Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, HBO MAX, Prime Video en SkyShowtime

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

Komedieseries, een romantische komedie en roofvogels, er valt weer genoeg te beleven op de streamingdiensten. 

Woensdag 8 februari

All that Breathes op HBO MAX

De broers Saud en Nadeem uit Delhi in Inida begonnen twintig jaar geleden met het verzorgen van gewonde roofvogels toen bleek dat het dierenziekenhuis alleen vegetarische vogels toeliet. Ze delen hun huis nu met tientallen roofvogels en uilen. 

Woensdag 8 februari

Bill Russel: Legend op Netflix

Portret van Bill Russell, de meest bekroonde kampioen van de NBA (basketbal), en daarnaast is hij bekend als burgerrechtenicoon.

Woensdag 8 februari

The Exchange op Netflix

Waargebeurd verhaal over twee vrouwen die zich op de moordende aandelenmarkt van Koeweit wagen in de jaren tachtig. De mannen daar weten niet wat ze overkomt. En dit gebeurt allemaal aan de vooravond van Saddam Husseins invasie van Koeweit.

Donderdag 9 februari

You seizoen 4 deel 1 op Netflix

Joe (Penn Badgley) neemt een nieuwe identiteit aan en wordt professor Jonathan Moore in Engeland. Die functie geeft hem toegang tot een hele lading knappe studenten die zomaar ten prooi kunnen vallen aan zijn moordzucht. Al lijkt een andere seriemoordenaar hem voor te zijn. En Joe is ook Marianne nog niet vergeten. 

Vrijdag 10 februari

Somebody I Used to Know op Prime Video

Wanneer het totaal misgaat op het werk van workaholic Ally (Alison Brie) vlucht ze in deze romantische komedie terug naar haar geboortedorp en daar ziet ze ook haar eerste liefde Sean. Wanneer ze de verloofde van Sean ontmoet, doet die haar heel erg denken aan de persoon die ze ooit was.  

Vrijdag 10 februari

Funny Woman op SkyShowtime

Barbara Parker (Gemma Arterton) is net verkozen tot Miss Blackpool. Maar Barbara wil meer uit het leven halen. Vandaar dat ze naar Londen vertrekt om het daar te gaan maken. Na een reeks tegenslagen komt ze op een auditie voor een comedyshow op tv terecht. Barbara's scherpe Noord-Engelse humor was precies wat de show nodig had. Ze krijgt de rol en dan gaat er een hele nieuwe wereld voor haar open in deze comedyserie naar een boek van Nick Hornby. 

Vrijdag 10 februari

Your Place or Mine op Netflix

Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Debbie uit Los Angeles zoekt naar rust en stabiliteit voor haar tienerzoon. De nonchalante Peter uit New York leeft voor actie en vermaak. Wanneer ze een week lang van leven en huis wisselen en Peter op de zoon van Debbie past, ontdekken beiden dat ze iets heel anders nodig hebben dan ze dachten.

Vrijdag 10 februari

Love is Blind: After the Altar seizoen 3

In seizoen 3 trouwden slechts 2 van de 5 stellen daadwerkelijk met elkaar. In de drie afleveringen van After the Altar zien we of die twee stellen nog steeds bij elkaar zijn en hoe het de rest verging na de opnamen. In de finale van seizoen 3 trouwden Brennon en Alex en Colleen en Matt. SK zei nee tegen Raven. Het stel datete nog wel na het einde van het programma maar ging uit elkaar omdat SK vreemd zou zijn gegaan. Bartise wilde niet met Nancy trouwen en de brute Zanab liet Cole in verbijstering achter bij de trouwambtenaar.