Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland en Amazon Prime Video

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Amazon Prime Video
©
Foto: Amazon Prime Video

Wat moet je kijken deze week? Wij maken het makkelijk door alle pareltjes uit het enorme aanbod van de streamingdiensten te vissen.

Woensdag 24 maart 

Honest Thief op Netflix

Liam Neeson speelt in deze actiefilm bankovervaller Tom die een nieuwe liefde gevonden heeft en met een schoon geweten verder wil. Daarom geeft geeft hij zichzelf aan en biedt aan om de 9 miljoen dollar die hij stal, netjes terug te geven en er nog voor te gaan zitten ook. Een nobel plan, maar je zult net zien dat Tom te maken krijgt met 2 corrupte FBI-agenten die uit zijn op de buit. En dan geven ze hem ook nog de schuld van de moord op hun baas. 

Wij hebben Honest Thief al gezien. Is Liam Neeson op dreef of valt het wat tegen? Lees hier onze review!

Woensdag 24 maart 

Seaspiracy op Netflix

Nieuwe documentaire van de makers van de invloedrijke film Cowspiracy. Ditmaal duiken ze in de wereld van de visserij. De vissers vernielen ecosystemen en zorgen voor meer plastic in de oceanen. Bovendien blijkt duurzame visserij een illusie volgens deze docu. 

Donderdag 25 maart 

Shtisel seizoen 3 op Netflix

De serie Shtisel speelt zich af in een ultra-orthodoxe wijk van Jaruzalem en gaat over leraar Akiva, de jongste zoon uit de familie Shtisel. Hij woont bij zijn vader Shulem die een rabbi is. Shulem wil dat zijn zoon eindelijk eens trouwt met een leuk meisje. Maar Akviva wordt verliefd op Elisheva, weduwe en moeder van één zijn studenten.

Zet Shtisel op je kijklijst

Woensdag 24 maart

Quién mató a Sara? op Netflix

Mexicaanse thrillerserie over Alex die achttien jaar in de gevangenis zat voor de moord op zijn zus Sara. Nu hij vrij is, gaat hij op zoek naar de echte moordenaar. 

Vrijdag 26 maart 

The Irregulars op Netflix

Een bende criminele straatkinderen die de straten van Londen onveilig maken in de Victoriaanse tijd krijgt van Sherlock Holmes en dr. Watson (die in de omschrijving van Netflix klinken als twee hele foute mannen) de opdracht om misdrijven op te lossen. En dan gaat het niet om gewone misdrijven, maar om activiteiten met een bovennatuurlijk randje.

Zet The irregulars op je kijklijst

Vrijdag 26 maart 

A Week Away op Netflix

Christelijke musicalfilm over tiener Will Hawkins die op het verkeerde pad is geraakt. Hij mag als straf kiezen tussen de tralies of een zomerkamp. En niet zomaar een zomerkamp, maar een christelijk zomerkamp. Daar heeft de recalcitrante Kevin helemaal geen trek in, maar wanneer hij de dochter van de kampleider ontmoet, ziet alles er ineens een stuk zonniger uit.

Zet A week away op je kijklijst

Vrijdag 26 maart 

Bad Trip op Netflix

Boezemvrienden Eric André en Lil Rel Howery gaan in deze film op een roadtrip naar New York. Onderweg halen ze de vreselijkste grappen uit met de verborgen camera. De film is van de hand van Jackass producer Jeff Tremaine.

Wij hebben Bad Trip al gezien! Zit jij met kromme tenen te kijken of rol jij over de vloer van het lachen? Lees hier onze review!

Vrijdag 26 maart 

For Life seizoen 2 op Videoland

Aaron Wallace (Nicholas Pinnock) is inmiddels uit de gevangenis en helpt hij andere mensen die slachtoffer werden van het systeem. De Black Lives Matter-protesten en corona komen ook uitgebreid aan bod.

Zet For life op je kijklijst

Vrijdag 26 maart

Invincible op Amazon Prime Video

Animatieserie waarin de 17-jarige Mark Grayson ontdekt dat zijn vader Omni-Man niet zo'n superheld is als hij altijd heeft gedacht. 

Zet Invincible op je kijklijst

 

Vrijdag 26 maart 

Palm Springs op Amazon Prime Video

De zorgeloze Nyles (Andy Samberg) en het gereserveerde bruidsmeisje Sarah (Cristin Milioti) ontmoeten elkaar in deze film toevallig op een bruiloft in Palm Springs. Het wordt al snel ingewikkeld als het stel in een soort Groundhog day terecht komt. Ze beleven dus iedere dag opnieuw. 

Zet Palm Springs op je kijklijst

 

 

Palm Springs

Komedie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie