Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video, Ziggo en de rest

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Van huiveringwekkende horror tot uitbundige musicalcomedy: de streamingdiensten hebben weer voor elk wat wils deze week. Wat ga jij kijken?

Maandag 12 juli

The White Lotus op Ziggo

In het luxe Hawaïaanse resort The White Lotus ontvangen managers Armond en Belinda een bont gezelschap van gasten, die allemaal met hun eigen persoonlijke problemen kampen. In dit satirische comedydrama zie je onder anderen Alexandra Daddario, Jennifer Coolidge en Jake Lacy.

Zet The White Lotus op je kijklijst 

Breeders - seizoen 2 op Ziggo

De kinderen zijn wat groter in het tweede seizoen van Breeders, maar dat maakt het voor ouders Paul en Ally niet veel makkelijker. Martin Freeman (The Office UK, The Hobbit) speelt de hoofdrol en baseerde de serie op zijn eigen ervaringen als vader.

Zet Breeders op je kijklijst

Woensdag 14 juli

A Classic Horror Story op Netflix

Vijf reizigers stranden met hun camper in een niemandsland in het zuiden van Italië. Daar zijn ze hun leven niet zeker, want ze vallen van het ene gruwelijke gevaar in het andere. Deze opmerkelijke Italiaanse horrorfilm is een ode aan het genre en zit vol verwijzingen naar de grote klassiekers.

Zet A Classic Horror Story op je kijklijst

Heist

In deze documentaireserie worden de verhalen achter drie gewaagde berovingen verteld door de mensen die ze zelf uitvoerden. Een jonge vrouw gaat ervandoor met de miljoenen van een casino, een man gaat op het vliegveld aan de haal met een fortuin en een derde dief steelt een enorme voorraad whisky. De overvallen worden op filmische manier in beeld gebracht.

Zet Heist op je kijklijst

After We Collided op Amazon Prime Video

De verfilming van het Young Adult-boek van Anna Todd (het vervolg op 'After') was in Nederland maar heel even in de bioscoop te zien, maar komt deze week naar Amazon Prime Video. Het verhaal begint een maand nadat Tessa en Hardin uit elkaar zijn gegaan. Ze proberen elkaar te vergeten, maar dat is natuurlijk niet zo simpel.

Zet After We Collided op je kijklijst

Like Me, I'm Famous op Videoland

Alles voor de likes: tien influencers betrekken een vervallen kasteel in de Franse Ardennen, waar ze elkaar moeten aftroeven in uitdagende opdrachten. Wie is het populairst en wie weet zich door verraad staande te houden?

Donderdag 15 juli

Never Have I Ever - seizoen 2

Deze supersympathieke serie over een Indiaas-Amerikaanse tiener gaat eindelijk verder met een tweede seizoen. Devi worstelt nog steeds met haar identiteit, maar heeft het ook niet makkelijk met haar moeder, haar superknappe nicht, het ingewikkelde leven op de middelbare school en natuurlijk de liefde.

Zet Never Have I Ever op je kijklijst

El Cid - seizoen 2 op Amazon Prime Video

De Spaanse serie El Cid is een Amazon Prime Video original. Het historische drama vertelt het verhaal van de Spaanse krijgsheer en nationale held die in de elfde eeuw de Moren uit zijn land verjoeg. In seizoen twee wordt het rijk van koning Fernando na zijn dood verdeeld onder drie zoons. Met fraaie, op locatie geschoten beelden.

Zet El Cid op je kijklijst

Vrijdag 16 juli

Schmigadoon! op Apple TV+

Josh en Melissa proberen hun relatieproblemen tijdens een wandelvakantie op te lossen. Dan belanden ze in een plaatsje waar iedereen om de haverklap uitbarst in zang en dans. In deze musicalwereld moeten ze de ware liefde vinden. Schmigadoon! belooft een bijzondere musicalcomedy te worden, met hoofdrollen voor Keegan-Michael Key en Cecily Strong.

Fear Street Part 3: 1666

Hoeveel tieners krijgen er nog een bijl in hun hoofd of gaan door de broodsnijmachine voordat de vloek op Shadytown wordt opgeheven? In dit derde, afsluitende deel van de Fear Street-reeks komen alle verhalen bij elkaar. Een heks die in het jaar 1666 werd vermoord blijkt de bron van alle ellende.

Zet Fear Street Part 3: 1666 op je kijklijst

The White Lotus

Komedie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

El Cid

Actie | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie