Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, HBO Max, Prime Video en Apple TV+

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Tjonge, wat valt er veel te zien op de streamingdiensten deze week. Dinosaurussen, Kardashians, schandalen, affaires en Belgische voetballers. Er is voor ieder wat wils.

Maandag 22 mei

Prehistoric Planet op Apple TV+

De vijfdelige natuurdocumentaire Prehistoric Planet gaat over het leven van dinosaurussen. David Attenborough verzorgt de voice-over. De dino's komen vanzelfsprekend uit de computer. 

Maandag 22 mei

The Blockchain Life op Prime Video

The Blockchain Life probeert van de complexe wereld van blockchain, cryptovaluta en NFT's een helder verhaal te vertellen in de volgende generatie van het internet.

Maandag 22 mei

De IRT Affaire op Prime Video

Vierdelige documentaireserie over het Interregionaal Recherche Team (IRT), een specialistisch politiekorps dat in 1988 werd opgericht om de georganiseerde misdaad in Nederland te bestrijden. Dit prestigieuze politieteam infiltreerde in het criminele milieu waardoor het steeds verder verzeild raakte in onder andere drugshandel. Het loopt uit op een enorm schandaal. 

Maandag 22 mei 

Fatal Attraction op SkyShowtime

Alex Forrest begint een affaire heeft met de getrouwde Dan Gallagher. Wanneer Dan er genoeg van heeft en het uitmaakt, wil Alex daar niks van weten. Ze begint Dan te stalken. Hij doet er op zijn beurt alles aan om de affaire geheim te houden voor zijn vrouw Beth. Maar dat lukt natuurlijk niet. Gebaseerd op de film uit de jaren tachtig met Michael Douglas en Glenn Close in de hoofdrollen.

Dinsdag 23 mei 

Shazam! Fury of the Gods op HBO MAX

Tiener Billy Batson wordt door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak.

Dinsdag 23 mei 

The Ultimatum: Queer Love op Netflix

Vijf stellen die bestaan uit vrouwen en non-binaire mensen die op een belangrijk punt in hun relatie staan. Een van de twee is klaar om te trouwen, de ander heeft twijfels. De serie volgt de deelnemers terwijl ze daten met anderen om uit te zoeken wat ze nou eigenlijk willen. Misschien eindigen ze met hun huidige partner, misschien met een nieuwe en misschien kiezen ze voor zichzelf. 

Dinsdag 23 mei

Prey for the Devil op Netflix 

Bovennatuurlijke horrorfilm waarin de jonge non Ann ervan overtuigd is dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Wanneer ze in het geheim rituelen bestudeert, komt ze oog in oog te staan met een demonische kracht die een mysterieus verband heeft met haar verleden.

Dinsdag 23 mei

MerPeople op Netflix

In Nederland is het fenomeen niet zo bekend maar de wereld van professionele zeemeerminnen is een lucratieve industrie. De vierdelige serie MerPeople laat zien dat er een keiharde wereld achter de glitter en glamour schuil gaat.

Dinsdag 23 mei 

Victim/Suspect op Netflix

Journaliste Rae de Leon volgt jonge vrouwen bij hun aangifte van seksueel misbruik. Ze ontdekt een vreemd fenomeen, de vrouwen in kwestie werden vaak beschuldigd van het geven van een valse verklaring waardoor ze in sommige gevallen zelf gearresteerd of opgesloten werden in de gevangenis.

Woensdag 24 mei 

Oh Cook! seizoen 2 op Prime Video

James May probeert in deze realityserie een beetje behoorlijke kok te worden. Om dat te bereiken, krijgt hij tips van experts. 

Woensdag 24 mei 

Platonic op Apple TV+

Seth Rogen en Rose Byrne spelen twee voormalig beste vrienden die na een breuk hun vriendschap nieuw leven in te blazen en dat zet hun beider levens op z'n kop.  

Woensdag 24 mei

l'Agence seizoen 3 op Netflix

Pa en moe Kretz en hun drie zoons verkopen in deze realityserie huizen in Parijs aan de rijken der aarde. En de zaken gaan goed. 

Donderdag 25 mei

The Kardashians op Disney+ 

In het derde seizoen gaat het over de scheiding van Kim en Kanye, de bruiloft van Kourtney, Khloe die een melanoom in haar gezicht heeft en veel te veel afvalt en Kylie die wilde dat ze nooit iets aan zichzelf had laten verbouwen. 

Donderdag 25 mei 

One for All op Prime Video

Vierdelige documentaire over de Belgische voetballers Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku. In One For All volgen we de drie spelers tijdens hun carrière bij hun teams én bij de Rode Duivels.

Donderdag 25 mei

FUBAR op Netflix

Nadat CIA-agent Luke Brunner (Arnold Schwarzenegger) ontdekt dat zijn dochter Emma (Monica Barbara) bij dezelfde 'firma' werkt, beseft hij dat hun hele relatie een leugen is. Vader en dochter krijgen echter de kans om elkaar te leren kennen als ze samen op een missie worden gestuurd. Het is de eerste tv-rol van Arnold Schwarzenegger. 

Donderdag 25 mei

Kasper van der Laan: 1 kilo op Netflix

De debuutvoorstelling van Kasper van der Laan gaat over waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom we dingen doen zoals we ze doen. 

Vrijdag 26 mei

Blood & Gold op Netflix

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog raakt een Duitse soldaat betrokken bij de strijd tegen SS-ers die op zoek zijn naar een verborgen Joodse schat. Dat klinkt als een serieuze actiefilm maar aan de trailer te zien, zit er ook de nodige humor in de Duitse rolprent. 

Vrijdag 26 mei

Rabo de Peixe op Netflix

Rabo de Peixe is een klein vissersdorpje aan de Portugese kust waar het leven lekker voortkabbelt. Tot er een ton cocaïne aanspoelt. Visser Eduardo en zijn vrienden zien meteen mogelijkheden om de boel te verkopen en heel snel heel rijk te worden. Hoe verleidelijk ook, dergelijke zaken lopen zelden goed af. 

The Kardashians

Reality | amusement | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Fatal Attraction

Thriller | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie