Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, SkyShowtime, Videoland, HBO MAX, Apple TV+ en Disney+

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Er staat deze week een nieuwe seizoen van And Just Like That op het programma, een docu van Humberto Tan en een nieuwe Marvel-superheldenserie.

Maandag 19 juni

Take Care of Maya op Netflix 

Toen de tienjarige Maya in 2016 werd opgenomen in het ziekenhuis kon haar familie nooit bevroeden in welke nachtmerrie ze terecht zou komen. Dagen later werden hij en zijn vrouw uit de ouderlijke macht geplaatst en werd Maya tegen haar zin in het ziekenhuis vastgehouden. De artsen dachten - zonder enig bewijs - dat Maya werd mishandeld door haar moeder Beata.

Dinsdag 20 juni 

Wil de Krokodil op Netflix 

De leuke film muzikale live-action film Wil de Krokodil is er eentje voor het hele gezin. Zelfs voor de ouders valt er wat te lachen. Het begint allemaal wanneer een de lager wal geraakte goochelaar Hector P. Valenti (een hele leuke Javier Bardem) een schattige babykrokodil vindt in een dierenwinkel in New York. En deze krokodil kan nog prachtig zingen ook! Hector ziet meteen de potentie voor een dubbelact waarmee hij veel geld kan verdienen. Dit is dé kans voor Hector om het eindelijk helemaal te gaan maken.

Woensdag 21 juni

De Jacht op de Jaguar op Videoland

Humberto Tan trekt met zijn fotocamera de Surinaamse jungle in om zijn droom waar te maken: het perfecte plaatje schieten van de imposante jaguar, die zich maar zelden laat zien. Tijdens de reis van Humberto Tan in Suriname ontdekt hij niet alleen de mooie, maar ook de duistere kant: toenemende wildlife crime die de koning van het bos meer en meer bedreigt in zijn voortbestaan.

Woensdag 21 juni 

Secret Invasion op Disney+

In deze nieuwe Marvel-serie hoort Nick Fury over een geheime invasie van de aarde, door een groep van gedaanteveranderende Skrulls. Fury neemt het met zijn bondgenoten Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos op tegen de andere Skrulls om de mensheid te redden. Samuel L. Jackson, Olivia Colman, Emilia Clarke en Martin Freeman spelen de hoofdrollen. 

Donderdag 22 juni 

And Just Like That seizoen 2 op HBO MAX

Vorig jaar maakten Carrie, Miranda en Charlotte na zeventien jaar hun comeback op televisie met het vervolg op Sex and the City. De serie kreeg bakken met kritiek over zich heen, maar er keken wel veel mensen. Vandaar dit vervolg waarin ook Samantha heel kort te zien zal zijn. 

Donderdag 22 juni

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody op Netflix

De film gaat over de opkomst en ondergang van een van de beste zangeressen die de wereld ooit zag. Alle hoogtepunten uit het leven van Whitney Houston komen voorbij, voor de mindere kanten zoals haar gewelddadige echtgenoot Bobby Brown en haar drugsverslaving is minder aandacht. Dat is een van de redenen waarom de film niet al te beste kritieken kreeg. Daarbij doet hoofdrolspeelster Naomi Ackie haar best, maar ze is nu eenmaal geen Whitney.  

Donderdag 22 juni 

Schlafende Hunde / Sleeping Dog op Netflix

Een oud toprechercheur die tegenwoordig dakloos is, stort zich op een moordzaak die ogenschijnlijk al tijden geleden opgelost was. Een jonge openbaar aanklager heeft hetzelfde idee. Maar al snel blijkt dat de zaak veel gecompliceerder dan ze ooit hadden durven dromen. De zaak leidt ze naar hoge functionarissen bij de politie en het justitiële apparaat en beiden denken aan een complot. Of heeft het allemaal te maken met een terroristische aanlag die anderhalf jaar geleden de stad opschrikte?

Donderdag 22 juni 

Glamorous op Netflix

over een ambitieuze visagist die de kans van zijn leven krijgt wanneer hij een baan krijgt bij het make up-imperium van een voormalig supermodel. Social media-ster Miss Benny speelt visagist Marco Mejia en Kim Cattrall is zijn nieuwe werkgever Madolyn Addison.

Vrijdag 23 juni

Swagger seizoen 2 op Apple TV+

Dramaserie over jonge basketballers. De reeks gaat niet alleen over de spelers, maar ook over hun familie en de coaches die de jonge mannen helpen een balans te vinden tussen hun dromen naleven en de verleidingen naast het basketbalveld. 

Vrijdag 23 juni 

Through My Window: Across the Sea / A Través del Mar op Netflix

Het liefdesverhaal van Raquel en Ares begon in de eerste film en nu zien we hoe het afloopt met ze. De twee worden na een jaar herenigd en moeten nu maar zien of hun liefde sterk genoeg is. 

Vrijdag 23 juni 

Break Point deel 2 op Netflix 

Het is alweer vier maanden geleden dat Netflix het eerste deel van de tennis-realityserie Break Point online zette. Hoog tijd dus voor het tweede deel, met daarin de belangrijkste toernooien van het jaar. De resterende afleveringen zijn precies gepland tussen Roland Garros en Wimbledon. En het zijn ook precies die toernooien die aan bod komen in het tweede deel van Break Point. De tennissers die gevolgd worden zijn toppers als de flamboyante Nick Kyrgios, Iga Swiatek en Taylor Fritz.

Vrijdag 23 juni 

Catching Killers seizoen 3 op Netflix

Rechercheurs vertellen over belangrijke moordzaken uit hun carrière en hoe ze die opgelost hebben. 

Zondag 

Titans seizoen 4 op Netflix 

Titans moeten het opnemen tegen Brother Blood. Gar kreeg visioenen die hem rechtstreeks naar de nieuwe schurk leidden, maar daardoor verdween de rest van het team. 

Secret Invasion

Actie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

And Just Like That...

Komedie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie