Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, NPO Plus, Prime Video en Skyshowtime

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

De documentaire over zanger Antoon staat deze week online net als de spannende serie The Control Room. En er is natuurlijk nog veel meer te zien. 

Maandag 17 juli

Unknown: Cave of Bones op Netflix

De paleoantropoloog Lee Berger en zijn team ontdekken 's werelds oudste begraafplaats. Ze vinden alleen geen menselijke resten maar die van een aapachtige soort die zo te zien complexe begrafenisrituelen uitoefende. 

Woensdag 19 juli 

The Deepest Breath op Netflix

Documentaire over freedivers Alessia Zecchini en Stephan Keenan die een wereldrecord proberen te breken. 

Woensdag 19 juli 

Knokke Off op Netflix

Twintigers Alexander en zijn vriendin Louise komen beiden uit steenrijke families en spenderen hun zomer al feestend in Knokke. Maar van binnen zijn ze niet erg gelukkig, ook al omdat hun ouders torenhoge verwachtingen hebben. Daan en zijn moeder Melissa (Anna Drijver) gaan hun leven nog lastiger maken. 

Woensdag 19 juli 

The (Almost) Legends op Netflix

Twee halfbroers ontmoeten elkaar in een kleurrijk Mexicaans dorp om door middel van te autoracen hun overleden vader te eren.

The Control Room op NPO Plus 

Gabe is centralist op de meldkamer van een ambulancedienst in Glasgow. Als een vrouw die hij lijkt te kennen hem belt omdat ze per ongeluk een man zou hebben vermoord, wordt hij met voorvallen uit zijn verleden geconfronteerd die hij liever vergeet en raakt hij ongewild betrokken bij louche zaken. Vanaf 5 augustus kun je de serie ook zien op NPO3. 

Donderdag 20 juli 

Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix

Sweet Magnolias speelt zich af in het diepe Zuiden van de Verenigde Staten waar het weer altijd broeierig is, de mensen vriendelijk en waar Maddie, Dana Sue en Helen proberen een lang en gelukkig leven te leiden. Maar er zijn altijd anderen die roet in het eten gooien. Na het einde van seizoen 2 zijn er nogal wat vragen waar seizoen 3 antwoord op moet geven. 

Donderdag 20 juli 

Poker Face op Netflix

Tech-miljardair en gokker Jake Foley (Russel Crowe) nodigt zijn vrienden uit voor een pokeravond waarbij ze meer geld kunnen winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen ... hun geheimen.

Vrijdag 21 juli 

Antoon: Engel op Prime Video

Zanger en producer werd de afgelopen drie jaar gevolgd voor deze film. In die periode brak hij door met hits als Hyperventilatie, Vluchtstrook en Hallo. De documentaire bevat beelden van Antoons jeugd en laten zijn eerste muzikale stappen zien. Ook komen familieleden en artiesten als Big2 en Ronnie Flex aan het woord. De docu werd geproduceerd door de vader van Antoon die ook zijn manager is, dus verwacht geen kritische docu. Dit is er eentje voor de fans. 

Vrijdag 21 juli

They Cloned Tyrone op Netflix

Wanneer Tyrone Fontaine wordt doodgeschoten, en de volgende dag gewoon weer wakker wordt zonder dat hij weet wat er is gebeurd, gaat hij met pooier Slick Charles en prostituée Yo-Yo op zoek naar antwoorden. Tyrone blijkt een kloon te zijn en dat is nog maar het topje van de ijsberg.  

Zaterdag 22 juli 

Invincible op Prime Video

Superhelden-tekenfilmserie voor volwassenen over de 17-jarige Mark Grayson, die net zo is als als andere jongens van zijn leeftijd – behalve dat zijn vader de machtigste superheld op de planeet is, Omni-Man. Als Mark zijn eigen krachten krijgt, ontdekt hij dat de erfenis van zijn vader niet zo heldhaftig is als hij lijkt.

Zaterdag 22 juli 

De Regenboogmoorden op Prime Video

In 1993 werden twee homoseksuele mannen vermoord in het Kralingse Bos, het duurt ruim twintig jaar voordat de dader wordt gevonden. De Regenboogmoorden gaat over de gayscene in de jaren negentig en de daders die het voorzien hadden op homo's.