Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, HBO MAX, Disney+, Prime Video, Videoland en Apple TV+

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Als je een paar abonnementen hebt op verschillende streamingdiensten dan heb je weinig tijd om van de zon te genieten, want het aanbod van nieuwe films en series in overweldigend. Hoogtepunten: She Said, Babylon, Avatar, The Way of Water en Tour de France: Unchained.

Maandag 5 juni

Barracuda Queens op Netflix 

Het is 1995 en het begin van de 'girl power'-beweging. Lollo, Klara, Frida, en Mia noemen zichzelf Barracuda Queens omdat ze graag feesten op Barracuda Beach. Wanneer ze aan al dat gefeest een enorme rekening overhouden die ze niet kunnen betalen, verzinnen de vrouwen een plan om de huizen van buren te beroven. Serie die gebaseerd is op ware gebeurtenissen. 

Dinsdag 6 juni 

Babylon op HBO MAX

Het jaar is 1926 en we zitten midden in de gouden jaren van Hollywood. Een plek waar alles mogelijk is, waar het geld tegen de plinten klotst, de feestjes wild zijn en iedereen een ster kan worden. Jack Conrad (Brad Pitt) is een van de meest bekende filmsterren, maar wel eentje op zijn retour nu de geluidsfilm haar intrede heeft gedaan. Margot Robbie speelt de ordinaire Nellie LaRoy, een jonge actrice die er alles voor over heeft om het te maken in Hollywood. 

Woensdag 7 juni 

Avatar: The Way of Water op Disney+

James Cameron deed het onmogelijke door water realistisch te animeren en zijn eigen origineel te overtreffen. In dit vervolg woont Jake Sully met zijn vrouw en kinderen op de maan Pandora. Helaas komt er een einde aan hun vredige bestaan, wanneer de mensen terugkeren om Pandora te koloniseren. Jake en zijn gezin vluchten naar de waterwereld van de Metkayina, maar ook dat nieuwe leven wordt al snel weer verstoord.

Woensdag 7 juni 

Saint X op Disney+

Tijdens een idyllische vakantie op een Caraïbisch eiland verdwijnt de Amerikaanse studente Alison spoorloos. Haar zusje Emily is dan zeven jaar oud. Jaren later besluit Emily uit te zoeken wat er destijds met haar zus is gebeurd. De serie Saint X werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexis Schaitkin. Alison is een rol van West Duchovny. West is de dochter van het acteursechtpaar David Duchovny en Téa Leoni: in sommige kringen heet dat een 'nepo baby'.

Woensdag 7 juni 

Arnold op Netflix

Arnold bestaat uit drie delen die het bijzondere leven van de Oostenrijker behandelen en waarvan hij zelf de voice-over verzorgt. Schwarzenegger vond zichzelf keer op keer opnieuw uit. Hij was achtereenvolgens was achtereenvolgens bodybuilder, actieheld en politicus.

Donderdag 8 juni 

Culpa Mia op Prime Video

Romantische film over de 17-jarige Noah die tegen haar zin moet intrekken in het huis van William Leister, de nieuwe rijke echtgenoot van haar moeder. Daar wordt ze verliefd op haar stiefbroer Nick, alleen is Nick betrokken bij vechtpartijen, gokken en illegale autoraces. 

Donderdag 8 juni 

Beau & Michiel in Amerika op Videoland

Naast het presenteren van zijn talkshow heeft Beau van Erven Dorens ook een ander uitstapje gemaakt dit jaar. Samen met journalist en oud-studiegenoot Michiel Vos reisde hij door Amerika om te zien hoe het land er anno 2023 voor staat. Is het nog wel het gidsland voor Nederland dat het altijd leek te zijn?

Donderdag 8 juni 

Never Have I Ever seizoen 4 op Netflix

In de vorige drie seizoenen van Never Have I Ever zagen we hoe de vijftienjarige Devi Vishwakumar van een hopeloze nerd uitgroeide tot een van de populaire meiden van haar school. In het laatste seizoen lijkt ze nog even flink van die status te willen genieten. Dit wordt het laatste seizoen. 

Donderdag 8 juni 

Tour de France: Unchained op Netflix

Net als in Formula 1: Drive to Survive geeft de serie niet alleen een indruk van de wedstrijd en de renners zelf maar kijkt ie ook achter de schermen bij ploegleiders en teams. Volgens Netflix worden al die mensen gevolgd om 'de vele belangen en strategieën te begrijpen die schuilgaan achter deze iconische wedstrijd die wordt uitgezonden in maar liefst 190 landen.'

Vrijdag 9 juni

The Crowded Room op Apple TV+

Psychologische thrillerserie over een jonge man die wordt gearresteerd voor een schietpartij in Manhattan in 1979. Een onderzoeker moet het verhaal achter het misdrijf zien te ontrafelen want Danny herinnert het zich niet. Tom Holland en Amanda Seyfried doen mee dus dat belooft veel goeds. 

Vrijdag 9 juni 

First Five op HBO MAX

De driedelige serie volgt voormalig president Sanna Marin en vier andere vrouwen die het Finse kabinet vormden vanaf 2019. Alle coalitiepartijen hadden ook vrouwelijke leiders: ministers Anna-Maja Henriksson (SPP) Annika Saarikko (Cen), Li Andersson (Left) en Maria Ohisalo (Green) en samen vormen ze het hele kabinet. De vrouwen kozen niet de makkelijkste periode, eerst kregen ze te maken met de corona-epidemie en daarna kwam de oorlog in Oekraïne. 

Vrijdag 9 juni 

She Said op SkyShowtime

Bioscoopfilm waarin journalisten Megan Twohey en Jodi Kantor voor The New York Times onderzoek doen naar het seksueel misbruik van Harvey Weinstein. De daaropvolgende artikels  brengen een einde aan de carrière van de filmproducent ruïneren en starten de MeToo-beweging De hoofdrollen zijn voor Carey Mullligan en Zoe Kazan. Vanzelfsprekend is de film gebaseerd op ware gebeurtenissen. 

Vrijdag 9 juni 

Baraja: La Firma del Asesino op Netflix

In 2003 werd Spanje opgeschrikt door een seriemoordenaar die gek genoeg speelkaarten achterliet bij zijn slachtoffers. Baraja: La firma del Asesino gaat vooral in op het mediaspektakel dat de moordenaar veroorzaakte.

Vrijdag 9 juni 

Oei, Ik Groei op Netflix

Katja Schuurman, Yolanthe Cabau, Soy Kroon, Louis Talpe en vele andere bekende gezichten spelen de hoofdrollen in Oei, Ik Groei!, over de uitdagingen van het ouderschap. Er worden drie stellen gevolgd die worstelen met elkaar en met hun kroost. 

Vrijdag 9 juni 

Tex Mex Motors op Netflix

Autowrakken worden opgeknapt tot juweeltjes door de mannen in deze realityserie die de auto's vanuit Mexico naar El Paso brengen. 

Beau & Michiel in Amerika

Cultuur | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

She Said

Drama | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie