Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Apple TV+ en HBO MAX

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Videoland brengt deze week Sleepers, de nieuwe misdaadserie met Robert de Hoog en we kunnen weer eens naar Will Smith gaan kijken in een nieuwe film. 

Woensdag 7 december

De Familie Claus 3

In deel drie organiseert mama tot grote schrik van opa en Jules tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel hun kerstactiviteiten te organiseren, wat de bedoeling om 'samen te zijn' niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Woensdag 7 december 

Odio il Natale

Een remake van de Noorse serie Hjem til Jul/Home for Christmas, maar dan de Italiaanse versie. In dit geval zoekt Gianna een vriend voor de kerstdagen omdat ze er per ongeluk tegen haar familie heeft uitgeflapt dat ze een vriend heeft. En dus zit er niets anders op dan op zoek te gaan. 

Donderdag 8 december 

Sleepers

De corrupte agent Martin (Robert de Hoog) werd als 18-jarige door zijn criminele pleegvader Henk (Hans Kesting) naar de politieopleiding gestuurd, zodat hij belangrijke informatie door kon sluizen naar het criminele milieu. Maar wanneer Henk wordt vermoord, krijgt Martin te maken met de meedogenloze Utrechtse onderwereld. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Rapper Adje) hem steeds meer naar deze criminele wereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni). Zij is namelijk rechercheur bij de interne zaken van de politie.

Donderdag 8 december

Harry & Meghan

Harry en Meghan sloten in 2020 een deal met Netflix waarvoor ze 100 miljoen dollar vingen. Ze verklaarden daarna dat ze programma's wilden gaan maken die de wereld hoop en inspiratie zouden bieden. Daar is tot nu toe weinig van terechtgekomen, maar deze 6-delige docuserie belooft veel. Voor ons dan, niet voor de familie. 

Vrijdag 9 december 

Little America seizoen 2

Waargebeurde verhalen van Amerikaanse immigranten die hun weg proberen te vinden in de VS. En dat levert soms grappige, soms dramatische afleveringen op.

Vrijdag 9 december 

Emancipation

De film vertelt het verhaal van slaaf Peter, die met succes ontsnapt aan zijn eigenaar, de mensen die op hem jagen en de verraderlijke moerassen van Louisiana. Dat doet ie door slim te zijn en rotsvast te vertrouwen in een goede afloop. Het is de eerste keer sinds zijn gênante handwerk bij de Oscar-uitreiking dat we Will Smith weer eens zien in een film.

Vrijdag 9 december

Guillermo Del Toro's Pinokkio

Eerder dit jaar bracht Disney+ nog een live-action film uit met Tom Hanks over het houten jongetje maar deze film is zo ongeveer het tegenovergestelde van dat werkje. Wanneer Pinocchio's neus groeit gaat het om een tak die tot leven komt en de blauwe fee ziet er hier uit als een wezen uit de onderwereld met de stem van Tilda Swinton. Guillermo del Toro regisseerde de film samen met Mark Gustafson. Het verhaal speelt zich af tijdens de opkomst van het fascisme in het Italië onder Mussolini en gaat over liefde en ongehoorzaamheid terwijl Pinokkio worstelt om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen. De stemmen zijn van Ewan McGregor, Gregory Mann, David Bradley, Christoph Waltz, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro en Ron Perlman.

Vrijdag 9 december

Dragon Age: Absolution

Animatieserie over een groep magiërs, vechters en dieven de strijd aan gaan met een duistere kracht die een gevaarlijk voorwerp bezit. Hoofdpersoon is Miriam en de serie speelt zich af in Tevinter.

Vrijdag 9 december 

Money Heist: Korea - Joint Economic Area seizoen 2

Noord- en Zuid-Korea krijgen dezelfde valuta en staan inmiddels op het punt de grenzen open te gooien. Een crimineel meesterbrein (Yoo Ji-tae) stelt een team (met codenamen vernoemd naar steden) samen om de grote bank waar het nieuwe geld ligt opgeslagen te beroven. De rol van Berlin wordt in deze Zuid-Koreaanse versie gespeeld door Park Hae-soo (Squid Game). Het tweede deel bestaat uit zes nieuwe afleveringen.

Sleepers

Actie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Gerelateerde video