Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland en Amazon Prime Video

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Amazon Prime Video
©
Foto: Amazon Prime Video

Wij hebben enorme zin in de actiefilm The Tomorrow War, maar er valt nog veel meer moois te beleven op de streamingdiensten deze week.

Maandag 28 juni - Why Women Kill seizoen 2 op Videoland

In het eerste seizoen van Why Women Kill stonden drie moordzuchtige vrouwen centraal, dit tweede seizoen draait om Alma die haar zinnen heeft gezet op het lidmaatschap van een exclusieve tuinierclub, maar dat loopt niet goed af. Deze reeks speelt zich af net na de Tweede Wereldoorlog. 

Zet Why Women Kill op je kijklijst

Dinsdag 29 juni - Black Lightning seizoen 4 op Netflix

DC-superheldenserie over Jefferson Pierce alias Black Lightning, een directeur op een middelbare school die als speciale kracht elektriciteit kan oproepen. In het vierde seizoen heeft heeft Jefferson helemaal geen zin meer in zijn rol als superheld maar moet hij toch weer aan de bak. 

Zet Black Lightning op je kijklijst

Woensdag 30 juni - America - The Motion Picture op Netflix

Animatieserie over het ontstaan van de VS maar dan totaal absurdistisch met weerwolven en kettingzagen. O.a. Channing Tatum leende zijn stem aan de serie. 

Zet America: The Motion Picture op je kijklijst

Woensdag 30 juni - Somos seizoen 1 op Netflix

In 2011 vermoordde het Mexicaanse Los Zetas drugskartel honderden onschuldige mensen in het plaatsje Allende, vlakbij de grens met Texas. De serie Somos voert fictionele personages op en laat de opmaat naar de massaslachting zien vanuit het gezichtspunt van de slachtoffers.

Zet Somos op je kijklijst

Woensdag 30 juni - Sophie: A Murder in West Cork op Netflix

In het Ierse West Cork gebeurde nooit iets. Tot 23 december 1996. Toen werd de Franse Sophie Toscan du Plantier dood gevonden voor haar vakantiehuisje. In deze driedelige documentaireserie zien we oude nieuwsbeelden en interviews met familieleden. Ook de hoofdverdachte komt aan het woord. 

Donderdag 1 juli - Young Royals seizoen 1 op Netflix

Zweedse original over Prins Wilhelm (Edvin Ryding), een beetje een jonge prins Harry. Hij misdraagt zich in het uitgaansleven, wordt ladderzat en deelt een kopstootje uit. Iets dat vanzelfsprekend niet zo goed valt bij zijn ouders en de rest van het land. Om manieren te leren wordt hij naar het prestigieuze internaat Hillerska gestuurd.

Zet Young Royals op je kijklijst

Vrijdag 2 juli - The Tomorrow War op Amazon Prime

Blockbuster waarin Chris Pratt leraar Dan Forester speelt. Zijn leven zal spoedig totaal veranderen wanneer hij gerekruteerd wordt om te vechten in een oorlog. Die oorlog is trouwens pas over dertig jaar wanneer de mensheid ten onder dreigt te gaan na een invasie van aliens.

Zet The Tomorrow War op je kijklijst

Vrijdag 2 juli - Fear Streat Part One: 1994 op Netflix

In 1994 ontdekt een groep tieners dat hun dorpje Shayside, in Ohio vervloekt is. Dat alle gebeurtenissen met elkaar te maken hebben en dat zij wel eens de nieuwe slachtoffers kunnen worden van hetgeen voor alle ellende zorgt. Dit is het eerste deel van een trilogie. 

Zaterdag 3 juli - Nurses op Videoland

Canadese dramaserie over vijf jonge verpleegkundigen die beginnen op de Eerste Hulp van het St. Mary's-ziekenhuis in Toronto. We zien niet alleen werk- maar ook privé-perikelen. 

Zet Nurses op je kijklijst

Zaterdag 3 juli - S.W.A.T op Videoland

Shemar Moore speelt de hoofdrol als Daniel 'Hondo' Harrelson in deze serie over een speciale afdeling van de politie in Los Angeles. In seizoen drie wordt de stad geteisterd door een aantal bomaanslagen gepleegd. Piper Lynch (Amy Farrington) komt helpen de daders te vinden.

Zet S.W.A.T op je kijklijst

The Tomorrow War

Actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie