee, Weird Al Yankovic en Billy Corgan spelen gastrollen. 

 

Woensdag 10 mei

Dance Brothers op Netflix

Roni en Sakari (Roderick Kabanga en Samuel Kujala) lijken niet echt op elkaar, maar zijn als broers superclose, ook door hun passie voor dans. Ze proberen het hoofd boven water te houden als professionele dansers, maar dat is geen vetpot. Daarom besluiten ze samen een studio te openen waar ze kunnen oefenen, repeteren, les geven en tegelijkertijd wonen. Al snel maken ze furore met bij bijzondere dansroutines en wordt de club een succes. Dit is de eerste Finse serie op Netflix. 

Woensdag 10 mei

Queen Cleopatra op Netflix

Documentaire over Cleopatra en andere Egyptische heersers. Jada Pinkett Smith verzorgt de voice-over en is ook uitvoerend producent. Nog voordat de reeks is uitgezonden was er al een rel. Cleopatra wordt in de documentaire gespeeld door een zwarte actrice terwijl de Egyptische koningin dat in het echt niet was. Mensen begonnen op het internet een petitie om de 'geschiedvervalsing' van Netflix aan de kaak te stellen. 

Woensdag 10 mei

Missing: Dead or Alive op Netflix

De agenten van het sheriff's department in South Carolina houden zich fulltime bezig met vermiste personen. En daar zijn er nogal wat van in de Verenigde Staten. Iedere dag wordt er aangifte gedaan van 1500 mensen die niet thuiskomen. In de serie worden twee van die zaken behandeld. David Taylor is een man die net de loterij had gewonnen toen hij verdween. Heeft zijn verdwijning iets met het gewonnen geld te maken? De sheriffs zijn ook op zoek naar de 10-jarige Amirah Watson. Bij beiden is het de vraag of de politie ze dood op levend zal vinden.

Donderdag 11 mei

Royalteen: Prinsesse Margrethe op Netflix

Het einde van de Noorse tienerfilm Royalteen riep nogal wat vragen op bij de kijkers. Wat is er gebeurd met prinses Margrethe? Margrethe keurt de relatie van haar broer met burgermeisje Lena af en ze  probeerde haar met chantage af te schrikken, maar dat liep slecht af. Na het rampzalig verlopen schoolfeest uit de eerdere film worstelt Margrethe met haar koninklijke taken. Terwijl ze een dapper gezicht trekt heeft ze het steeds moeilijker en snakt ze naar een normaal leven.

Vrijdag 12 mei

Air op Prime Video

Halverwege de jaren tachtig droomde Nike-basketbalexpert Sonny Vaccaro (Matt Damon) ervan de dan nog vrij onbekende Michael Jordan te strikken om zijn nieuwe Air Jordan-sneaker te promoten, die helemaal voor de fantastische basketballer ontworpen was. Vaccaro had alleen lang niet zo veel geld te bieden als concurrent Adidas, die ook brood zag in Jordan. Daarom probeerde hij het op een andere manier. Om de manager van Michael Jordan te omzeilen, toog Vaccaro persoonlijk naar het huis van de familie Jordan in North Carolina om moeder Deloris Jordan (Viola Davis) over te halen. Regisseur Ben Affleck speelt zelf Nike-baas Phil Knight en Jason Bateman is te zien als marketing-chef Rob Strasser.

Vrijdag 12 mei

Black Knight op Netflix

In het jaar 2071 is de lucht in Zuid-Korea niet meer geschikt om te ademen. De bevolking is geslonken met 99 procent en het grootste deel van het land ligt in puin. Wie hier wil overleven is afhankelijk van de zuurstofflessen die door heldhaftige koeriers worden bezorgd. De held in Black Knight is een legendarische koerier met de bijnaam 5-8 (Kim Woo-bin). Hij is het grote voorbeeld voor Sa-wol, een vluchteling met de brandende ambitie om ook koerier te worden.

Vrijdag 12 mei

Crater op Disney+

Na de dood van zijn vader gaat Caleb, een jongen die is opgegroeid in een mijnkolonie op de maan, in deze film met zijn drie beste vrienden op reis om een mysterieuze krater te verkennen. 

Vrijdag 12 mei

City on Fire op Apple TV+

Achtdelige miniserie waarin op 4 juli 2003 wordt studente Samantha doodgeschoten in het New Yorkse Central Park. Politieonderzoek wijst uit dat Samantha de schakel is tussen een groepje artiesten, een rijke familie met geheimen en een reeks mysterieuze branden die de stad teisteren. Wyatt Oleff  speelt de hoofdrol als Charlie, het vriendje van de vermoorde Samantha. 

Vrijdag 12 mei

STILL: A Michael J. Fox Movie

Michael J. Fox, de ster uit de Back to the Future-films, kampt al sinds de jaren 90 met de ongeneeslijke ziekte Parkinson. De zeer persoonlijke documentaire Still: A Michael J. Fox Movie laat zien wat er gebeurt als een onverbeterlijke optimist wordt geconfronteerd met een ongeneeslijke ziekte.

Vrijdag 12 mei

The Mother op Netflix

The Mother gaat over een moeder (Jennifer Lopez) met een duister verleden als huurmoordenaar. Hierdoor moet ze zich schuilhouden en kan ze geen contact hebben met haar dochter. Als haar vijanden van vroeger haar dochter ontvoeren, komt de killer na tien jaar weer uit haar schuilplaats in Alaska om haar kind te redden.

Vrijdag 12 mei 

Queer Eye seizoen 7 op Netflix

De mannen van Queer Eye zijn ditmaal in New Orleans alwaar ze mensen een make-over geven. 

Vrijdag 12 mei

Mijn Vader is een Vliegtuig op Netflix

Elise Schaap speelt een vrouw wier vader al 30 jaar in een psychiatrische instelling zit. En na al die jaren wil ze nu eindelijk wel eens weten wie hij is. De regie van Mijn Vader is een Vliegtuig werd gedaan door Antoinette Beumer die daarmee het boek verfilmde dat ze op haar eigen leven baseerde. 

The Muppets Mayhem

Familie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

City on Fire

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie