Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, HBO MAX, Disney, Prime Video en Videoland

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Videoland heeft een nieuw Mocro Maffia-avontuur voor je in petto over Tatta en Prime Video heeft hele hoge verwachtingen van de spionageserie Citadel. En er is nog veel meer. 

Maandag 24 april 

Somebody Somewhere op HBO MAX

In het eerste seizoen van de comedyserie Somebody Somewhere maakten we kennis met Sam,  een vrouw uit Kansas van in de veertig die na de dood van haar zus op zoek is naar geluk. Dat valt nog niet mee, want Sam is niet de makkelijkste en laat zich niet in een vakje stoppen. Via een vriendschap met andere buitenbeentjes weet ze haar draai echter te vinden. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste stopte. 

Dinsdag 25 april 

The Light we Carry: Michelle Obama & Oprah Winfrey op Netflix

Zes maanden nadat haar boek The Light we carry uitkwam, praat Michelle Obama met Oprah Winfrey over hoe je door zware tijden heen komt. Obama gaat ook in op haar relatie met voormalig president Barack Obama. 

Woensdag 26 april 

Workin' Moms seizoen 7 op Netflix 

Beste vriendinnen Kate Foster en Anne Carlson slaan zich samen door het leven in deze Canadese comedyserie over werkende vrouwen. 

Woensdag 26 april 

Will Trent op Disney+

Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn eigen ervaringen te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

Woensdag 26 april 

Sam - A Saxon op Disney+

Duitse serie over Samuel 'Sam' Njankouo Meffire, de eerste zwarte Oost-Duitse politieman. Hij werd beroemd als het gezicht van een anti-racisme campagne maar draaide uiteindelijk de gevangenis in als crimineel.

Donderdag 27 april 

Firefly Lane (seizoen 2 deel 2) op Netflix 

In de tweede helft van seizoen 2 gaan we zien of voormalige hartsvriendinnen Kate en Sully na hun ruzie weer bij elkaar gaan komen. Dit is meteen het laatste seizoen van de reeks met Katherine Heigl.

Donderdag 27 april 

Fijn Weekend op Netflix 

Romantische komedie over een groep vrienden die samenkomt in de Franse Bourgogne om een weekend lang een overleden vriend te eren. De weduwe heeft haar nieuwe vriend mee en dat valt niet bij iedereen even goed. Sarah Chronis, Kay Greidanus,  Lisa Zweerman en  Carolien Spoor spelen de hoofdrollen. Jon Karthaus schreef het scenario en regisseerde de film. En hij speelt ook nog een rol.

Donderdag 27 april 

The Nurse / Sygeplejersken op Netflix 

De Deense verpleegkundige Christina Airstrup Hansen (38) (Josephine Park) werd in 2016 beschuldigd van de moord op drie patiënten en poging tot doodslag op een vierde in het Nykøbing Falster-ziekenhuis. Volgens deskundigen lijdt Airstrup Hansen aan een syndroom waarbij je alles over hebt voor aandacht. The Nurse is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 

Donderdag 27 april 

Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix 

Op het einde van seizoen 1 werd Gus (een jongen die half mens, half hert is) gepakt en opgesloten in een verlaten dierentuin door de Last Men, een paramilitaire groep geleid door generaal Abbot (Neil Sandilands). Daar ontmoet hij allerlei andere hybriden. Hopelijk weet hij uit te breken en te ontsnappen aan de Last Men.

Donderdag 27 april 

The Invitation op Netflix 

Na de dood van haar moeder wordt Evie benaderd door een onbekende neef die haar uitnodigt voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. Al snel realiseert ze zich dat er een gotische samenzwering gaande is en moet ze vechten om te overleven terwijl ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie onthult.

Donderdag 27 april 

Love & Death op HBO MAX

De op het oog brave huisvrouw Candy Montgomery (Olsen), wordt ervan beschuldigd haar vriendin Betty (Lily Rabe) vermoord te hebben met een hakbijl. Montgomery zou namelijk een buitenechtelijke affaire hebben gehad met de man (Jesse Plemons) van Betty.

Vrijdag 28 april 

AKA op Netflix 

Franse film over een undercoveragent die infiltreert in een maffia-organisatie in Frankrijk. Hij moet een Soedanese terroristenleider zien te pakken om een aanslag in de hoofdstad te voorkomen. Maar wanneer hij een goede band krijgt met de zoon van de baas, weet hij niet zo zeker meer wat goed en slecht is. 

Vrijdag 28 april 

Los Pacientes del Doctor Garcia op Netflix 

In deze Spaanse serie speelt Javier Rey dokter Guillermo Garcia die onder een schuilnaam in Madrid woont en werkt aan een geheime missie. Garcia moet infiltreren in een netwerk dat nazi's beschermt. 

Vrijdag 28 april 

King of Collectibles: The Goldin Touch op Netflix

Realityserie over het veilinghuis Goldin waar sportkaartjes en andere zeldzame voorwerpen worden verhandeld. Zoals daar zijn: een trui van honkballer Jackie Robinson, het id van Doors-zanger Jim Morrison, de eerste Apple computer en een sportkleding van Michael Jordan.  

Vrijdag 28 april 

Peter Pan & Wendy op Disney+

Nieuwe verfilming van het bekende verhaal waarin Wendy, een jong meisje dat niet naar kostschool wil, Peter Pan ontmoet, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar het magische NeverNeverLand. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Vrijdag 28 april 

Citadel op Prime Video

Nieuwe veelbelovende serie met in de hoofdrollen Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas als Mason Kane en Nadia Sinh. Deze twee spionnen worden na een periode van inactiviteit weer ingeschakeld door de internationale spionnenclub Citadel om te strijden tegen de duistere organisatie Manticore. 

Vrijdag 28 april 

Mocro Maffia: Tatta op Videoland

De film van zestig minuten gaat over het personage Tatta (Robert de Hoog). Hij had een heftige aanvaring met Paus (Achmed Akkabi) en probeerde om Paus' zus Samira (Zineb Fallouk) te ontvoeren. Als dit mislukt is er maar 1 plan over: snel en ver vluchten met zijn gezin met het criminele geld dat hij heeft verdiend. Maar voordat vluchten er goed en wel van komt, spoort zijn Brabantse familie hem op die ook nog een appeltje met hem te schillen heeft.

Mocro Maffia: Tatta

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Citadel

Actie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie