Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix en Disney+

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Aankomende week is een feest voor alle liefhebbers van goede series en films. We garanderen je nu al dat je tijd tekort komt om alles te zien. Dit zijn de beste titels van aankomende week.

Woensdag 23 december

The Midnight Sky op Netflix

George Clooney regisseerde deze film en speelt de hoofdrol van Augustine, een wetenschapper met kanker in een post-apocalyptische wereld waarin hij en een meisje dat Iris heet, de enige overlevenden zijn. Er zweven ook nog wat astronauten in de ruimte die op de weg terug zijn van Jupiter. Augustine doet er alles aan om de astronauten niet terug te laten keren op aarde. Maar waar ze dan wel naartoe moeten?
 
Zet The midnight sky op je kijklijst
 
 
Vrijdag 25 december 

Soul op Disney+ 

Soul is een echte familiefilm en gaat over een muziekleraar (met de stem van Jamie Foxx) op een middelbare school die een ongeluk krijgt waardoor zijn ziel wordt gescheiden van zijn hoofd. Hij komt in een tussenwereld terecht waar hij met een andere ziel (Tina Fey) probeert terug te komen op aarde.
 
 
 
Vrijdag 25 december 

Bridgerton op Netflix

Daphne (Phoebe Dynevor) is de oudste dochter van de rijke en machtige Bridgerton-familie. Ze staat op het punt haar debuut te maken op de Londense huwelijksmarkt, maar dan gooit een roddelblad roet in het eten. Bovendien verschijnt de rebelse en vrijgezelle Duke of Hastings (Regé-Jean Page) ten tonele. Het kostuumdrama Bridgerton is gebaseerd op de romans van Julia Quinn. De bedenker van de serie is Shonda Rhimes, die eerder naam maakte met Grey's anatomy en Scandal en tegenwoordig exclusief voor Netflix werkt.
 
 
 
Vrijdag 25 december

We can be heroes op Netflix

We can be heroes is een superheldenfilm van de hand van Robert Rodriguez en een vervolg op The adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D uit 2005. In deze nieuwe film zijn Sharkboy en Lavagirl volwassen geworden en machtige superhelden. Maar wanneer buitenaardse wezens op aarde komen en de superhelden verslaan, moeten hun kinderen de volwassenen zien te redden. 
 
 
 
Woensdag 30 december 

Equinox op Netflix

In 1999 ziet Astrid een schoolbus vol kinderen spoorloos verdwijnen. Ruim twintig jaar later wordt ze door nachtmerries opnieuw met haar herinneringen geconfronteerd. Als de enige overlevende van het drama overlijdt, besluit Astrid het mysterie tot op de bodem uit te zoeken. De zesdelige miniserie Equinox is gebaseerd op een gelijknamige Deense podcast. 
 
 
 
Woensdag 30 december

Transformers: War for Cybertron Trilogy - Earthrise 

In het tweede seizoen zit Megatron vast op de stervende planeet Cybertron waar hij het moet afrekenen met Elita-1 en de laatste Autobots. Optimus Prime en zijn Autobots zwerven door de ruimte, waar ze te maken krijgen met de Mercenaries en  hun scheppers, de Quintessons tegenkomen. Ook Nemesis Prime en Galvatron zijn van de partij. 
 
 
Donderdag 31 december

Chilling adventures of Sabrina op Netflix

Sabrina's strijd tegen de Eldritch Terrors, die zijn losgelaten door Faustus Blackwood en die wel eens het einde van de wereld kunnen betekenen. Gelukkig krijgt de tienerheks weer steun van haar tantes Zelda en Hilda, haar neef Ambrose en vrienden Rosalind, Theo en Harvey.
 
 
 

Vrijdag 1 januari 

Modern family seizoen 11

 
Een van de leukste series van de laatste jaren komt tot een einde. Netflix zet het hele laatste seizoen op de eerste dag van 2021 online. Alle hoofdrolspelers uit het begin zijn er nog steeds bij: Jay Pritchett (Ed O'Neill) zijn vurige echtgenote Gloria (Sofia Vergara), haar zoon Manny (Rico Rodriguez). En natuurlijk dochter Claire Dunphy (Julie Bowen) die getrouwd is met de ster van de show met Phil (Ty Burrell), hun kinderen, en Jay's zoon Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) met diens echtgenoot Cameron (Eric Stonestreet). 
 
 

Bridgerton

drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Equinox

fantasy | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie