Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en Apple TV+

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het is een goede week voor de fans van Ted Lasso, want de positiefste voetbaltrainer ter wereld is terug. Verder zie je deze week Kate Beckinsale als moordlustige wreker, een nieuwe generatie van Turner & Hooch en het vervolg van Sky Rojo.

Woensdag 21 juli

Turner & Hooch op Disney+

Voordat Tom Hanks een megaster werd, speelde hij in 1989 in de comedy Turner & Hooch een agent met een onhandelbare diensthond. Disney bewerkte de film tot een serie die je vanaf deze week kunt zien op Disney+. Josh Peck speelt de rol van rechercheur Scott Turner, de zoon van de agent uit de film.

Zet Turner & Hooch op je kijklijst

 

Woensdag 21 juli

Snowfall op Disney+ (Star)

Alle vier seizoenen van de serie Snowfall staan vanaf deze week op Star bij Disney+. Dit misdaaddrama toont de impact van de drug crack op de inwoners van Los Angeles. De serie werd mede bedacht door John Singleton, de regisseur van Boyz n the Hood.

Zet Snowfall op je kijklijst

 

Woensdag 21 juli

Ingrid Goes West op Netflix

De ietwat labiele Ingrid is geobsedeerd door Instagramster Taylor. Ze gaat zelfs zover dat ze verkast naar Californië om zich in Taylors leven binnen te werken. De gevolgen zijn niet te overzien. Aubrey Plaza was de perfecte keuze voor Ingrid, en Elizabeth Olsen overtuigt als de leeghoofdige Taylor.

Vrijdag 23 juli

Sky Rojo - seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Sky Rojo, de Spaanse serie van de makers van La casa de papel, belooft nog meer 'over the top' te gaan dan het eerste. Prostituees Coral, Wendy en Gina zijn op de vlucht voor pooier Romeo en zijn ongure maatjes. Dit keer krijgen de heren het flink te verduren, blijkt uit de trailer.

Zet Sky Rojo op je kijklijst

Vrijdag 23 juli

Ted Lasso - seizoen 2 op Apple TV+

Jason Sudeikis is terug als Ted Lasso, de Amerikaanse trainer van een Engels voetbalelftal die zich door niets of niemand uit het veld laat slaan. Ted is een enorme positivo, en dat is ook hard nodig want iedereen heeft een hartstochtelijke hekel aan hem. Apple TV+ niet, want de streamingdienst gunde Lasso een tweede en zelfs een derde seizoen.

Zet Ted Lasso op je kijklijst

 

Vrijdag 23 juli

Jolt op Amazon Prime Video

Dat Kate Beckinsale aardig van zich af kan bijten (en slaan en trappen) hebben we gezien in de Underworld-films. In de nieuwe film Jolt speelt ze Lindy, een dame met gewelddadige en moordlustige trekjes. Als ze eindelijk een vriendje weet te vinden, wordt hij de volgende dag vermoord. Ziedend gaat Lindy op zoek naar de daders.

Zet Jolt op je kijklijst

Vrijdag 23 juli

The Last Letter from Your Lover op Netflix

Wil je het weekend romantisch beginnen? Dan is deze voor jou. In het hedendaagse Londen stuit journalist Ellie (Felicity Jones) op een stapel liefdesbrieven. Deze vertellen over een geheime affaire uit de jaren zestig, tussen Jennifer en Anthony (Shailene Woodley en Callum Turner). Deze verfilming van het boek van Jojo Moyes speelt zich af in twee tijdlijnen.

Zet The Last Letter from Your Lover op je kijklijst

Vrijdag 23 juli

Blood Red Sky op Netflix

Wie liever kiest voor horror dan voor romantiek, heeft een fijne aan Blood Red Sky. Nadja en haar jonge zoontje stappen nietsvermoedend in een vliegtuig dat niet alleen gekaapt wordt door terroristen, maar waar ook nog bloederige bovennatuurlijke zaken plaatsvinden.

Zet Blood Red Sky op je kijklijst