Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video en Disney+

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Amazon Prime Video
©
Foto: Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft een serie over Diego Maradona voor ons en Disney+ brengt een spannende serie uit Wales uit.

Woensdag 27 oktober

Hypnotic op Netflix

Psychologische horrorfilm met Kate Siegel in de hoofdrol als Jenn die aan zichzelf wil werken. Op een feestje komt ze in contact met de charmante dr. Collin Meade. De hypnotherapeut neemt haar onder zijn hoede, maar na een aantal intense sessies wordt Jenn geplaagd door nachtmerries en mist ze hele stukken van haar dag. Ze begint dan ook ernstig te twijfelen aan de goede bedoelingen van de dokter.

Zet Hypnotic op je kijklijst

Woensdag 27 oktober 

What We Do in the Shadows seizoen 1 op Disney+

Horrorserie in documentairestijl over de dagelijkse beslommeringen van vier eeuwenoude vampieren in de moderne wereld. Ze zijn huisgenoten in New York maar moeten ook gewoon huur betalen, lullige huishoudelijke klusjes doen en ze worden nog geweigerd in nachtclubs ook.

Zet What We Do in the Shadows op je kijklijst 

Woensdag 27 oktober

Keeping Faith seizoen 1 op Disney+

Thrillerserie uit Wales waarin de echtgenoot van Faith Howell (Eve Myles) verdwijnt. De advocate ontdekt dat haar man een dubbelleven leidde en dat het perfecte plaatsje waar ze woont ook niet helemaal pluis is.   

Zet Keeping Faith op je kijklijst

Donderdag 28 oktober

The Motive op Netflix

In 1986 schoot een Israëlische jongen van 14 zijn hele gezin dood in Jeruzalem. Maar waarom? De true crime documentaireserie The Motive biedt hopelijk wat duidelijkheid over het motief van deze gruweldaad. 

Vrijdag 29 oktober

Maradona: Blessed Dream op Amazon Prime Video

Tiendelige biografie over de Argentijnse voetballegende waarin Maradona wordt gespeeld door drie verschillende acteurs. Het verhaal begint in zijn geboorteplaats Villa Fiorito, dan is zijn carrière bij Barcelona en Napoli aan de beurt en een deel van de serie gaat over het WK 1986 dat werd gewonnen door Argentinië. De eerste vijf delen staan vrijdag op Prime Video, de weken erop volgt de rest. 

Zet Maradona: Blessed Dream op je kijklijst

Vrijdag 29 oktober

Army of Thieves op Netflix

Herinner je je Luwdig Dieter nog, de geniale kluizenkraker uit Zack Snyders zombiefilm Army of the Dead? In een nieuwe Netflix-film zie je zijn achtergrondverhaal. Voordat er sprake was van een zombie-uitbraak in Las Vegas kon Luwdig Dieter zich rustig concentreren op zijn specialiteit: het kraken van ingewikkelde bankkluizen. In Army of Thieves zie je hoe de onopvallende bankmedewerker wordt geronseld voor een bonte groep dieven. Het plan is om een reeks gewaagde kraken te zetten door heel Europa.

Zet Army of Thieves op je kijklijst

Vrijdag 29 oktober

Colin in Black & White op Netflix

American Football-speler Colin Kaepernick vertelt in deze miniserie over zijn jeugd als zwart adoptiekind van een blanke familie. Kaepernick werd in de VS vooral bekend omdat hij de eerste was die als protest knielde tijdens het Amerikaanse volkslied. Daarna kreeg hij geen nieuw football-contract. 

Zet Colin in Black & White op je kijklijst

Maandag 1 november

ZeroZeroZero op Netflix

ZeroZeroZero is gebaseerd op een boek van Roberto Saviano die ook al het indrukwekkende Gomorra op zijn naam heeft staan. De dramaserie gaat over een Amerikaanse familie die haar geld verdient met de internationale transport van cocaïne. Hoofd van het familiebedrijf is Edward Lynwood (Gabriel Byrne) en zijn twee kinderen. Maar het schip vol met het witte goud loopt nogal wat vertraging op en dat heeft veel gevolgen. In de serie zien we ook hoe het eraan toe gaat met de Mexicaanse producenten en de Italiaanse kopers.

Zet ZeroZeroZero op je kijklijst

Maradona: Blessed Dream

Portret | informatief | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie