Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, HBO MAX, Disney+, Prime Video en Apple TV+

Series | 19 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Fox
©
Foto: Fox

Dit is wat de streamingdiensten je deze week te bieden hebben! En er zit voor iedereen iets bij; van romantische komedies tot serieuze actie en alles er tussenin. 

Dinsdag 14 juni

The Cleaning Lady seizoen 1 op HBO MAX

De Cambodjaanse arts Thony (Élodie Yung) reist naar de VS voor een behandeling voor de auto-immuunziekte van haar zoon. Om geld bij elkaar te krijgen wordt ze schoonmaakster voor de maffia en in dat werk komt ze de gekste dingen tegen. 

Dinsdag 14 juni

Jennifer Lopez: Halftime op Netflix

Jennifer Lopez en Shakira waren in 2020 de sterren van de halftime show bij de Super Bowl. De documentaire Halftime laat zien hoe Jennifer zich voorbereidde op de show en hoe ze op haar lange carrière terugkijkt.

Woensdag 15 juni

Love, Victor seizoen 3 op Disney+

Victor (Michael Cimino) en zijn vrienden moeten plannen maken voor hun toekomst na de middelbare school. Dit wordt het laatste seizoen van de serie. 

Woensdag 15 juni

God's Favorite Idiot seizoen 1 op Netflix

In deze sitcom wordt een wat sullige kantoorwerker plotseling heel bijzonder. Nadat hij door de bliksem wordt getroffen verspreidt hij een hemelse gloed. Zijn collega's denken dat hij is uitverkoren als een boodschapper van God. Ben Falcone en Melissa McCarthy spelen de hoofdrollen. 

Woensdag 15 juni

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet op Netflix

Het internet heeft ons veel goede zaken gebracht maar helaas kan het wereldwijde web ook prima gebruikt worden voor misdrijven. En daar zijn de vijf zaken in deze serie prima voorbeelden van. In een ervan belt een gamer telkens 911 (het Amerikaanse noodnummer) en stuurt overvalteams naar de huizen van onschuldige mensen. Totdat het een keer helemaal misloopt.

Woensdag 15 juni

Centauro op Netflix

Om de schuld die de moeder van zijn zoon aan een drugskartel heeft te laten verdwijnen, wordt een motorrijder drugskoerier in deze Spaanse actiefilm. Dat brengt zijn droom om professioneel te racen in gevaar. En dan hebben we het nog niet eens over zijn leven.

Woensdag 15 juni

La Ira de Dios op Netflix

Luciaweet zeker dat een beroemde schrijver voor wie ze ooit werkte, achter de dood van haar naasten zit. Ze vraagt een journalist om het complot te ontrafelen. 

Woensdag 15 juni

Maldivas op Netflix

Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners. De Braziliaanse actrice Bruna Marquezine en singer-songwriter-actrice Manu Gavassi spelen de hoofdrollen.

Donderdag 16 juni

Father of the Bride op HBO MAX

De eerste Father of the Bride-film dateert uit 1950, de tweede uit 1991 en nu heeft HBO een nieuwe remake laten maken van het aloude verhaal met Gloria Estefan in de hoofdrol. Gloria speelt Ingrid die is getrouwd met Billy (Andy Garcia) en samen hebben ze dochter Sofia (Adria Arjona) die op een dag aankondigt te gaan trouwen met vriend Adan (Diego Boneta) om daarna naar Mexico te verhuizen. Dat Billy en Ingrid will scheiden, houden ze maar even voor zich en omwille van hun dochter doen ze net alsof alles koek en ei is.

Donderdag 16 juni

Love & Anarchy/Kärlek och Anarki seizoen 2 op Netflix

Sofie is in het tweede seizoen van de Zweedse serie gescheiden en probeert een leven met haar jonge vriend Max op te bouwen. En af en toe bedenken ze ook nog een uitdaging voor elkaar. Maar door onvoorziene omstandigheden komt ze in een crisis terecht die grote gevolgen heeft voor haar nieuwe relatie. Tegelijkertijd worstelt de kleine uitgeverij Lund & Lagerstedt nog steeds met de traditionele wereld van de literatuur enerzijds en de nieuwe moderne wereld anderzijds.

Vrijdag 17 juni

My Fake Boyfriend op Prime Video

Andrew (Keiynan Lonsdale), kan in deze romantische komedie het nare vriendje dat hem net heeft gedumpt maar moeilijk loslaten. Zijn vrienden besluiten hem te helpen door een perfect nepvriendje voor hem te creeëren op sociale media om zijn ex jaloers te maken. Maar dan ontmoet Andrew zijn nieuwe liefde, Rafi, een charmante restauranteigenaar en moet hij van zijn nepvriend af zien te komen. 

Vrijdag 17 juni 

The Summer I Turned Pretty op Prime Video

To All the Boys I’ve Loved Before was een grote hit voor Netflix en nu hoop Prime Video hetzelfde te bereiken met een eerder boek van schrijfster Jenny Han. Zij schreef ook de pilot voor de serie die gaat over een driehoeksverhouding tussen een jong meisje Isabel (Lola Tung) en broers Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno).

Vrijdag 17 juni

Cha Cha Real Smooth op Apple TV+

De 22-jarige Andrew is net afgestudeerd en heeft geen idee wat hij wil doen met de rest van zijn leven. Dan leert hij op een feestje een lokale moeder en haar dochter kennen, en valt alles op zijn plek. Raff Cooper en Dakota Johnson spelen de hoofdrollen in deze romantische film. 

Vrijdag 17 juni

You Don't Know Me op Netflix

In de BBC-serie You Don't Know Me staat Hero terecht voor de moord op een lokale drugsdealer. En een veroordeling lijkt slechts een kwestie van tijd. Maar dan doet Hero iets onverwacht. Hij neemt zijn eigen verdediging op zich en heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Weet hij zichzelf te redden?

Vrijdag 17 juni

The Martha Mitchell Effect op Netflix

Als Martha Mitchell er niet was geweest, had de wereld nooit geweten van het Watergateschandaal waarin de Republikeinse president Richard Nixon afluisterapparatuur liet plaatsen in het kantoor van de Democratische partij. Het zou Richard Nixon in 1974 de kop kosten. En Martha zelf werd er ook niet beter van. De serie Gaslit die je nu kunt zien op Viaplay gaat ook over Martha. 

Vrijdag 17 juni

Spiderhead op Netflix

Chris Hemsworth speelt uitvinder Steve Abnesti in deze actiefilm met humor. Hij heeft een hypermoderne gevangenis op een prachtig tropisch eiland laten bouwen. De gevangenen lijken mazzel te hebben want ze krijgen strafvermindering en leuke kamers wanneer ze mee willen doen aan een medisch experiment dat mensenlevens kan redden. Daarvoor moeten ze wel geestverruimende middelen innemen. Die middelen lijken in het begin goed te werken, maar wanneer twee van de gevangen, Steve (Miles Teller) en Lizzy (Jurnee Smollett) zien dat ze hun vrije wil beginnen te verliezen, komen ze in opstand.

Vrijdag 17 juni

My Lover My Killer op Netflix

Zesdelige Britse true crime-serie over vrouwen die werden vermoord door hun man of vriend. 

The Cleaning Lady

Misdaad | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Cha Cha Real Smooth

Komedie | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie