Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Videoland en Apple

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Er is veel horror en een invasie van buitenaardse wezens! Kortom, er valt genoeg te beleven op alle streamingdiensten deze week. 

Maandag 18 oktober

Succession seizoen 3 op Ziggo

Logan Roy wordt aan het einde van seizoen 2 overvallen door zijn opstandige zoon Kendall en begint seizoen drie in een gevaarlijke positie. De spanningen lopen op als een bittere zakelijke strijd dreigt te ontaarden in een familiale burgeroorlog.

Woensdag 20 oktober

American Horror Story: Double Feature op Disney+

Dit seizoen van de horrorserie bevat twee verhalen in 1 seizoen. De reeks gaat dit keer over schrijver Harry (Finn Whitrock) die kampt met een writer’s block en met zijn gezin naar het strand verhuist. Hij denkt de oplossing voor zijn schrijversblok te vinden in een paar mysterieuze pillen maar die blijken verontrustende bijwerkingen te hebben. 

Zet American Horror Story op je kijklijst

Woensdag 20 oktober

Pagan Peak seizoen 1 op Disney+

Duits-Oostenrijkse serie waarin een lichaam wordt gevonden op een bergpas in de Alpen. De ambitieuze Duitse rechercheur Ellie (Julia Jentsch) en de uitgebluste Oostenrijkse rechercheur Gedeon (Nicholas Ofczarek) moeten de moordenaar vinden. Dat moet een beetje snel, want het dodental loopt snel op. 

Woensdag 20 oktober

Night Teeth op Netflix

Student Benny (Jorge Lendeborg Jr.) verdient wat bij als taxichauffeur en pikt op een dag twee mysterieuze vrouwen (Megan Fox en Sydney Sweeney) op om ze langs verschillende feestjes te rijden. Al snel ontdekt Benny dat ze ook plannen met hem hebben en dat ze vooral veel zin in bloed hebben. En zo komt de arme student terecht in een oorlog tussen twee groepen vampiers. Natuurlijk gelooft niemand hem en moet Benny alles op alles zetten om zijn stad te behoeden voor een bloederig eind.

Zet Night Teeth op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober

Invasion op Apple TV+

De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens! En we weten uit andere films en series over dat onderwerp dat zo'n invasie zelden goed afloopt. O.a Sam Neill krijgt in deze dure serie te maken met de enge wezens. Apple zet deze week de drie eerste afleveringen online, daarna volgt iedere week een nieuwe. 

Vrijdag 22 oktober

Dynasty seizoen 4 op Netflix

Aan het begin van het vierde seizoen bereidt Fallon haar huwelijk met Liam voor, maar dat gaat niet helemaal soepel. En Alexis en Jef zorgen dit seizoen weer voor veel onrust. En daarna volgen nog 21 afleveringen!  

Zet Dynasty op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea op Netflix

De Amerikaanse seriemoordenaars zijn een beetje op en dus richt Netflix zich in de documentaireserie The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea op een berucht Koreaans exemplaar: Yoo Young-chul. Yoo Young-chul het het vooral voorzien op rijke mannen en prostituées en hij was -als ware hij Hannibal Lecter- ook niet vies van een menselijke lever op z'n tijd. De Koreaan kreeg de bijnaam 'raincoat killer' omdat hij vaak een gele regenjas droeg tijdens zijn misdrijven,

Zet The Raincoat Killer op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober

Locke & Key seizoen 2 op Netflix

Het verhaal gaat verder waar het eindigde. De demon was de Locke's te slim af. De familie Locke moet verwerken dat ze Ellie in de leegte achter de Omega-deur hebben gegooid. En het lijkt erop dat Eden nu ook onder invloed van de demon staat. Bovendien bleek niet iedereen wie hij zij te zijn. Dus wie is er eigenlijk nog te vertrouwen?

Zet Locke & Key op je kijklijst

 

Vrijdag 22 oktober 

Maya and the Three op Netflix

De 9-delige serie gaat over de rebelse prinses Maya (Zoe Saldaña) die op avontuur gaat om een profetie te vervullen. Ze gaat op pad met drie buitenbeentjes Chimi the Skull Warrior (Stephanie Beatriz), Rico the Rooster Wizard (Allen Maldonado) en Picchu the Puma Barbarian (Gabriel Iglesias). Samen moeten ze het opnemen tegen de Goden van de Onderwereld die Maya willen offeren. 

Zet Maya and the Three op je kijklijst

Vrijdag 22 oktober 

Inside Job op Netflix

Deze documentaire uit 2010 kreeg een Oscar en gaat over de financiële crisis van 2008. De documentairemaker bezocht tientallen relevante bankiers, lobbyisten, economieprofessoren en toezichthouders en legt bloot wie het meest verdiende aan de crisis. 

Zaterdag 23 oktober

The Office US seizoen 1 t/m 9 op Netflix

Alle seizoenen van de Amerikaanse versie met Steve Carell staan op Netflix. De serie gaat om 200 afleveringen. 

Zondag 24 oktober

Halloween Kills

Deze film begint direct na het vorige deel. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) lijkt eindelijk te hebben afgerekend met Michael Myers. Maar we hebben het hier natuurlijk wel over dé Michael Myers en die is niet dood te krijgen. Daarom kan Laurie weer aan de slag. 

Invasion

Sciencefiction | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

American horror story

Horror | serie | 2014

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie