Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, HBO MAX, Viaplay, Disney+, Apple TV+ en Prime Video

Series | 28 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Op Prime Video kun je naar de veelbelovende serie Mammals kijken, David Beckham probeert een team van degradatie te redden in Save Our Squad en het nieuwe seizoen van Mythic Quest gaat in première.

Maandag 7 november

FBoy Island op HBO MAX

Drie vrijgezelle vrouwen reizen af naar een eiland waar ze gezelschap krijgen van 16 mannen: acht 'Nice Guys' die op zoek zijn naar de liefden en acht zogenaamde 'FBoys' oftewel fuckboys die alleen maar uit zijn op het geld dat te verdienen valt. De dames moeten zien uit te vogelen wie het goed met ze voor heeft en wie niet. Lisa Loeb presenteert de realityserie.

Maandag 7 november 

Don't Worry Darling op HBO MAX

Harry Styles en Florence Pugh het echtpaar Alice en Jack dat in jaren vijftig van de vorige eeuw hun intrek heeft genomen in het idyllische plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap waar de mannen werken voor het uiterst geheime Victory Project en hun vrouwen intussen genieten van hun perfecte, luxe leventje. Maar wanneer Alice vragen gaat stellen over het project, ontstaan er barsten in dat leventje. 

Woensdag 9 november 

Dangerous Liaisons

Deze prequel van het vaak verfilmde boek van Pierre Choderlos de Laclos laat zien hoe de markies de Merteuil en de Vicomte de Valmont elkaar ontmoeten aan de vooravond van de Franse Revolutie. Maar wanneer Camille ontdekt dat haar liefde er ook nog andere relaties op nahoudt zijn de poppen aan het dansen. Alice Englert en Nicholas Denton spelen de hoofdrollen en ook Carice van Houten is te zien. die je kun kennen van Glitch, speelt de rol van Pascal Vermont. Andere acteurs die voorbij komen zijn Lesley Manville, Paloma Faith, Michale McElhatton en Kosar Ali, naast dus Gouden Kalf-winnares Carice van Houten.

Woensdag 9 november 

Save our Squad with David Beckham

David Beckham probeert een degraderend team op het goed pad te krijgen. Het gaat om Westward Boys uit Oost-Londen, de plek waar Beckham zelf vandaag komt. Het jonge team staat onderaan de ranglijst van de competitie staat en gaat degradatie tegemoet. Het gaat om dezelfde competitie waarin David als jonge jongen speelde.

Woensdag 9 november

The Crown seizoen 5 op Netflix

Seizoen 5 speelt zich af in de jaren negentig waarin Elizabeth het zwaar te verduren krijgt. Maar liefst drie koninklijke huwelijken stranden in dat decennium waaronder natuurlijk dat van Charles en Diana. In een speech refereerde de koningin aan 1992 als een annus horribilis (een vreselijk jaar). Behalve de drie huwelijken was er brand in Windsor Castle en het schandaal rond Sarah Ferguson die topless gefotografeerd werd terwijl een man (die niet prins Andrew was) aan haar teen zoog. En dan gaat Diana ook nog dood.

Woensdag 9 november

FIFA Uncovered op Netflix

Tientallen jaren lang vulden de bobo's van de FIFA hun zakken onder leiding van de meest corrupte baas aller tijden, Sepp Blatter. Dat het erg was en is, wisten we al. De documentaire FIFA Uncovered laat zien hoe de FIFA schaamteloos haar gang kon gaan.

Donderdag 10 november

Falling for Christmas op Netflix

De pas verloofde, strontverwende hotelerfgename Sierra (Lindsay Lohan) krijgt een skiongeluk en raakt haar geheugen kwijt. Een hardwerkende skihuteigenaar ontfermt zich over haar, zodat Sierra de dagen voor kerst doorbrengt hij hem (Chord Overstreet) en zijn dochter. Zou er iets moois opbloeien tussen de twee?

Donderdag 10 november

Warrior Nun seizoen 2 op Netflix

Ava en de nonnen moeten in seizoen 2 van Warrior Nun het leger van demonen van Adriel, van wie iedereen dacht dat hij een engel was, zien te verslaan. Thekla Reuten keert terug als Jill Salvius, de baas van een techbedrijf dat religie overbodig dreigt te maken.

Donderdag 10 november

State of Alabama vs. Brittany Smith op Netflix

Brittany Smith schoot op 16 januari 2018 Tod Smith (geen familie) dood in de keuken van haar huis in Noord-Alabama nadat hij haar had verkracht en probeerde te wurgen. Brittany vertelde in de rechtbank dat Tod Smith haar broer in een nekklem had en dreigde hen allebei te vermoorden. Daarop schoot ze hem neer. Brittany deed vervolgens een beroep op de wet 'Stand Your Ground' die in Alabama van kracht is en zegt dat je het recht hebt dodelijk geweld te gebruiken wanneer er een ernstig misdrijf tegen je gepleegd wordt. Maar die wet lijkt voor vrouwen iets minder goed te werken dan voor mannen. 

Donderdag 10 november 

Balle Perdue 2 op Netflix

In het eerste deel moest de getalenteerde automonteur Lino (Alban Lenoir) bewijzen dat hij niet schuldig was aan de moord op zijn mentor. Hij moest daarvoor op zoek naar de kogel waarmee de moord was gepleegd die in de auto zat waarmee de moord was gepleegd. Geen eenvoudige opgave maar na veel ontploffingen en auto-achtervolgingen lukte het Lino mooi wel. In Balle Perdue 2 is Lino uit op wraak. Hij wil de corrupte agenten pakken die zijn mentor en ook nog zijn broer vermoordden. En ook dat levert weer lekker veel actie op. 

Vrijdag 11 november

Mythic Quest seizoen 3

In het derde seizoen stappen Ian Grimm (Rob McElhenney) en Poppy Li (Charlotte Nicdao) uit Mythic Quest om een eigen videogamebedrijf te beginnen. David moet intussen het oude bedrijf staande zien te houden. 

Mammals op Prime Video

De hoofdrol in deze serie is voor James Corden als chefkok Jamie die op vakantie is met zijn zwangere vrouw Amandine (Melia Kreiling) wanneer ze te maken krijgen met een vreselijk verlies. En daarna ontdekt Jamie in de telefoon van Amanda nog iets wereldschokkends. Intussen heeft Jamie's beste vriend en zwager Jeff (Colin Morgan) huwelijksproblemen met Jamie's zus Lue (Sally Hawkins) die uit haar saaie leven probeert te ontsnappen met behulp van de biografie van Coco Chanel. Jamie gaat met Jeff op zoek naar antwoorden.

Vrijdag 11 november

Capturing the Killer Nurse op Netflix

Eerst verscheen de film The Good Nurse met Eddie Redmayne en Jessica Chastain al op Netflix en nu is er deze documentaire over verpleger Charles Cullen die in de jaren negentig 400 patiënten in verschillende ziekenhuizen om het leven bracht.

Vrijdag 11 november

Is That Black Enough for You? op Netflix

Documentaire over de geschiedenis en de impact van de zwarte cinema. Met interviews met Harry Belafonte, Charles Burnett, Laurence Fishburne, Whoopi Goldberg, Samuel L. Jackson en Zendaya. 

Mythic Quest

Komedie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mammals

Komedie | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie