Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en Videoland

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Deze week zie je klassieke auto's op Prime Video, een bijzondere muziekdocumentaire op Disney+ en het tweede seizoen van Outer Banks op Netflix. Plus nog veel meer natuurlijk!

Dinsdag 27 juli

How to Sell Drugs Online (Fast) - seizoen 3 op Netflix

Als een stel scholieren een webwinkel voor drugs lanceert, weten ze niet wat ze zich daarmee op de hals halen. Het tweede seizoen van deze Duitse serie eindigde met een definitieve breuk tussen beste vrienden Moritz en Lenny. En wat gebeurt er met de handel nu Lenny hun webwinkel MyDrugs voor eens en altijd heeft gewist? 

Zet How to Sell Drugs Online (Fast) op je kijklijst

Love Sarah op Videoland

Balletdanseres Clarissa zit op een dood spoor in haar leven. Ze besluit het roer om te gooien en de droom van haar moeder te verwezenlijken. Met de hulp van haar moeders beste vriendin en haar oma opent ze een banketbakkerij in het Londense Notting Hill. Een fijne feelgoodfilm over vriendschap en taart.

Zet Love Sarah op je kijklijst

Woensdag 28 juli

Tattoo Redo op Netflix

Mensen die spijt hebben van een lelijke of domme tattoo, krijgen een tweede kans in Tattoo Redo. Een tattoo-artiest gaat zijn best doen om er wat moois van te maken, maar de spijtoptanten hebben zelf geen stem in wat het gaat worden. Dat doet namelijk een vriend of vriendin, wat garant staat voor enkele hilarische onthullingen.

Zet Tattoo Redo op je kijklijst

Donderdag 29 juli

Resort to Love op Netflix

Als zangeres Erica wordt geboekt voor een optreden op een luxe resort, blijkt dat ze er moet optreden op het huwelijksfeest van haar ex. Pijnlijk! Gelukkig is er op deze idyllische plek voldoende mannelijk schoon aanwezig om haar af te leiden. Een zonnige romantische comedy met een hoofdrol voor Christina Milian, bekend van de Netflix-film Falling Inn Love.

Zet Resort to Love op je kijklijst

Vrijdag 30 juli

The Grand Tour Presents: Lochdown op Amazon Prime Video

De mannen zijn terug! Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May moeten door de coronamaatregelen binnen de landsgrenzen blijven en verkennen daarom het fraaie Schotland. Natuurlijk gebeurt dat weer in een aantal bijzondere voertuigen. Dit keer lieten ze zich inspireren door de Amerikaanse films en tv-series uit hun jeugd en gaan ze de weg op in de lompe, vierkante sleeën die destijds in zwang waren.

Zet The Grand Tour Presents: Lochdown op je kijklijst

 

Watch the Sound with Mark Ronson op Apple TV+

Topproducer Mark Ronson - bekend door zijn samenwerkingen met onder anderen Amy Winehouse, Lady Gaga en Bruno Mars - gaat op zoek naar het snijvlak van muziek en technologie in deze nieuwe documentaireserie op Apple TV+. Er komen heel wat sterren voorbij, zoals Dave Grohl, The Beasty Boys, DJ Premier en Paul McCartney. 

 

Summer of Soul op Disney+

De zomer van 1969 was niet alleen de zomer van Woodstock, maar ook van het Harlem Cultural Festival. De zes weken durende manifestatie in Mount Morris Park heeft in de geschiedenisboeken van de popmuziek nooit veel aandacht gekregen, ondanks optredens van Stevie Wonder, Nina Simone, Sly and the Family Stone en The Staple Singers. De documentaire Summer of Soul zet dat recht en plaatst de zwarte muziek in een grote plaatje.

Zet Summer of Soul op je kijklijst

Myth & Mogul: John DeLorean op Netflix

John DeLorean is de bedenker van de beroemde auto die later zou opduiken in de Back to the Future-films. Het levensverhaal van de man is een wilde rit met hoge pieken en diepe dalen. Leuk is dat hij veel belangrijke momenten uit de geschiedenis van zijn bedrijf op film liet vastleggen, en daar profiteren de makers van deze documentaireserie van.

Zet Myth & Mogul: John DeLorean op je kijklijst

Outer Banks  - seizoen 2 op Netflix

De strijd tussen de Kooks en de Pogues, die op zoek zijn naar een goudschat van 400 miljoen dollar, gaat verder in het tweede seizoen van deze populaire tienerserie. Nadat de Pogues zijn besloten van de buit zinnen ze op een manier om het goud terug te krijgen. Spannend is wat er gebeurde na de cliffhanger van het eerste seizoen, waardoor het lot van John B. en Sarah aan een dun draadje hing.

Zet Outer Banks op je kijklijst

The Grand Tour

informatief | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie