Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video, Disney+, Videoland en SkyShowtime

Series | 17 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Er komt deze week een ongelooflijke stapel nieuw kijkvoer online. Een paar van de hoogtepunten: Boston Strangler, Hockeyvaders en The Banshees of Inisherin. Veel plezier!

Maandag 13 maart

Young Sheldon seizoen 5 op Videoland

De bijdehante Shelton is bijna 12 en begint aan zijn eerste jaar op de universiteit. De serie is nog lang niet klaar want er is ook al een zesde seizoen en een zevende reeks is in de maak. 

Dinsdag 14 maart 

Mr Malcolm’s List op SkyShowtime

Kostuumdrama waarin mr. Jeremy Malcolm op zoek is naar een vrouw, die perfect is. Hij heeft zelfs een lijst samengesteld met al zijn voorwaarden. Maar omdat perfectie niet bestaat, kan hij zijn toekomstige echtgenote maar niet vinden. Totdat Selina Dalton haar intrede doet. Zij heeft op haar beurt ook een paar eisen. Dit is eigenlijk een soort Bridgerton.

Dinsdag 14 maart

Van A naar Onbekend met De Bankzitters Prime Video

De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in Van A naar Onbekend naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.
De Bankzitters zijn: Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Woensdag 15 maart 

Ted Lasso seizoen 3 op Apple TV+

Het vers gepromoveerde team van coach Lasso (Jason Sudeikis), AFC Richmond, wordt een tikje belachelijk gemaakt in de Britse pers. Alle journalisten zijn ervan overtuigd dat Richmond als laatste zal eindigen in de Premier League. Nate (Nick Mohammed) is intussen overgelopen naar aartsvijand Rupert (Anthony Head) bij West Ham United en wordt daar binnengehaald als het wonderkind. 

Woensdag 15 maart 

The real Housewives of Beverly Hills seizoen 7 op Netflix

Deze reallifesoap kent al 12 seizoenen maar Netflix kiest ervoor om nu seizoen 7 met de rijke dames online te zetten. Je kunt ook seizoen 6 op de streamingdienst zien. De cast van dit seizoen bestaat uit Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Yolanda Hadid, Eileen Davidson, Lisa Rinna, Kathryn Edwards en Erika Girardi. 8 seizoenen van de soap staan op Viaplay. 

Woensdag 15 maart 

The Banshees of Inisherin op Disney+

Prachtige film over de vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) die op een eiland voor de kust van Ierland wonen en hun leven zien veranderen wanneer Colm plotseling besluit de vriendschap te verbreken. Daar heeft Padraic geen vrede mee en dan lopen de zaken uit de hand. Ontroerend, maar ook om te lachen. 

Woensdag 15 maart 

Money Shot: The Pornhub Story op Netflix

Pornhub zag het levenslicht in 2007 en groeide rap uit tot een van de best bezochte sites ter wereld. De site zorgde ervoor dat iedereen met een stabiele wifi-verbinding overal en op ieder scherm naar seksende mensen kon kijken. Daar is op zich niks mis mee, maar bij Pornhub ging er in de loop der jaren toch het een en ander mis. Het bedrijf werd beschuldigd van het verspreiden van video's zonder toestemming, het mogelijk maken van mensenhandel en het uitbuiten van de acteurs door wie het miljarden winst maakte. Deze documentaire werpt licht op de situatie. 

Donderdag 16 maart

Shadow and Bone seizoen 2 op Netflix

Alina en Mal zijn op de vlucht en zoeken een medestanders om te vechten tegen generaal Kirigan. De Crows (de boefjes Kaz, Inej en Jesper) krijgen een prominente rol. Zij zijn terug in Ketterdam en nemen het op tegen oude vijanden.

Vrijdag 17 maart

Hockeyvaders op Videoland

Comedyserie over een ogenschijnlijk chic hockeymilieu waarin drie hockeyvaders (gespeeld door Remko Vrijdag, Tijn Docter en Walid Benmbarek) van middelbare leeftijd een wanhopig gevecht tegen de tijd voeren.?De opwindende, veelbelovende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden, maakt bij de drie vrienden een meedogenloze midlifecrisis los.

Vrijdag 17 maart 

Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman

David Letterman ontmoet, tijdens zijn eerste bezoek aan Dublin, U2-muzikanten Bono en The Edge.

Vrijdag 17 maart 

Swarm op Prime Video

Dre is een geobsedeerde fan van 's werelds grootste popster en dat loopt niet goed af. 

Vrijdag 17 maart 

Noise op Netflix

Matt, een succesvolle influencer, is in deze Vlaamse film (die was genomineerd voor een Oscar) getrouwd met Live en net vader is geworden van Julius. Het stel besluit dichter bij de dementerende vader van Matt te gaan wonen zodat ze een oogje in het zeil kunnen houden. Maar dan stuit Matt op flink wat lijken in de kast en hij begint een onderzoek dat alleen maar meer familiedrama's ontrafelt. 

Vrijdag 17 maart 

Dance 100 op Netflix

Streetdance wedstrijd om de volgende grote choreograaf te vinden. De deelnemers moeten een choreografie bedenken die wordt uitgevoerd door de 100 beste dansers van de wereld.

Vrijdag 17 maart 

Hasta el Cielo: La serie/Sky High: The Series op Netflix

In de gelijknamige film draaide het allemaal om Ángel die hoog opklom in de misdaadwereld maar koos voor zijn grote liefde. In de serie komt Ángel jammerlijk te overlijden en gaat het juist om zijn weduwe Sole. Zij en haar zoontje blijven berooid achter na de dood van haar man en sluit zich daarom aan bij de dievenbende bende van haar overleden man. Ook al wordt ze hierdoor een vijand van haar bloedeigen vader die ook al in de criminaliteit zit.

Vrijdag 17 maart 

Maestro in Blue op Netflix

Muzikant Orestis (Christoforos Papakaliatis) reist naar Paxos om daar de terugkeer van het zomer muziekfestival te organiseren. Ter plekke krijgt hij een relatie met de 19-jarige Klelia (Klelia Andriolatou). Dat is een beetje fout boel, want Orestis is een stuk ouder. Maar die romance verdwijnt al snel naar de achtergrond wanneer in een vooruitblik te zien is dat een van de hoofdpersonages is vermoord. Iedere aflevering brengt de kijkers een stukje dichter bij de moordenaar en zijn motief. 

Vrijdag 17 maart 

Agent Elvis op Netflix

In de animatieserie Agent Elvis is de zanger een geheim agent met de stem van Matthew McConaughey. De serie is bedacht door zanger John Eddie en de ex-vrouw van Elvis, Priscilla Presley. In Agent Elvis wordt Elvis gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om bij te beunen als een geheim agent. Compleet met dodelijke pennen, veel bloed, spectaculaire autostunts en een aap als side-kick.

Zaterdag 18 maart 

The Outfit op SkyShowtime

De Britse Leonard was kleermaker en behoorde tot de top van de beroemde Londense straat Savile Row. Na een tragische gebeurtenis zit hij nu in Chicago waar zijn cliënteel bestaat uit een wrede gangsterfamilie.

zondag 19 maart 

Boston Strangler op Disney+

Loretta McLaughlin is een lifestyle-journalist, maar als ze hoort van een aantal moorden in de buurt, krijgt ze het vermoeden dat er een seriemoordenaar aan het werk is. Ze kaart haar vermoeden aan bij haar baas, maar die wil van niks weten en vindt dat ze Loretta zich gewoon lekker bezig moet houden met kleren en make-up. Ten einde raad neemt Loretta het heft in eigen handen en gaat ze samen met haar collega Jean op onderzoek uit. Keira Knightley speelt de hoofdrol in dit waargebeurde drama. 

Hockeyvaders

Komedie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Banshees of Inisherin

Drama | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie