Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Videoland, SkyShowtime en Prime Video

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Tino vertelt over de hoogte- en dieptepunten in zijn leven in een nieuwe Videoland-documentaire, het langverwachte derde seizoen van Happy Valley komt op de NPO en alle sappige details over de schandalen in het leven van ex-koning Juan Carlos komen boven in de docu Juan Carlos: Downfall of The King.

Maandag 3 juli 

Juan Carlos: Downfall of The King op SkyShowtime

Juan Carlos I van Spanje bakte ze decennialang bruin. Tot hij noodgedwongen in 2014 afstand deed van de troon en zelfs verbannen werd uit zijn vaderland vanwege corruptie. Deze documentaire vertelt alle sappige details. 

Maandag 3 juli 

Unknown: The Lost Pyramid op Netflix

Vierdelige documentaireserie die twee beroemde Egyptische archeologen volgt die de geheimen van een vergeten pyramide van een onbekende Egyptische koning proberen te onthullen. Ze zijn in een race verwikkeld om de eerste te zijn die de tombes vindt. 

Il Principe

Italiaanse documentaireserie over het onderzoek naar de moord op een Duitse tiener in 1978, aan de hand de verhalen van zijn zus en de koninklijke familie, die eveneens bij deze zaak betrokken waren.

Woensdag 5 juli 

Kizazi Moto: Generation Fire op Disney+

Veertien opkomende regisseurs uit verschillende landen in Afrika maakten een Disney-film. 

Woensdag 5 juli 

WHAM! op Netflix

In juli 1983 verscheen het eerste album van Wham!, Fantastic. Ter ere van het veertig jarig bestaan maakt Netflix, in samenwerking met Andrew Ridgeley, een documentaire die een kijkje gaat bieden achter de schermen van de groep die al heel snel razend populair werd bij alle tienermeisjes. De docu wordt ook een eerbetoon aan George Michael die na Wham! nog een indrukwekkende solocarrière beleefde.

Donderdag 6 juli 

Happy Valley seizoen 3 op NPO Plus en NPO 2

Hoofdagente Catherine gaat bijna met pensioen en het leven is vrij rustig. Totdat Tommy Lee Royce zijn rentree maakt in haar leven en dat van zijn zoon. en dat leidt tot een onvermijdelijke confrontatie tussen Catherine en de aartsvijand die ooit haar dochter verkrachtte in deze geweldige Britse serie. 

Donderdag 6 juli 

Babylon op SkyShowtime

Je kunt Babylon ook op Prime Video en Pathé Thuis zien maar alleen op SkyShowtime kun je gratis kijken wanneer je een abonnement hebt. Jack Conrad (Brad Pitt) is een van de meest bekende filmsterren, maar wel eentje op zijn retour nu de geluidsfilm haar intrede heeft gedaan. Margot Robbie speelt de ordinaire Nellie LaRoy, een jonge actrice die er alles voor over heeft om het te maken in Hollywood. We volgen hun carrière als ze  vanuit het niets opklimmen tot de top om daarna weer uitgespuugd te worden door diezelfde filmwereld. 

Donderdag 6 juli 

The Lincoln Lawyer seizoen 2 op Netflix

Advocaat Mickey Haller is een beroemdheid geworden na zijn laatste zaak en dat laat hij zich lekker aanleunen. Hij moet opnieuw aan de bak met een moeilijke zaak over woekerrentes. Het gaat om chefkok Lisa Trammel. Wanneer de bankier die het huis van Lisa wil afpakken wordt vermoord, is zij de eerste verdachte. Ondanks dat alle bewijzen richting Lisa wijzen, zet Mickey toch alles op alles om haar onschuld te bewijzen.

Vrijdag 7 juli

The Horror of Dolores Roach op Prime Video

Dolores Roach heeft 16 jaar in de gevangenis gezeten en gaat weer wonen in Washington Heights, een wijk in Manhattan die vroeger niet al te gewild was, maar nu in een yuppenparadijs is veranderd. Dolores wil een verse start maken en gaat werken in de kelder van haar oude vriend Luis die een empanada eettent runt. Dolores is bijzonder goed in het geven van massages en is binnen de kortst mogelijke tijd een succesnummer met de bijnaam 'magic hands'. Maar aan haar geluk komt snel een einde en dan vindt er heel wat bloedvergieten plaats.

Vrijdag 7 juli 

The Watchful Eye op Disney+

Elena Santos wurmt zich bij een rijk gezin in Manhattan naar binnen als nanny om de dood van een jonge vrouw te onderzoeken. Eenmaal ter plekke ontdekt ze dat iedereen in het mysterieuze gebouw geheimen en een dubbele agenda heeft. Wat de bewoners niet weten is dat Elena zelf ook schokkende geheimen verbergt. 

Vrijdag 7 juli 

The Out-Laws op Netflix

Adam Devine speelt in deze actiekomedie Owen Browning, een brave bankmanager die op het punt staat te trouwen met Parker (Nina Dobrev). Wanneer hij een pistool tegen zijn hoofd gezet krijgt en zijn bank wordt overvallen door de beruchte Ghost Bandits, houdt hij er sterk rekening mee dat zijn toekomstige schoonouders Billy en Lilly (Pierce Brosnan en Ellen Barkin) achter de roof zitten.

Vrijdag 7 juli 

Casa Coco op Netflix

Het Casa Coco uit de film is het pension van Pleun (Joke Bruijs) die al jaren haar brood probeert te verdienen op het mooie Bonaire. Maar omdat de concurrentie steeds moordender wordt, heeft Pleun het bepaald niet gemakkelijk. Haar leven komt helemaal op z'n kop te staan wanneer een nieuwe gast op de stoep staat. Het is Toon (Gerard Cox), haar jeugdliefde van vijftig jaar geleden.

Vrijdag 7 juli 

Hack my Home op Netflix

En stel professionals helpt families meer ruimte in hun huis te krijgen. 

Vrijdag 7 juli 

Fatal Seduction op Netflix

Een getrouwde professor raakt verwikkeld in een hartstochtelijke affaire met een jongere man en dat lijdt tot moord en doodslag in deze soapachtige Zuid-Afrikaanse thriller. 

Zaterdag 8 juli 

Tino: Laat me Leven op Videoland

Tino werd een jaar lang gevolgd tijdens zijn werk en privéleven. Volgens de volkszanger komt alles voorbij; hoogte- maar ook dieptepunten.

Tino: Laat me Leven

Portret | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Happy Valley

Misdaad | serie | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie