Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video, Videoland en HBO MAX

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Het vijfde seizoen van Mocro Maffia begint deze week op Videoland. En dat belooft weer een keihard te worden. HBO heeft een mooie film over een klokkenluider en op Prime Video kun je naar het veelbelovende Medellin kijken.

Dinsdag 30 mei 

Reality op HBO Max

De 25-jarige Reality Winner (Sidney Sweeney) heeft als Amerikaans inlichtingenspecialist gewerkt en heeft daardoor geheim materiaal in handen gekregen dat duidt op Russische inmenging binnen de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Als ze besluit dit openbaar te maken, komt dat haar duur te staan. In 2018 krijgt ze de langste gevangenisstraf ooit. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Dinsdag 30 mei 

I Think You Should Leave seizoen 3 op Netflix

Komische sketchshow met komiek Rim Robinson. 

Woensdag 31 mei

Perfil Falso op Netflix

Camila maakt een sexy profiel aan op een dating app en verdomd als het niet waar is: ze vindt de man van haar dromen, Fernando. Maar Fernando is te mooi om waar te zijn. Na een idyllische romance ontdekt Camilla dat hij niet single en ook niet Fernando is. Ze is in de val gelokt. Camila is tot alles bereid om te ontdekken wie Fernando werkelijk is en hem te laten boeten voor elke leugen die hij haar vertelde.

Donderdag 1 juni

A Beautiful Life op Netflix

Dramaserie met in de hoofdrol de in Denemarken beroemde zanger Christopher die visser Elliot speelt. Elliot heeft een hele mooie stem en wanneer manager Suzanne hem op een feestje hoort zingen, weet ze genoeg. Zij koppelt hem aan haar dochter die ook muziekproducente is en dan lijkt een muzikale doorbraak alleen nog een kwestie van tijd. 

Donderdag 1 juni

The Days op Netflix

In maart 2011 ging het in zeven dagen tijd vreselijk mis met de kerncentrale in het Japanse Fukushima. Een zeebeving en een daaropvolgende tsunami zorgde voor een kernsmelting en explosies van waterstofgas. In The Days wordt het verhaal van Fukushima verteld vanuit het perspectief van de overheid, de eigenaren van de centrale en degenen die hun leven op het spel zetten.

Donderdag 1 juni

Tina op Netflix

Op 24 mei overleed Tina Turner op 83-jarige leeftijd maar Netflix kondigde deze documentaire al een tijdje daarvoor aan. De film gaat vertelt het levensverhaal en bevat ook interviews met Tina zelf. 

Donderdag 1 juni

Hallelujah. Leonard Cohen, a journey, a song op Netflix

Documentaire over de ontstaansgeschiedenis van het beroemdste nummer van Leonard Cohen, Hallelujah. Cohen werkte zeven jaar aan het lied en op papier telde het in eerste instantie meer dan honderdvijftig coupletten. In eerste instantie werd Hallelujah afgewezen door zijn platenmaatschappij, maar dankzij de covers van onder andere Jeff Buckley en Rufus Wainwright werd Hallelujah een klassieker. 

Donderdag 1 juni

New Amsterdam seizoen 3 op Netflix

Eindelijk staat het derde seizoen van de ziekenhuisserie ook op Netflix. Dat derde seizoen voelt gedeeltelijk achterhaald omdat corona er nog een grote rol speelt. New York is in de serie zwaar geraakt door de eerste golf van het virus. Gelukkig gebeuren er ook andere dingen, zo stort er een vliegtuig neer in de East River.

Vrijdag 2 juni 

Medellin op Prime Video

Het is het midden van de jaren tachtig en met cocaïne valt bergen geld te verdienen. De jonge ingenieur Santiago probeert zijn geluk uit en begint een nieuwe carrière als drugssmokkelaar. Binnen een paar weken is Santiago rijk en ligt de wereld aan zijn voeten. Maar hij ontdekt in deze keiharde misdaadfilm ook al snel dat zijn nieuwe baan behoorlijk gevaarlijk is. 

Vrijdag 2 juni 

Mocro Maffia op Videoland 

De nieuwe reeks werd opgezet in de onlangs verschenen film Mocro Maffia: Tatta waarin te zien was dat Tatta (Robert de Hoog) van plan is de 2000 kilo cocaïne die hij ripte van Paus (Achmed Akkabi) te gaan verkopen in Amsterdam. Paus had het al voorzien op Tatta nadat deze zijn zus probeerde te ontvoeren, dus nu is de oorlog compleet.

Vrijdag 2 juni 

In Bob We Trust op Prime Video

De uitgesproken priester Bob Maguire moet in deze documentaire van het Vaticaan met pensioen. Maar dat wil ie niet. 

Vrijdag 2 juni

Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix

De allerlaatste afleveringen waarin de overlevende passagiers aan de 'death date' proberen te ontkomen. En daar zou de Omega Saffier wel eens bij kunnen helpen. 

Vrijdag 2 juni

The Estate op Netflix

Zussen Macey en Savanna hebben in deze zwarte komedie dringend geld nodig. Een mogelijkheid om binnen te lopen komt voorbij wanneer hun welgestelde tante Hilda op sterven ligt. Haar erfenis zou al hun problemen in een keer oplossen. Toevallig kwamen neef Dick (David Duchovny) en nicht Beatrice op datzelfde idee en dus wacht de hele familie als aasgieren tot tante Hilda het loodje legt. En dat loopt volledig uit de hand.

Vrijdag 2 juni 

Vortex op Netflix

Franse serie die zich afspeelt in het jaar 2025 wanneer de technieken om misdadigers op te sporen een heel eind verder zijn dan nu. Zo kan de politie via virtual reality een plaats delict perfect reconstrueren. Terwijl rechercheur Ludovic Béguin daarmee bezig is, kan hij door een hapering in de tijd ineens communiceren met zijn oude liefde Mélanie, slechts een paar dagen voor haar dood in 1998. Ludovic doet er alles aan om haar dood te voorkomen maar wat betekent dat voor zijn huidige leven met vrouw Parvana hun zoon Sam?

Medellin

Actie | film | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie