Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland en Amazon Prime Video

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

Buiten regent het voornamelijk, dus tijd zat om lekker veel te kijken op de streamingdiensten. Dit is wat je deze week kunt zien.

 

Woensdag 6 oktober

There's Someone Inside Your House op Netflix

Een ouderwetse slasherfilm waarin tiener Makani Young van Hawaii naar haar oma in een dorpje in Nebraska verhuist zodat ze haar middelbare school af kan maken. Maar vlak voor hun diploma-uitreiking krijgen Makani en haar klasgenoten te maken met een moordenaar die hun diepste geheimen wil onthullen en ook nog eens een masker met hun eigen gezicht draagt. Veel erger kan het toch niet worden.

Woensdag 6 oktober

Bad Sport op Netflix

Netflix heeft inmiddels een reputatie hoog te houden als het gaat om spraakmakende documentaires en het lijkt erop dat Bad Sport er zo eentje wordt. De documentaireserie behandelt de spraakmakendste sportschandalen waaronder die in de Italiaanse voetbalcompetitie. 

Woensdag 6 oktober

Fifty Shades Freed op Netflix

In deel drie zijn Anastasia (Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan) getrouwd en hebben ze weer seks op heel veel plekken, met en zonder handboeien. Anastasia krijg wederom te maken met slechterik Jack Hyde die haar heel hard wil laten klaarkomen. En verder is er niet zoveel aan de hand.

Donderdag 7 oktober 

The Billion Dollar Code op Netflix

Serie over twee Duitse computerpioniers die naar de rechter stappen om een schijnbaar onoverwinnelijke tegenstander aan te klagen omdat ze erkend willen worden als de uitvinder van het Google Earth-algoritme. De serie belicht zowel de hackerscene in het Berlijn van de jaren 90, als de idealistische wereld van het vroege Silicon Valley en de harde realiteit van een miljoenenproces.

Donderdag 7 oktober

Sisterhood op Ziggo

Zesdelige IJslandse misdaadserie waarin een tiener rond de eeuwwisseling verdwijnt.  Vijfentwintig jaar later wordt haar lichaam ontdekt en moeten drie vriendinnen, priester Elisabet, chef-kok Anna Sigga en verpleegster Karlotta, hun jeugdzonden onder ogen komen. 

Vrijdag 8 oktober

House of Secrets: The Burari Deaths op Netflix

In Nederland is deze zaak totaal onbekend, maar in India weet iedereen hiervan: In 2018 werden elf leden van dezelfde familie dood gevonden. Volgens de politie van Delhi ging het hier om een collectieve zelfmoord, met twee familieleden als kwade genius die de rest van zou hebben aangespoord zich op te hangen. Is dat echt zo, of is er hier sprake van moord? Daar probeert deze documentaire de vinger achter te krijgen.

Vrijdag 8 oktober 

Pretty Smart op Netflix

Sitcom waarin de slimme Chelsea intrekt bij haar domme zus Claire en diens huisgenoten Grant, Solana en Jayden.

Vrijdag 8 oktober

Madres op Amazon Prime Video

Een Mexicaans/Amerikaans stel, Beto en Diana, verhuist in de jaren zeventig naar het platteland van Californië. Diana krijgt last van vreselijke nachtmerries en gaat op zoek naar de oorzaak in deze horrorfilm. 

Vrijdag 8 oktober

The Manor op Amazon Prime Video

Judith (Barbara Hershey) verhuist naar een verzorgingshuis, maar daar aangekomen ontdekt ze dat er een iets heel erg mis is. Er is alleen niemand die haar gelooft, iedereen gooit het op dementie. Terwijl haar medebewoners sterven, doet Judith er alles aan om uit het huis te ontsnappen. 

Zaterdag 9 oktober

Van God Los op Videoland

Alle vier seizoenen van de serie waarin elke aflevering een ander verhaal centraal staat dat is gebaseerd op een echt misdrijf. Tim Oliehoek, Paula van der Oest en Eddy Terstall zijn een paar van de regisseurs die de afleveringen maakten en de reeks zit vol met bekende acteurs. 

Fifty Shades Freed

Romantiek | film | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Bad Sport

Gymnastiek | informatief | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie